Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość londyn za jakis czas

londyn za jakis czas

Polecane posty

hej, mam pytanie wybieram się w tym roku do Londynu i zastanawiam się kiedy jest najlepszy okres aby się tam wybrać tak aby mało ludzi było czy po sezonie letnim jest taniej?? i kiedy są przeceny w sklepach z ubraniami nie będe ukrywać, że fajnie by było coś taniego kupić ;) Z góry dziękuje za odpowiedzi :D

nikt nic nie wie ?????????

?????????

Gość blondynka jak sie patrzy
przeceny sa praktycznie caly czas. turystow mniej dopiero okolo pazdziernika listopada chociaz nie ma reguly, no ale wiadomo - w wakacje jest ich najwiecej.

Gość antyfrelka
w boxing day :classic_cool:

ja tak właśnie chciałam jechać dopiero październik listopad a ile powinnam kasy zabrać?? tak na jedzenie aby starczyło i na przyjemności

w boxing day jest rzeczywiscie malo ludzi, sytuacja ta utrzymuje sie zwykle do jakiejs 10 rano :D od dawna nie mieszkam w londynie wiec nie znam cen. mysle ze jakis bed&breakfast znajdziesz za 50 za dzien, jedzenie ok10 funtow dziennie jak sie nie bedziesz rozbijac. przykladowy zestaw w mcdonaldzie to ok 4 funty. mala butelka coli - 1,50, paczki w tesco sztuk 10 - 1-2 :) kawa na miescie 2-4 funty. jesli chodzi o ciuchy to wejdz sobie na strony i zobacz obecne wyprzedaze www.dorothyperkins.co.uk www.next.co.uk www.newlook.co.uk www.mkone.co.uk

a najlepiej wejdz na gumtree, loot albo londynek i zobacz czy ktos ma do wynajecia pokoj na tydzien. to wyszloby ci najtaniej w granicach od 70-120 funtow. wiem ze niektorzy wynajmuja pokoje na krotki termin kiedy sami sa na wakacjach.

jejku wielkie dzięki bardzo mi pomogłaś ja pierwszy raz jade więc już tak wcześniej wole się dowiedzieć ile kasy co i jak wygląda aby potem nie szukać na ostatnią chwilę no i więcej kasy uda mi sie uzbierać jak cos :)

tak lekko z 500 funtow zabierz a jak mozesz to wiecej :)

a jeszcze mam pytanie jak nosze rozmiar 34-36 to to jest odpowiednik ich 6 ???

i jeszcze z rozmiarem butów jak wygląda dla rozmiaru 38 ;)

34-36 to raczej rozmiar 4. ze spodniami mozesz miec problem, chyba, ze pojdziesz do markowego sklepu co liczy sie tez z wieksza kasa. sama mam ten problem :(

chciałam coś przez neta zamówić ale chyba nie ma sensu no tak trochę licze,ze na przeceny trafie ale jak tak przeliczam sobie z tych stron co podane zostały to te ich przeceny to u nas w h&m bez przeceny za taką kase sie kupi ;)