Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hghghgjn

moj przedszkolak idzie jutro do teatru-jak go ubrac?

Polecane posty

Gość hghghgjn

tzn jedzie..autobusem:)bo mieszakmy na prowincji;) zastanawiam sie w co ubrac synka...zupelnie sportowo? czy sportowa elegancja?;) jezeli Wasze dzieci mialy takie wyprawy za soba to jak to u Was wygladalo? bede wdzeczna za porade.

moja córa pojechała w eleganckiej wełnianej sukience, pod spodem miała białą koszule i białe rajstopki. Byłoby ślicznie, gdyby sobie w przedszkolu nie ubrała do tego wszystkiego zimowych spodni:o Pojechała więc w sukience eleganckiej wełnianej, białej koszuli i w ocieplanych spodniach:o:o:o To była zima.

Gość enkaaaa
W teatrze jest zimno więc proponuję sportowa elegancja ale nie cienka ;)

Gość normalnie ubierz no może
troszkę bardziej elegancko - np sweterek zaniast beawłnienej koszulki - teatr dla dzieci to nie wieczorna premiera jak dla dorosłych gdzie panie przychodzą w sukniach wieczorowych :D mój syn chodził do takiego przedszkola a teraz szkoły gdzie takie wyjścia są co tydzień i nikt się specjalnie tym nie przejmuje - dziś np tez pojechali - ubrałam mu koszulkę z kołnierzykiem i sztruksy.

Ja Synkowi ubrałam białą koszule a na to sweterek w serek + spodnie + ciemne adidaski. wcześniej czytaliśmy Kamyczka w teatrze http://merlin.pl/Kamyczek-W-teatrze_Rea/browse/product/1,508517.html tylko że Synek miał wtedy 3 lata i spektakl był specalny dla maluchów ok 20 min, dzieci siedziały w 1 rzędzie, a potem bawiły się z aktorami też z 20 min

Gość galówka obowiązkowo
portki w kant, koszuka jak liść, schludny sweterek w stonowanym kolorze (niezmechacony), czysty but, elegalcki wlos

Gość leticia666
polecam sklep http://ancymonki.pl/ śliczne bluzeczki dla dziewczynek w wieku przedszkolnym, uniwersalne wzory, modne kolory, super jakość. A projektowane są przez dziewczynkę, która najlepiej wie co się podoba takim dziewczynkom jak ona :)