Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjkdhjdkdhnd

znajomosc z gg

Polecane posty

Gość hjkdhjdkdhnd

Czy zdazylo wam sie kiedykolwiek nawiazac znajomosc z kims przez gg z zupełnie obca osoba ?Mi sie ostatnio czesto zdaza ze pisza do mnie jacys nieznajomi.Na zapytanie skad maja moj numer pisza ze z wyszukiwarki gg.Czasem mi sie wydaje ze to ktorys ze znajomych robi sobie brzydko mowiac jaja ze mnie,czesto zbywam,mowiac ze nie szukam nowych znajomych.(Srednio 1 os na 3 dni).Ale ostatnio jakos mi sie wyjatkowo nudzilo i napisal do mnie chłopak i tak zesmy pisali poł dnia.Dodam ze ciagniemy to juz prawie 2 tygodnie .Wiecie,wymiana fotkami,nk i takie tam .Oczywiscie aktualnie mieszka w tym samym miescie co ja.Nawet wymienilismy sie numerami,Codziennie dostaje smsy od niegojak w pracy, i takie tam ,i raz gadalismy przez telefon prawie 40 min .Jestesmy umowieni za tydzien na piwko .Nie jestesmy dziecmi mamy po 30 lat.Co wy na to?Jestem ciekawa czy mieliscie podobne doswiadczenia.Piszcie

Gość sezon na desperatów
teraz po prostu zaczął się sezon na tzw desperatów, którzy szukają znajomości przez gg. W tamtym roku też miałam kilku obcych facetów piszących do mnie, ale teraz już mam problem z głowy, bo zastrzegłam sobie, że mój numer jest niewidoczny dla obcych :D

Gość hjkdhjdkdhnd
no dobrze,po czesci zgadzam sie ale facet jest naprawde przystojny,moze ktos jeszcze?

Gość nie jestem toba
tez tak mialam dzis jestesmy najlepszymi kumplami;)