Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mardelinna

dyrektor działu zaprosił mnie na kawę , jestem w szoku

Polecane posty

Gość mardelinna

pracuję w firmie transportowej i zawsze czułam że sie chyba sobie podobamy, wczoraj zaprosił mnie na kawę a ja do siebie nie mogę dojść

Gość 222222
przyjęłaś zaproszenie?

Gość mardelinna
nie będę pisała nazwy firmy bo to nieistotne, byłam tak zszokowana jego propozycją a wiadomo że okrutnie mi sie podoba i powiedziałam że zobaczę kiedy mam wolny termin żeby sie umówić i wtedy odpowiem a on powiedział że czeka

Gość mardelinna
żeby było śmieszne to nie jesteśmy osobami wolnymi :-O ja mam męża a on żonę więc nie wiem...ale w końcu to tylko kawa ..kuźwa

Gość proste jak nigdy
czyli bedzie ostre rżnięcie :)

Gość prawda jest jak kawa
uczeni dowiedli a ludzie potwierdzają własnym zdrowiem że kawa jest powodem powstawania szoku

nie będę pisała nazwy firmy bo to nieistotne" Bardzo ważne ... Kolezanki mi mówiły że chłopaki z DHL to mega ciacha :P

ja mam męża a on żonę więc nie wiem...ale w końcu to tylko kawa ..kuźwa" jasne :D pozniej powiesz że to tylko sex bez uczucia :P czysty układ

ja mam męża a on żonę więc nie wiem...ale w końcu to tylko kawa ..kuźwa" Kawka z rana nie jest zla:) a moze przeciagnie sie do obiadu?

a może ta kawa to tylko po to by obgadać plan działania na zwiększenie obrotów w firmie i pozyskanie wiekszej ilosci klientów ? co ja gadam .... :P

Gość mardelinna
przecież z tego tytułu że jestem mężatką nie będę siedziała w dziupli :-O porozmawiamy na kawie, nie mam pojęcia o czym on będzie rozmawiał ale myśle że o sprawach zawodowych czy to sie w coś przekształci ? nie mam pojęcia ale fakt zaproszenia to już duży krok tym bardziej że ja się zgodzę na nią dzisiaj wieczorem a termin ustalimy, może piątek, po pracy

Gość na kawe mówisz.....
ale "przed" czy "po"?

Gość WONWONWON
To juz jest pewne, ze autorka tematu to tania dziwka... juz widze, jak jej szef bedzie ją posuwał w gabinecie, w domu itp... ty kobieto JUZ zdradzilas swojego meza, ale póki co tylko psyczhicznie, lada chwila fizycznie zal mi cie szmato, w sumie to 90% kobiet to takie szmaty

czy to sie w coś przekształci ? nie mam pojęcia" hahahahah dobre ... Ty już dobrze wiesz jaki bedzie scenariusz spotkania ;) I po co tam idziesz ;)

przecież z tego tytułu że jestem mężatką nie będę siedziała w dziupli " pewnie skoro dziuplę można udostępnić innemu :P

czy to sie w coś przekształci ? nie mam pojęcia ale fakt zaproszenia to już duży krok Tak, choooooolernie duzy.

Gość poświąteczna nl
Idź a potem opisz nam co miał na myśli zapraszając Cię na "KAWĘ";)

Gość prawda jest jak kawa
"czy to sie w coś przekształci ?" Stoi kobieta przed przejściem dla pieszych i pyta się przypadkowych ludzi: - Czy zapali się za chwilę zielone światło i przejdę na drugą stronę? Jak myślicie? Twój mąż jest zapewne milicjantem z długim stażem...

Gość mardelinna
nie jestem muzułmanką i nie będę się chować i tyle przyjmę zaproszenie ale to nie znaczy że sie z nim bzykam...bez przesady facetowi wybaczylibyście takie spotkanie i uznalibyście za normalne co za zacofany kraj

nie jestem muzułmanką i nie będę się chować i tyle" mąż wie że idziesz na spotkanie?

co za zacofany kraj Tak, zacofany kraj, zacofani ludzie. Porazka, lacze sie z Toba w bolu. Lepiej siedz cicho i czekaj na kawe, bo jeszcze dyrektor sie rozmysli:)

nie jestem muzułmanką i nie będę się chować i tyle Maz wie ,ze nie jeste muzulmanka i nie lubisz sie chowac?

Gość mardelinna
mężowi nie powiem o tym zaproszeniu bo jest zazdrosny i dopowie sobie jeszcze jakieś historie podobnie jak wy

Gość hadhsahdahhaha
nie no kurwa, jebana szmata , zarz da dupy szefowi i pisze o tym tak spokojnie jakby nigdy nic i te spierdolone porównania, ze nie jest muzułmanka i ze nie bedzie siedziala w dziupli hahahaha CO ZA TEPE KUREWSTWO!!! twoj maz powinien ci najebac wlasnie w morde!! TY KURWO

Gość fill86
ciekawe co byś sobie pomyślała gdyby mąż się umówił ze swoją dyrektorą w piątek po pracy na kawę......żenada

mężowi nie powiem o tym zaproszeniu" i wszystko jasne :) Dobrego bzykanka ;) 🖐️

mężowi nie powiem o tym zaproszeniu bo jest zazdrosny i dopowie sobie jeszcze jakieś historie podobnie jak wy Hmm, ale nas chyba nie podejrzewasz o zazdrosc??? Moze tez zazdroscimy, ale jeszcze o tym nie wiemy? Fatalny kraj!

Gość mardelinna
nie zamierzam sie bzykać ale niektórzy przeżywają...łomatko :-O