Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czarna Toga

Czy zeby miec taka dziewczyne trzeba byc Clooneyem?

Polecane posty

Gość Czarna Toga

Powiedzcie mi dziewczyny czy facet ktory jest przecietny z wygladu , niebrzydki ale tez nie Adonis, za to intelignetny , z duza wiedza o swiecie , z poczuciem humoru, konczacy dobre studia , z pasjami , dobrze wychowany i radzacy sobie w zyciu moze zainteresowac kobiete zarowno ladna jak i madra? Czy jednak trzeba byc Supermenem zeby takie dziewczyny zwrocily na Ciebie uwage?

Gość srebrnoruski
już to kiedyś przerabiałem ;)

Gość Clooneyem zdecydownie NIE
Nie tknęłabym tego dziwkarza :O Za to facet jakiego opisałeś jest super. Ja osobiście byłabym takim zainteresowana. Oczywiście to wszystko tylko moje zdanie :)

Gość zoltacytrynaaa
moze zainteresowac kobiete zarowno ladna jak i madra, - moze ja zainteresowac rownie ladny i madry

Czy zeby miec taka dziewczyne trzeba byc Clooneyem?" Ewentualnie Tigerem Woods ;)

Przeciętny z wyglądu-zapewne nie dla każdej. odbiór urody to rzecz subiektywna:) Co do reszty to, aż za ładnie brzmi... gdzieś musi być haczyk :P i zapewne ten przeciętny wygląd nim nie jest. Z super bohaterów wolę batmana :classic_cool: Miał taki sexy strój :D

Gość Czarna Toga
staram się poprawić swoje samopoczucie, bo pomimo tych wszystkich cech nigdy jeszcze nie trzymałem dziewczyny za rękę, a seks uprawiam z misternie zwiniętym kocem :classic_cool:

Gość adfsdf
up

Gość Abbcc
Jeśli nie jesteś atrakcyjny i nie masz 'tego czegoś' to zapomnij nie tylko o atrakcyjnej, ale i o jakiejkolwiek dziewczynie. Wiem co pisze, bo Twój opis pasuje również do mnie i ŻADNA mnie nigdy nie chciała znać. Zamiast wesołego i oczytanego intelektualisty, ale przeciętniaka z wyglądu kobiety będą wolały przystojniaka, choćby, ćpał, pił, bił ją i kradł ("zły chłopiec"), edukacje zakończył na podstawówce i słowa ku*** używał zamiast przecinka. Taka bolesna prawda, że wyższe cechy osobowości nie są w cenie :(