Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zatańczysz ze mną jeszcze raz

Mam 18 lat i nie umiem jeździć na rowerze

Polecane posty

Boję się że kiedyś na jakimś wypadzie ze znajomymi ktoś zaproponuje wycieczkę rowerową a ja co wtedy powiem :O Ż jestem łajzą i nie umiem jeździć? :(

Gość syrop klonowy
nie wierzę...

Ja Ci wierzę moja babcia ma 70lat i nadal nie umie jeździć na rowerze,a samochodem umie...

Gość blondynka jak sie patrzy
moja babcia ma 75 i tez nie umie :( ale za to umie jezdzic wozem na 2 konie :D:D:D

Nie pocieszacie mnie z tymi babciami :classic_cool:

Myślicie że mogę sobie wymyślić jakiś uraz nogi który nie pozwala mi jeździć?

Gość masz dwa wyjścia: po pierwsze
nauczyć się jeździć na rowerze, a drugie ściemnić, że nie masz swojego roweru, bo młodszy braciszek Ci go zepsuł, a na innym jeździsz niechętnie .....

Moja koleżanka też nie umie, ale to dlatego, że wychowała się przed telewizorem i teraz się boi. Nie przeszkadza jej to za bardzo :D Jeśli ci to przeszkadza, to skombinuj rower - i jazda, naucz się ;)

hmm no może, ale weź kogoś twardego kto Cię na pewno nauczy-pamiętam jak dawno temu mój brat uczył mnie jeździć na rowerze-po prostu kazał mi wsiąść na rower i mnie popchnął i jego nie obchodziło czy się wywalę czy nie, ale w ten sposób się nauczyłam,a z tymi babciami to są żarty :-)

Gość brzdyl bzdzioch
a nie lepiej sie nauczyc po prostu?

Też mam takiego brata :D tylko on mnie uczył jeździć na nartach ;) dostałam takie malutkie narty i on brał mnie na różne górki i uczył. Nie interesowało go, czy gdzieś się potłuczę - miałam się nauczyć i koniec. Dopiero jak po pewnym mocniejszym upadku się rozpłakałam, to chwyciło go to za serce i trochę zmiękł :D, ale dzięki niemu się nie poddaję w żadnej sprawie ;). Dziewczyno, bierz rower, drugą osobę i ucz się jeździć! To naprawdę nic strasznego :).

Chętnie bym się nauczyła tylko boję się wyśmiania że taka stara dupa nie umie jeździć...

Sama żartuj, zrobi ci się lepiej. Gdy ktoś cię zobaczy, pomachaj mu i krzyknij "stara dupa, a jeździć na rowerze nie potrafi!" wyszczerz się i ucz się dalej :D. Ja np, nie umiem gotować. Potrafię zwykłe jajko rozgotować, albo przypalić jajecznicę. Kawy dobrej nie potrafię zrobić i śmieję się z tego :D Albo gdzie pójdę, to coś zrobię. Jakąś wtopę zaliczę. Gdzie mnie nie poślą, nie poproszą o coś - zawsze, ZAWSZE coś spartaczę. Ostatnio przewróciłam się o kabel, który był wielki i JAK BYK było go widac, każdy go omijał - ja nie. Wyrwałam go w rezultacie z głośnika. Wierz mi, nieumiejętność jazdy na rowerze jest lepsza niż talent do wtop :D.

Gość Marek Cz.
Ja Cię mogę nauczyć. Jestem zawodowcem.

Gość sdfcsf
ja się nauczyłam, jak miałam 12 lat dopiero :P ale wtedy to już sie straaaasznie wstydziłam, ze nie umiem, a wszyscy umieją

Gość a ja wierze autorce zdecydowan
Wierzę, sama ma 21 i umiem jezdzić od 5 roku życia, ale od niedawna jestem z 24-letnim chłopakiem, który nie umie. Tłumaczył mi, że na jego osiedlu jeździło się na deskorolkach... xD Jest z zupełnie innej części Polski niż ja, ale jakoś i tak mu nie wierzę... W każdym razie przed nami niedługo lekcja pierwsza, już mi zapowiedział, że ma to być miejsce ustronne, żeby się dzieciaki z niego nie śmiały. :D :D :D

Gość rower nieważny
ważne byś potrafiła umiejętnie chętnie i często nadstawiać piczy :)

Ja też mam koleżankę która nie umie jeździć na rowerze pomimo że kilka razy próbowałyśmy ją nauczyć, najpierw w dzieciństwie a potem jak miała jakieś 16 lat i za żadne skarby nie umie utrzymać równowagi. A na rolkach i hulajnodze umiała jeździć i prawko też teraz ma :)

Gość mmmmmmkd
ja mam kolegę w twoim wieku który też nie umie jeździć na rowerze :D

Gość jjljljlih
tez nie potrafie, nie mial mnie kto uczyc, ojca nie mialam, a mama na wozku wiec... nie umiem do dzis, 19 lat mam

Gość ja jej wierzę, bo ja też
nie potrafię jeździć na rowerze w pełni. Niby jechać umiem, ale jakbym miała wystawić rękę na zakręcie, to na 100% bym się wywaliła (nie utrzymałabym równowagi w tej sytuacji). Czasami miałam takie momenty, że jechałam ulicą z koleżanką i na zakręcie oczywiście nie dałam kierowcom znaku, że skręcam, a ci się patrzyli zdziwieni. He he. Ale mając taką "umiejętność" nie można się zapuszczać na ulice, gdzie jest za duży ruch, a już na pewno nie na długie wycieczki.

ja mam sporo więcej i tez nie umiem...tzn boje się jeździć...chyba, że na stacjonarnym ;)

Gość gość
A ja nie umiem jeździć na rowerze mam 14 lat. I co? Dostałem przez to depresji!!! Dlaczego? Bo ktoś się oczywiście wygadał.. I teraz gdy usłysze rower albo rowerzysta to dostaje gorączki bo boje sie, że ktoś zwróci mi uwage...I jak tu komuś ufać chociaż, że jestem lubiany....

Gość Hermiona Black
Ja mam trzynaście i koleżanki ciągle mi to wypominają że nie umiem .Teraz przechodzę taki okres że próbuje wszystkiego biegania rozciągania fitnessu . (Przy mojej baaaardzo pulchnej figurze to cud że podniosłam dupę i zaczęłam coś robić ) Dzisiaj mnie jakoś wzięło by się nauczyć i już planuje kiedy tu znaleźć czas przy wielu obowiązkach w domu . Jeżeli chodzi o wymówki to teksty jak nie lubię jeździć albo nie mam roweru zwykle działają

Gość gość
mam 30 lat i tez nie umiem ;] ale na rolkach to potrafie ;]

Gość gość
Ja mam 12 i też nie umiem.Próbowałem już wiele razy na tym mniejszym i na większym i nic :(

Gość gość
Wziąć tylko ściery i przez łeb waszym rodzicom zdzielić. Co to za ludzie? Żeby dziecka nie nauczyć rowerem jeździć w odpowiednim czasie. Kretyni. Nie powinni się rozmnażać.

Gość gość
Nie skomentuję tego.