Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dawid25......,

Moja dziewczyna to brzydko mówiąc....

Polecane posty

Gość dawid25......,

... suka. nie nadazam jeden dzien jest cudowna, mila, kochana, rozpala mnie do granic mozliwosci ciagle mowi "kochanie/skarbie" mowi tak cudowne rzeczy drugiego dnia jest mila ale probuje mnie wkurzyc, ciagle probuje wszczynac klotnie jak sie nie daje odpuszcza ale nastepnego dnia strzela focha z byle powodu i moze sie nawet miesiac nie odzywac. i tak w kolko. od wielkiej milosci do wielkiej nienawisci. czasem rady nie daje :(

Do0brze tobą pogrywa chłopczyku, ona ma swoje gierki, a ty upokorzenia. Jest co najmniej 3 długości do przodu. Abstrahując już nawet od tego że kobieta zaczyna się wcześniej :P

Współczuję. Teraz niestety taka moda na bycie fochliwą zimną suką.

Gość dawid25......,
wiem ze pogrywam, nawet w tajemnicy zaczalem czytac te szmire "dlaczego mezczyni kochaja zolzy" bo podejrzewam ze moja panna wyryal na pamiec jakis durny poradnik macie jakies rady na jej zachowanie/??

Gość anula85,5
z mojej prespektywy wyglada to odwrotnie, taki jest moj facet. nie odzywa sie juz 3 tygodnie. gnojek!

Gość dawid25......,
mialo byc: wiem ze pogrywa ze mna

Gość ***%%##
ona jest chora,na kaffe był temat o takich osobach o zmiennym nastroju,niepamiętam jak się ta choroba nazywa ale jest poważna

Gość anula85,5
bordeline, z pewnoscia

Gość Easy Man
Poczytaj o osobach, które mają zaburzenia osobowości - BPD (borderline).

Gość dawid25......,
dodam ze zachowuje sie tak od poczatku naszej znajomosci. mila, tylko uprzejma, suka, miła, tylko uprzejma, suka,.... i tak w kolko doprowadzila do tego ze po cudownym weekendzie przepelnionym zajebistym bzykaniem, rozmowami, przytialniem, smianiem sie i zabawa zaczynam bac sie nadchodzacego tygodnia bo nasteouje czas na suke i unikam wszelkich sprzeczek. jak tylko widze ze zmienia jej sie twarz probuje ja udobruchac i na 1 dzien sie udaje bo wyczuwam ja ale za to w nasteonym dniu juz od rana robi sie sukowata, nie odbiera telefonow, nie odpisuje na smsmy potem wydrze sie na mnie i przestjae odzywac az nie przeprosze :O najlepsze ze szaleje za nia i ja kocham do granic bolu. kazdego dnia bardziej ale mam dosc jej zmiennych nastrojow. powiedzmy ze kocham ja pomimo tego ze taka suka jest

Gość dawid25......,
no wlasnie tez kiedys podejrzewalem ze moze byc na to chora, ale dodam ze przy oprzyjacioleczkach jest ciagle usmiechnieta, pewna siebie osobka. i jej przytjacioleczki ponoc takie same suki wiec to albo ich gierka albo ich natura :O

Gość kobieta ksiedza polecam
opowieść dziewczyny o romansie z księdzem wielkiej jej milości do niego co wy na to? jesli macie cos jej do powiedzenia zapraszamy do komentowania albo napisania do niej wiadomosci moze uda sie jej?? http://www.youtube.com/watch?v=C5HA0EbGKE4 http://www.youtube.com/watch?v=duVFe9g1xNA http://www.youtube.com/watch?v=0BSbUw_2XAY&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=VuUZHOqc31c&feature=related Pozostale filmy aby oglądnąć wystarczy wpisac kocham ksiedza na youtube PRZYJACIELE SYLWII

Gość współczuję i ubolewam
Masz chłopie przejebane.

Gość kobieta ksiedza kochanka
Jakby mój facet się 3 tygodnie nie odzywał, to by już nie był moim facetem :o Chyba że aktualnie by brał udział w badaniu Antarktydy, wyprawie na Mount Everest tudzież w poszukiwaniu Atlantydy :D Dawid, faktycznie ten poradnik może być przyczyną takiego zachowania... A z drugiej strony jak ona ślepo wierzy poradnikom, bez swojego zdania, bez swoich przemyśleń i odrzucania głupich porad, to chcesz być z kimś takim, ograniczonym umysłowo i to bałdzo?