Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

copythat

podpis pod zdjeciem....!!!

Polecane posty

ostatnio mam problemy z chlopakiem, chce sobie zrobic mala sesje i wrzucic jakies bardzo fajne zdjecia na nk . podpisac je w ten sposob zeby wiedzial ze to dla niego ze go kocham i o nim mysle ale tez nie wprost. mysle o jakichs ladnych sentencjach lbo jakies teksty z piosenek czekam na jakies propzycje!!!! jedno podpisalam takim ladnym zdaniem i zorientoal sie ze to do niego . kto zna jakies ladne mysli teksty z pioenke pisac please!

a nie lepiej dać mu to zdjęcie do ręki, a nie wystawiać na widok publiczny?

a nie lepiej wybrać jakieś ładne zdjęcie,wywołać je (w większym rozmiarze), wstawić do ramki i dodać jakiś tekst i dać w prezencie? Dla mnie wrzucanie kolejnego na nk nie jest dobrym pomysłem na pokazanie że się kocha...

nie moge dac do reki bo go tu nie ma....:( znacie cos ladnego>> 19 lat

jak wyżej o wiele lepiej będize jak zrobisz jakieś zdjęcie specjalnie dla niego :)

nie chce mu sie narzucac z moim zdjeciem . pozatym ja juz niewiem nawet czy jestesmy ze soba

O matko, ale podchody :O Skoro nie wiesz, czy nadal jesteście razem, to zdjęcie na NK ci pomoże ? A nie można tak po ludzku z nim porozmawiac? :O

Gość ona23lat
Hej copytha. Nie wiem na czym polega problem, ale wiesz jeżeli masz jakieś niepewności jeżeli chodzi o chłopaka, to musisz z nim porozmawiać. Może dopiero zaczynacie związek i dlatego nie jesteś pewna. Pomysł ze zdjęciem fajny, ale bez rozmowy może się popsuć. Hmm.. podpis. Pomyśle.

twierdzi ze nie ma czasu dla mnie bo ma matury ale jak wczoraj siedzial na gg to tez nie mogl sie odezwac:(raz mowi ze mnie kocha pozniej calymi dniami milcczy...kochamm go bardzo zalezy mi na nim..czepiam sie juz wszystkiego co mozliwe .tez nie moge pokzac za bardzo wprost ze mi zalezy bo boje sie ze to wykorzysta.

kto zna cos ładnego i poruszajacego??jest tu kto?? czy wszyscy uciekli na forum o ''ladnych cycach" buuuu ! :(

Gość ona23lat
Rozumiem. Z facetem tak jest. Jak zobaczy ze kobiecie zależe to albo to wykorzysta, albo się wystraszy. Nie mówie, że to jest reguła. Fakt mógł się odezwać. Choć wiem, że pewnie z maturą to za dużo czasu nie ma. Poczekaj, aż się to wszystko skończy. Może samo się zmieni. Co do podpisu to ciężko coś fajnego wymyśleć, aby jednocześnie było jednoznaczne, ale i ukryte. Może jak na tym zdjęciu będziesz mieć piękny uśmiech(nie wątpie, że taki masz :) ) to podpisz: "Uśmiech kieruje tylko do Ciebie." Jeszcze pomyśle.

Gość ona23lat
Życie ma sens tylko wtedy, gdy jest obok KTOŚ. Jestem dla Ciebie i żyje dla Ciebie. To ja... Tylko dla Ciebie.

ona23lat: naprawde ładnie , szczere dzieki z tym usmiechem mi sie spodobało:):*

Gość ona23lat
Ciesze się, że Ci się spodobało. Wydaję mi się, że z tym uśmiechem pasuje bo spełnia wszystkie kryteria. Ukryte i dosłowne :)

Gość ona23lat
Zrobiłaś już to zdjęcie? Ciekawi mnie :)