Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nananananananaan

CZY TO NORMALNE ŻE DWULATEK NIE CHCE SPAĆ W DZIEŃ?

Polecane posty

Gość nananananananaan

CZASAMI SPIACY ROBI SIE OK 17.00 ALE WTEDY GO NIE KŁADE, BO WIECZOREM NIE JEST SPIĄCY. CZY KTORAS MAMA TAK MA ZE JEJ DZIECKO NIE SPI W DZIEŃ. MAŁY NIE SPI OD OK ROKU ALE Z TEGO CO SŁYSZĘ TO WSZYSTKIE DZIECKI W TYM WIEKU JESCZE SPIĄ.

Gość nananananananaan
A O KTOREJ WSTAJA I IDĄ SPAĆ? MÓJ WSTAJE O 7-8 I IDZIE SPAĆ 21

Gość martuuulka
A moj spi w dzien,nie zawsze ale staram sie go klasc aby posiedziec z kawa przy koputerze (jak teraz :) ) Nie chce spac jak w domu wszyscy sa ,za duzo wrazen i szkoda mu czasu na sen.

Mój jak skończył rok to zaczęły się schody.Spał raz po 20-30 minut a wiecej było łez,cudaczenia i kombinowania niż tego warte. Ze snu w ciągu dnia zrezygnował zupełnie wieku 1,5 roku.Oczywiście nadal kombinowałam ile wlezie ale doszłam do wniosku że nie ma sensu.Oczywiście na początku przez parę tygodni było ciężko bo np chciał iśc spać o 17-18 ale żeby nie było w nocy cyrków przetrzymywałam jego tą 1-2 godziny.

Moj idzie spać o 22,23..Tzn. jak mąż np wraca o 20 a syn jeszcze nie śpi to wtedy bawią się i choćbym na siłę go kładła to i tak zawsze biegnie do niego..A wstaje o 7,8..Tez probowalam go usypiać,ale zrezygnowałam:-o

Gość nananananananaan
dobrze, że nie jestem sama. Jak małego nie położymy i nie wyciszymy o 20-21 to dokazuje do 23-24:( jest bardzo ruchliwym dzieckiem, czasami nie mam już siły...po całym dniu