Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja1987

teściowa /mamusia

Polecane posty

Gość ja1987
to cie pocieszyla;/ ja nie wiem czy tylko ja mam taka alergie na moja tesciowa czy wiekszosc?! masakra! normalnie na sam jej widok az mnie nosi!

Gość antytesciowa
ja1987 Ja jak mam jechac do tesciow to dwa dni musze sie sprzeczac z moim, ze jak jej w koncu cos nie powie to jej te resztki wlosow powyrywam:O

Gość ja1987
moja mieszka podemna wiec niestety widuje ja dosc czesto;/ z tesciem nie mam takich problemow,choc tez potrafi wkurzyc ale ona to masakra;/

Gość antytesciowa
dla mnie tesc jest obojetny, chociaz tak jak u ciebie potrafi wkurzyc...

Gość ja1987
no moj tez sie wtraca ale jak go opieprze to wraca do pionu za to tesciowa to ty gadasz a ta swoje!i jeszcze cie od zlych matek wyzywa;/

Gość ja1987
przyjełam teraz strategie ze nie wtajemnicza ja w zycie nasze i jej wnuka! zero informacji zbednych! synek tez tam nie schodzi, zreszta on coraz mniej chetnie zostaje z tesciowa i o dziwo nie wiem czemu, bo u niej po sufitach moglby latac;/ moze dziecku sie znudzil taki bezgraniczny luz i potrzebuje zasad- jakie ma ze mna:P

Gość upupupupppppppppppppppppppp

Gość upupupupppppppppppppppppppp
troche ten topik zamarl;p ale mam nadzieje ze szybko odzyje i bedziecie wpisywac co was wkurza w matce lub tesciowej...