Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moonka2

Matura z matematyki BANALNA - czy to nie przesada???

Polecane posty

Gość moonka2

Zadania z matematyki byly na poziomie podstawowki/gimnazjum, znajoma matematyczka powiedziala, ze to smiech na sali i to matura dla kretynow. Jezeli zdanie takiego czegos otwiera drzwi na uczelnie wyzsze, to za pare lat kazdy kretyn bedzie mial magistra:O:O

Gość KUTWA

Gość KUTWA
JA W TAMTYM ROKU NIE PODESZŁAM DO MATURY Z POWODU CHOROBY FOBII SPOŁECZNEJ :((( I TERAZ JAK SŁUCHAM O TYCH MATURACH TO SMUTEK MNIE OGARNIA

Gość akwarelka 1991
zamkniete byly łatwe to fakt ale niektore otwarte dośc skomplikowane i nie kazdy kretyn bedzie mial magistra uwierz :-O nie przesadzajmy... nie kazdy potrafi wszystko zrobic :-O

Gość akwarelka 1991
zreszta to pierwszy rok z matura od dawien dawna wiec nie wyskoczą od razu nie wioadomo z czym :-O

Gość moonka2
nie przesadzajmy... nie kazdy potrafi wszystko zrobic Dziewczyno, to jest MATURA! Jesli ktos nie poradzil sobie z tymi zadaniami, to nie powinien w ogole rozwazac studiow:O To sa podstawy podstaw.

moonka2- tak na studiach humanistycznych typu prawo bardzo będzie mi potrzebna matematyka :) i to ,że nie zrobiłam jakiegoś zadania bardzo będzie zaważać na mojej przyszłości :( w ogóle z żalu nie pójdę na studia bo nie zasłużyłam :( bo jestem taką kretynką :( szkoda ,że nie wszyscy są tacy mądrzy jak ty:(

Gość Przyznaje że banalna
Kłamstwem by było powiedzieć, że ta matura była chociaż trudna. Niestety pomimo to, mam wątpliwość czy uzyskam 30% :-( Apropo poziomu matury pragnę zauważyć, że z polaka także się on obniżył. Kiedyś aby napisać wypracowanie, musiałeś jednak coś lekturze wiedzieć- a od dwóch lat (z ta maturą włącznie) karzą ci je napisać na podstawie samego tekstu.

Gość moonka2
Czarna porzeczka, jezeli fakt, ze nie byla w stanie rozwiazac zadan na poziomie I klasy gimnazjum wprawia cie w dobre samopoczucie, to twoja sprawa.

Gość o co kaman mikrofonu szaman
a ja piszę mature za rok. Jestem zbulwersowana bo zapewne ci którzy układają te pytania za rok dowala takie cos ze sie posram juz na pierwszym zadaniu. Ok tego roczna matura jest prosta ale nie przesadzajmy!! Za rok na złość dadza cos takiego ze nic nikt nie napisze!!! :(:(:(:(:

dokładnie. ja chodze do 2 klasy liceum i sie tylko nawkurzalam kiedy przeczytalam te zadania, bo niczego nie pamietalam i nie umialam rozwiazac. no, chyba, ze mialabym caly dzien na rozwiązanie, wtedy moze bym coś wymyśliła. ogolnie porażka.

Gość dsfrger
Przyznaje że banalna--A propos,a nie apropo

moonka2- tak wszystkie zadania były na poziomie gimnazjum i podstawówki :) te ze statystyki z trygonometrii :) a mnie rozbawiasz ty i twoje ograniczenie w myśleniu bo jesteś tak zadłużona w sobie ,że dostrzegasz tylko siebie i swoje racje nie zważając na innych.

zgadzam się. Zbyt prosta. uczyłam się tylko 3 dni przed maturą, w LO mam luzy z matmy i maiłam 20 z testowych dobrze:P

Moonka, skoro miałaś w podstawówce trygonometrię i prawdopodobieństwo, to gratuluję 🖐️