Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość traarara

Dentysta w Bydgoszczy

Polecane posty

Gość gość2507
Ja szczerze polecam doktor Barbarę Rybarczyk, świetny fachowiec, dobre ceny, jako jeden z nielicznych stomatologów specjalizuje się w leczeniach dysfunkcji żucia. http://stomatolog-rybarczyk.pl/

Gość gość
Ja zęby leczę w Klinice w galerii Polna Park (mają tam w zasadzie całe pierwsze piętro zajęte). Bardzo sobie ich chwalę. Teraz na dniach, bo 3 XI mają mieć dzień otwarty myślę, że warto się wybrać, będą ponoć jakieś konkursy z pakietami na leczenie itp. do wygrania. Tutaj na swoim fb mówią co i jak - facebook.com/KlinikaStomatologiiEstetycznej/videos/275912903119209/?__xts__=68.ARBsIeUYbpMNCVJaVlpxlkIi1TbgFh_MlDvoeo6HrKkZ9ACe2sMuB9gouO7ebOZuiY5CUnjFOCLcCCJbPHb792M-nDURhzsUIDm42JAaYKRHICmYTdTN309t0IzCMVlpKtNeRm8H0v_6UR7Cg_-8fRWsoA0Wn9Z7VJSe7MejYoGHDhxod0sFw7BUNEk4vhF7ieLNg1kKJbIbW4GuDGKJzJty67DgX_Ay-BeXqfi83R8_zRWvn1Kc9cl-Al0W&__tn__=-R.

Gość gość
Rowniez polecam ta klinike

Gość Franko

Jeśli implanty lub chirurgia to gorąco polecam https://meditar.pl/implanty .Bardzo dobry implantolog i chirurg szczękowy ze szpitala wojskowego. Ja robiłem dwa implanty a reszta rodziny leczy zęby.

Gość darttt

Będe polecała klinikę KSE zwłaszcza w kontekście leczenia kanałowego. Jestem super zadowolona z przebiegu leczenia, bez męczarni, wielkiego bólu i skręcania się na fotelu we wszystkie strony świata. Najlepiej zadzwonić albo umówić się na wizytę przez ich formularz na stronie kse.dental.

Gość marti

Chodzę do dentysty do KSE i jeszcze się nie zawiodłem u nich. Profesjonalna obsługa, miło, szybko sympatycznie. Kładą tutaj nacisk głównie na pielęgnację i estetykę zębów, także takie zabiegi jak wybielanie, czy piaskowanie mogę u nich najbardziej polecić. Wiem że prowadzą swoje konto na fb, tam jest info na bieżąco o ofercie, promocjach itd.

Gość Sisi
Dnia 26.04.2018 o 13:24, Gość gość2507 napisał:

Ja szczerze polecam doktor Barbarę Rybarczyk, świetny fachowiec, dobre ceny, jako jeden z nielicznych stomatologów specjalizuje się w leczeniach dysfunkcji żucia. http://stomatolog-rybarczyk.pl/

Podłączam się tylko teraz mieści się na Czyżkówku.  https://stomatolog-rybarczyk.pl/polecany-dentysta-bydgoszcz-czyzkowko-kontakt/

Gość kropek

Naprawdę fajne miejsce, odkąd do nich zaczęłam chodzić to przyznam, że zupełnie zmieniłam zdanie na temat tego, jak może wyglądać wizyta w gabinecie. Cała wizyta zupełnie bezstresowa, wszyscy mili, dbają o to, żebym czuła się dobrze w gabinecie.

Gość anja
Dnia 11.04.2019 o 11:24, Gość marti napisał:

Chodzę do dentysty do KSE i jeszcze się nie zawiodłem u nich. Profesjonalna obsługa, miło, szybko sympatycznie. Kładą tutaj nacisk głównie na pielęgnację i estetykę zębów, także takie zabiegi jak wybielanie, czy piaskowanie mogę u nich najbardziej polecić. Wiem że prowadzą swoje konto na fb, tam jest info na bieżąco o ofercie, promocjach itd.

Tez polecam tą klinikę

Gość flower

A ja od lat jestem wierna Krainie Uśmiechu. Jeśli się zastanawiacie dlaczego to mogę Wam powiedzieć, że z kilku powodów, po pierwsze opieka i jakość wykonywanych usług na najwyższym poziomie, po drugie jest dostęp do nowoczesnego sprzętu, po trzecie bardzo mi się podoba to, w jaki sposób podchodzą do pacjentów. Każdy dba o to, żebym na fotelu czuła się dobrze i żebym miała zapewnioną jak najlepszą opiekę.

Gość Stomatolog Bydgoszcz

Polecam PrismaDent, zajmują się Tobą na najwyższym poziomie i w pełni profesjonalnie, szczególnie doktor Adrian Marcol 🤗