Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jaceeek

I co ja mam zrobić -dylemat dotyczacy wyjazdu do ciotki...

Polecane posty

Czesc ludzie. Mam taki problem , Mianowicie moja ciotka z 3miasta mieszka zaledwie kilkaset metrow dalej niz moja eks na tej samej ulicy mieszkaja.. Ciotka zaprasza mnie do siebie , zebym przyjechal pospacerowal odetchnal. ale ja sie boje :/ Boje sie ze spotkam moja eks, ze zacznie mnie oskarzac ze ja sledze czy cos w tym stylu... :/ Nie mamy kontaktu od 4 miesiecy prawie.. ale mimo wszytsko sie boje. w dodatku nie wiem czy jechac starym samochodem ktory ona zna ...ale jazda nim wyjdzie mnie 2 razy taniej bo jest na gaz , czy jednak mimo strachu sie ugiac i jechac nowym ,,incognito''.... tylko zaplacic za paliwo 500 zl a 200 to troche roznica dla mnie..nie wiem juz co mam robić, pomożcie Mi bo wyjazd chyba jutro !! dodam ze kocham 3 maisto ale panicznie boje sie tego ze zobaczy mnie moja eks i zacznie sie czepiac na gadu ze ja sledze

Gość
niech sie Twoja byla leczy, jak tak powie. to jestTwoje zycie i jedz do ciotki

Gość naatalkaa
Jedź do ciotki, a byłą ignoruj.

Jedź do ciotki, a jak ona stwierdzi, że ją śledzisz, zaśmiej się i powiedz: "Laleczko, chyba śnisz, poznałem śliczną studentkę z UG. Jest na wymianie z Japonii" :D

Gość Pyjter
Po cholere jedziesz do ciotki ? jest tyle innych miejsc.

no własnie w sumie to nie jest do cholery jej prywatna ulica..... zreszta ona ma nowego, ja nowa wiec czego ona moze chciec..hmm

10:51 [zgłoś do usunięcia] jaceeek (robotopa@yahoo.com) no własnie w sumie to nie jest do cholery jej prywatna ulica..... zreszta ona ma nowego, ja nowa wiec czego ona moze chciec..hmm Ale czemu z gory zakładasz ze ona moze cos chciec. Pewnie Cie oleje sikiem prostym i dopiero bedziesz lamentował, ze nawet na ciebie nie spojrzala.