Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jaaaaa:)

Piekielnie zazdrosna o eks :/

Polecane posty

Mój chłopak jest pierwszym chłopakiem z którym: chodziłam, przeżyłam pierwszy pocałunek i pierwszy raz. Niestety J ma nieco ostrzejszą przeszłośc ode mnie :/ Jak o tym myśle to krew mnie zalewa :/ Mimo to często go pytam o inne dziewczyny udaje obojętną - że mnie to nie obchodzi a tak naprawde aż kipie ze złosci. I tak np. wiem ze J był prawiczkiem kiedy zaczął ze mną chodzic ale wcześniej całował sie z innymi dziewczynami (ja nie) a najgorszej kurw** z osiedla robił nawet palcówe :( Trudno mi to przeżyc. Zrobiłam sie dla niego oziębła , cóż kryć jestem na niego wściekła i już!! Jesteśmy razem już 3 lata Kocham go ale tak mysle zeby specjalnie przelizać jakiegoś kolesia - zeby sie odegrać - czuje ze wtedy by mi ulżyło. Wrrrr...!! Jak Sytuacja ma się u was??

Gość motylek12398
ale co Ty mówisz;/ Ty byś go zdradziła, a on wtedy kiedy się całował z inną to nie wiedział, że pozna Ciebie i z Tobą będzie, wiem, ze Ciebie to boli,bo znam ten ból, ale nie cofniesz tego,a sama go zdradzisz to się pograżysz ;O

Gość Kafeterianka20
to witam w klubie, mój K też miał dziewczyny i robił z nimi różne rzeczy pytałam go o to więc mówił ale wkurzało mnie to.. Teraz też ile razy sobie przypomne co on mógł z nimi robić odechciewa mi się wszystkiego.. jestem zazdrosna i boję się, że może jak jest ze mna myśli o nich.. choć mówi, ze tak nie jest . staram sie nie przejmować tym, bo wtedy mnie nie znał i nie robie mu wyrzutów ale czuje sie zle.. jednak na pewno to nie powód do zdrady.