Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła szczęśliwa panna młod

sala weselna

Polecane posty

cześć dziewczyny :) właśnie zaczęłam planowanie mojego ślubu i wesela :) odbędzie się ono we wrześniu przyszłego roku muszę już teraz zaklepać salę i zastanawiam się nad tą restauracją http://www.nordowimol.pl/oferta-organizacja-wesel.html może któraś z was zna ja? a jeśli nie przejrzyjcie tą stronę i powiedzcie czy wam się podoba czy nie no i jak to menu wygląda bo ja szczerze mówiąc kompletnie się na tym nie znam i chciałabym żebyście mi poradziły z góry dziękuję

Bardzo ładnie i elegancko a co do menu to musisz się dokładnie wypytać jakie zupy, jakie ryby i tym podobne

no tam są trzy rodzaje menu tzn podzielone na trzy opcje cenowe jak możecie to spójrzcie i poradźcie czy menu jest dobre i czy się opłaca

Bardzo ładnie i elegancko a co do menu to musisz się dokładnie wypytać jakie zupy, jakie ryby i tym podobne

może jeszcze ktoś się wypowie?

Gość ertujvhu
a gdzie jakiś parkiet? bez tańców będzie?

jest parkiet do tańca zobacz 12 zdjęcie

Gość ertujvhu
aaa sory :) nie rozwinęłam, obejrzałam tylko co wyskoczyły na pierwszej stronie.. no to teraz może już być :) bardzo mi się podoba! i zdradzę dlaczego - bo jest bardzo podobna do mojej sali :D

a menu uważasz że ok?

Gość ertujvhu
menu też porządne, wydaje mi się, że to za 140 zł jest najlepsze. bo w tych dwóch pozostałych wersjach to już za dużo udziwnień. kilka rodzajów ryby - ktoś będzie już po kilku kielichach to i tak nie rozróżni jaka to... ale tak poza tym to naprawdę poziom wysoki :)

Gość ertujvhu
tylko mam jedno "ale" :) nie wiem jaki będzie u Ciebie wystrój sali, ale jeśli też będzie tak biało, a Ty będziesz miała białą suknię, to nie będzie Cię widać wśród tych białych krzeseł i obrusów... :) zdecydowanie za biało. jakbyś to jakimś kolorem przełamała...

Gość ertujvhu
może jakaś kolorowa kokarda na krzesłach...

no właśnie myślę że w wystrój będę mogła zaingerować jakoś :) dzięki że zwróciłaś mi na to uwagę :) koniecznie o to spytam

Gość ertujvhu
tam na tych zdjęciach niby widać jakieś kokardki bordowe na krzesłach, ale jakby były trochę większe...i kwiatków może więcej. weselej by to wyglądało.

no ja bym chciała dodać jakieś dwa kolory przewodnie ale konkretnie jeszcze nie myślałam nad tym na razie muszę wynająć salę :)

Witam Na stronce jest wspomniane o możliwych kolorach dekoracji :) Ale polecam się dopytać, bo jednak ta informacja jest dosyć skromna i taka lakoniczna, nie wiele z niej wiadomo. Jeżeli masz jakieś dodatki do sukni np właśnie w kolorze bordo, czy chociażby ciemna czerwień, to taka kolorystyka na sali będzie pasowała. "Koszt wynajmu sali , profesjonalna obsługa kelnerska, dekoracja sali w wyjątkowej scenerii kolorów: biel, łosoś, bordo (białe pokrowce krzeseł, kompozycje z żywych kwiatów) - 1500zł" - informacja ta znajduje się pod menu

Gość katariiiiina
bardzo ladne miejsce, menu najlepsze te za 140 zl

nie doczytałam ale dzięki :) zresztą i tak będę chciała się dopytać szczegóły dlatego proszę o opinie i jakie macie wątpliwości co do tej sali wtedy będę wiedziała o co pytać :)

Piękna sala:-) Baaaaardzo klimatyczna:-) Jedzenie tez się wydaje ok menu za 140 będzie naprawdę w porządku:-)