Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelinkaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Temperaturka, pomóżcie.

Polecane posty

Witam. Spoznia mi sie okres. wczoraj o 5 rano mierzylam temperature w pochwie i wynosila 36.7, dzisiaj mierzylam rowniez o 5 i wynosila 36.5. Taka temperatura moze swiadczyc o ciazy czy raczej o tym ze zbliza sie okres? odpowiedzcie

????

Gość Darknessss
mi się temperatura waha od 36,8 do 37,2 i jestem w ciąży

Gość ej powiedz
a nie mozesz poprostu zrobic testu? bedziesz miala jasnosc, a nie sie pieprzysz z temperaturkami :O

Gość Darknessss
dokładnie, najlepiej jakbyś test zrobiła, będziesz widziała co i jak

pytam dlatego poniewaz raczej wykliczam ciąże z tego względu ze nie wspolzylam w ostatnim czasie tylko petting byl..trochę niemozliwe wydaję mi sie ze np.parnet moglby przenies w jakis sposob troche tego plynu do mojej pochwy i zebym z tego zaszla w ciaze..martwi mnie tylko to dlaczego nie mam okresu. wczoraj wymoczylam sie w gorącej wodzie a dzisiaj zaczynaja bolec mnie piersi, temperatura mniejsza niz wczoraj dlatego nie wiem czy to raczej miesiaczka czy ciaza

Gość Darknessss
ciąże bym odrzuciła w takim razie, mogą to być zaburzenia miesiączkowania, zgłoś się do lekarza... no chyba że faktycznie pojawi się okres, ale i przebadać się można tak dla samej siebie

czekam do konca tego tyg a jesli okres sie nie pojawi to zapisze sie do ginekologa..

Gość Darknessss
i dobrze, czasem lepiej się przebadać, ok rok temu też tak miałam, myślałam że to ciąża a lekarz przepisał luteinę i miałam badania hormonalne

Jeżeli nie mierzysz regularnie temperatury, to takie dwu dniowe pomiary nie wiele ci powiedzą, zrób test.