Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość second hand internetowy

www.na-wieszaku.pl INTERNETOWY SECOND HAND

Polecane posty

zapraszam do nowo otawrtego second handu internetowego. wyselekcjonowane ubrania w niskich cenach. moda damska, męska wraz z akcesoriami. www.na-wieszaku.pl ZAPRASZAM

dziewczyny jesli moge was prosic tutaj o komentarze. strona jest nowa. chcialabym pozanc wasze opinie, dowiedziec sie co zmienic, poprawic. z gory dziekuje

Gość Sexxxxuus
tanie ale niezbyt lasne

Co sądzicie o takim secondhandzie? szczerze mówiąc bardzo rzadko kupuje w tradycyjnych sklepach a co dopiero przez internet.. i to ubrania z drugiej ręki. Jestem ciekawa waszych opinii.

Gość ladne ladne
ładne i niedrogo. Akurat mam pełną szafę i nie planuję zakupów, ale jest więcej niż kilka rzeczy, które bym wybrała. Myślę, że szybko znajdą się klientki :)

ja tez wypatrzylam kilka ciuszkow :) moglibyscie precyzyjniej podawac wymiary i informacje. opis "74cm od pachy do pachy" nic nie mowi jesli nie wiadomo czy material sie naciąga, jak mierzone bylo itp.

No i kupa ... Chce cos kupic, zalozylam juz drugie konto i nijak idzie sie zalogwac, ciagle jakis blad :/

Gość tinimini
a jaka cena przesyłek ?

Gość tam sa ceny 20,30 zł
jak na używane,których stan tak na prawdę trudno określić na zdjęciach to mimo wszystko dużo,w moim lumpie szwajcarskim nowe rzeczy można kupić za niższą kasę i do tego mogę przymierzyć i ocenić stan na żywo!

Oj bez przesady. 1. nie kazdy ma dostepo do naprawde fajnych i tanich lumpow. U mnie w miescie powyciagna bluzki z zary kosztuja 15 - 20 zl. A naprawde fajne reczy ok 40. 2. Nie musisz grzebac w tym smrodzie, biegac na kazda dostawe, scierac sie z tlumem wsieklych bab. Wszytsko masz podabe na tacy. 3. Autorzy strony musza zarabiac. Zdjecia sa naprawde piekne. Uwazam, ze ceny sa calkiem przystepne. Zawsze mozna sobie porownac z jakims vinatgeshopem czy tym podobnym. Ja kupilam juz jedna sukienke i mysle, ze bede zagladac czesciej na ta strone, choc z czasem pewnie ceny pojda mocno w gore jak w przypadku vintageshopu

Gość na-wieszaku
dziekujemy za odzew i porady, na pewno z nich skorzystamy. postaramy sie udzielac sie jak najwiecej iformacji o produkcie na stronie. co do cen, nie zamierzamy podwyzszac ich. jutro nowa dostawa ok 20. zapraszamy do face booka na nasz profil. tam zamieszczamy zdjecia wszystkich pojawiajacych sie na stronie nowosci. w razie jakichkolwiek pytan prosimy o kontakt. w dziale KONTAKT potrzebne informacje. mozna dzownic o kazdje porze ;) pozdrawiamy basia i magda

Gość na-wieszaku
chyba link nie dziala.. wystarczy w wyszukiwarke na facebooku wpisac : www.na-wieszaku.pl

Gość na-wieszaku
zapomnialam napisac ze dostawy sa codziennie! :)

Gość upupupupuupupuppupuuuu

Gość chyba mam słaba głowę
to napiszcie jak do was dojdą towary czy wyglądają jak na fotkach :) 24 zł za używaną bluzkę to stanowczo za dużo. takie same na allegro widziałam za 15 i to nowe :o

Gość te leginsy niezłe
ktoś je nosił na dupsku a tu po 18 zł!! ja kupilam nowe też a la latex za około 15 zł ale NOWE !!!!!!!!!!!!!!!!