Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lacrymoska90

Studia! Na jakie kierunki łatwo się dostać?

Polecane posty

a ja znam wielu którzy zdali na podstawowym i podostawali się na kierunki na które chcieli iść :|

Gość laska, obudź sie
zdałam w zeszłym roku 5 egzaminów na poziomie rozszerzonym(wszystko ponad 60%) i dwa na poziomie podstawowym ... tak jak większość osób, która planowała studia na uniwersytetach(dostałam sie na 3 kierunki, ktore wybralam) i akademiach. :] sam fakt, że pytasz o takie rzeczy na forum uczuciowym świadczy o Twoim niskim poziomie intelektualnym. co do kompleksów - zarzucanie ich komuś, kto ma większą wiedzę niż Ty jest chyba Twoją jedyną formą obrony, albowiem atak jest najlepszą obroną.

lepiej wybrać coś co nie jest łatwe ale da Ci dyplom którego się nie powstydzisz jak np. zarządzanie, turystyka czy jakiś wellness albo marketing z reklamą ;)

Gość Bomblowata
Wytłumaczcie mi proszę po co pchacie się na te studia? Obserwuje znajomych i widzę,że wiele osób pcha się na byle co mimo ,ledwo zdają maturę i na uczelnie wyższą się nie nadają bo i tak lądują w supermarketach na kasach:P Co innego ktoś kto ma plan na życie wybrał już coś sobie wcześniej coś co wiąże się z jego zainteresowaniami jest w tym świetny i chce naprawdę się tym zajmować.

Gość Bomblowata
Przepraszam napisałam tak nieskładnie :D ale wiadomo o co chodzi :D

to chyba jesteś tępa dziewczynko, bo napisałam że FF mi się zwiesił jak wybierałam kategorie :] ale widocznie nie wiesz co to jest FF, haha a po za tym nie potrafisz czytać bo ogólnie pytałam z ciekawości :] a na studia poszłabym bo nie chce mi się jeszcze pracować no i jak najdalej chcę uciec od rodziców bo ich niańczenie mnie dobija :P i w ogóle po 20 latach mieszkania z nimi mam ich dosyć xD pedagogika - wg mnie tam idą psychole, bez urazy ale w tych czasach trzeba mieć silne nerwy co do dzieciaków :D

Gość dobrze to wiedzieć p99p
pedagogika ktoś rację ma napisał "tam idą psychole" znam takich 2ch szkoda ,że mają doktoraty:( a uczą całkiem czego innego

Gość ale musisz wiedziec ze na tych
na ktore latwo sie dostac zwykle ciezko sie utrzymac ;) Mam np na mysli Chemie na Polibudzie ;)

Gość przyroda
proponuję biotechnologię! Jestem zadowolona z tego kierunku :)

Gość kilka kropek .....
Sam sposób wypowiadania się autorki nie jest zbyt przyjemny... Ale nie to jest tematem rozmowy. Ja po Administracji (licencjat) dostaję 1200 zł na rękę;/ dalej nie pójdę w tym kierunku. Bez przyszłości