Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

greendoggie

Zapytanie do prawdziwych kobiet

Polecane posty

a co to za różnica jak locha i tak tego na swoje parówy nie naciągnie hę? ja bym te z prawej wzięła, aczkolwiek wszystkie podobne.

Bimbałek - dla nas są identyczne - zapewniam CIę...dla kobiet różnią się w 1001040214124 szzegółach :D 🖐️ my tego nie zrozumiemy :classic_cool: kinkietka ----> jak obiecasz że oddasz po dobroci to coś wymyślimy z przymierzeniem :classic_cool: 🖐️

Ja postrzymuje swoje zdanie, ale jestem stronnicza :classic_cool: Poza tym.... Dobrze by bylo, gdybys po prostu, najzwyczajnie w swiecie wybral te ktore sie Tobie podobaja. Przeciez to prezent od Ciebie i Twoj gust jest w tej sytuacji rownie wazny.

Obiecuję:) Nie będę robić problemów. Przymierzę i ładnie oddam z powrotem :)

cukierasek ---> locha ma 36 noooo czasem zdarza jej się 38 przymierzyć wtedy się z niej zawsze nabijam, a ona mówi że to przez zawyżoną rozmiarówkę :D 🖐️ naciągnie - bez problemu - zresztą często pokaźne panie mają stosunkowo małe dłonie :P Nastazja F... - coś się wykręcasz od oceny w punktach- ciekawe czemu??? oglądają się faceci jak w tym śmigasz po mieście???? a koleżanki? obce baby? powiedz coś na ten temat. Ja już wybrałem z 10 sztuk które tam były do kupienia w rozmiarze M wybrałem te 3 - prawdę mówiąc wszystkie mi się podobają - dlatego nie mogłem się zdecydować - stąd wziąłem wszystkie - będę miał na prezenty na najbliższe 2 lata 😴 aktualna klasyfikacja wygląda tak : 1/1/5 🖐️

a co Ci to da, ze napisze ile punktow? Ja generalnie lubie takie rzeczy, wiec mi a takich wygodnie i czuje sie dobrze i elegancko. Czy ja wiem czy sie ogladaja, na pewno patrza, czasem dosc nachalnie. Kazda kobieta ma swoj styl i kazdej podoba sie cos innego. Nie wiem co chcialbys wiecej wiedziec, jak masz jakies pytania jeszcze to pisz. Aha.. i co do rozmiarowek, to po paru wlozeniach sie rozciagaja, wiec trzeba z tym uwazac :classic_cool:

z tym rozciągnięciem to lekko się zestresowałem - no ale mijmy nadzieję że rozciągając się dopasują i będą :classic_cool: nic innego na chwilę obecną zrobić nie mogę pytanie o puntky generalnie mi powie czy jesteś z zakupu zadowolona czy nie... a to jest niezłą oceną - widać że nie lubiłaś matematyki w szkole i nie znosisz cyferek ;) 🖐️ :classic_cool: na pomysł wpadłem bo zobaczyłem jakąś młódkę w sklepie i strasznie mi się spodobała paradując z takim właśnie gadżetem możesz opisać do czego mniej więcej je zakładasz? - będę miał na kontratak w razie gdy się nie bardzo spodobają. i jeszcze jedno - przyznaj - raczej zwracasz uwagę obcych ludzi ? nie jesteś szarą myszką????

kinkietttkaaa ---> Dobra kinkiecia - wierzę na słowo :classic_cool: - zawsze byłem naiwny jeśli chodzi o kobietki. także sprawę mamy załatwioną - pożyczę sobie Twoich szanownych dłoniaczków na parę minut 🖐️ jakbyś miała tipsy to się nie martw 😴 pani w sklepie miała dość pokaźne i obrazowo mi zademonstrowała dlaczego palce są zawsze trochę dłuższe niż byćpowinny ;)

Nie posiadam tipsów:) Mam swoje- naturalne(pomalowane na bordowo). Hmm..a jak chcesz pozyczyć moją dłoń? :)

właśnie nie wiem za bardzo..... ucinać chyba nie będziemy ;) Ładnie Cię poproszę, cmoknę w rączkę - mam nadzieję że tyle wystarczy... w razie jakby nie - podeprę się jakimś wirtulanym 🌼

Jestem z zakupu bardzo zadowolona:) I na pewno nie poprzestane na tych dwoch parach. Najczesciej zakladam je jak jestem ubrana w waska spodnice, lub obcisle spodnie i buty na wysokim obcasie, generalnie jak jestem elegancko ubrana. I nie, nie jestem ;)

No to się zgadzam:) Jeśli mogę spytać?- pani, która będzie nosiła owe rękawiczki, (które ja wcześniej przymierzę :)) ile ma lat?

NF ---> szokeeeeeeee - dwie pary?????? :classic_cool: 🖐️ nic nie mówiłaś o dwóch parach - dwie takie same? - czyli sprawa już chyba przesądzona - ogłaszamy zwycięzcę konkursu. PRAWE 🖐️ Ciekawe czy ty nie jesteś zza wschodniej granicy???? trzeba przyznać, że będąc tam faceci mają na co się spoglądać... Swoją drogą gratuluję gustu - tylko uważaj - faceci boją się tak wystylizowanych lasek - w sumie nie wiem czemu - chyba dlatego, że z automatu uważają je za lepsze od siebie. I dobrze...bo zazwyczaj chodzą wolne co mnie akurat osobiście bardzo cieszy 😴 kiknkiecia ---> rękawiczki są nowe - mają parędni kupione pod koniec zeszłego tygodnia :classic_cool: 🖐️ ;)

nie chodziło mi o rękawiczki, lecz o wiek Pani która będzie je nosiła:)

Jakbys czytal uwazniej to bys wiedzial :classic_cool: I nie zza wschodniej nie, ale mieszkam w Polsce C ;) Paru jest takich co sie nie boi, w tym takze i Ty, nieprawdaz? :classic_cool:

nie wiem - nigdy mnie to nie interesowało i tak naprawdę nigdy ją o to nie pytałem... wygląda mniej więcej na 25 ale to nie ma żadnego znaczenia - oprócz tego że jest ładna i ma taką ostrą wyrazistą - lekko "sukowatą" urodę, jest strasznie inteligentna - czasami myślę że aż za bardzo :( :( :( - i to jest najważniejsze. styl ma podobny na nastazji F - przynajmniej sądząc z opisu.

Nie martw się, na pewno jej się spodobają. Myślę, że jest to jeden z najlepszych prezentów dla kobiety. Oryginalny, a zarazem szykowny.

NF - kurde balans - faktycznie - przeoczyłem jeden z postów :O i już koleżanka mnie tyra niemiłosiernie. ale w sumie co się dziwić - wygląda na ostrą pewną siebie kobietę - i proszę- wszystko wychodzi ;) :classic_cool: 🖐️ Granatowe z ćwiekami też z Wittchena???? w życiu takich nie widziałem - SZOKE. a co do strachu to oczywiście się boję jak i każdy facet :classic_cool: 🖐️ czasem jak widzę dziewczynę z takim ostro oryginalnym gadżetem - najeczęściej są to jednak buty - wiadomo tu panie mają strasznie wielki wybór - to podchodzę i mówię: NIe spodziewałem się, że spotkam tutaj kobietę w PRAWIE tak seksownych butach(lub czymkolwiek innym) jak moje? :classic_cool: oczywiście - cały czas jestem w wielkim strachu :classic_cool: 🖐️

kinkietka - w razie jakby co to powiem, że koleżanka mi doradziła 😴 i podam Twój adres e-mail - może nie nabluzga jakoś tak znacząco ;) ;) ;)

Dobrze niech będzie, całą odpowiedzialność mogę wziąć na siebie ;))

Tylko jak się tej Pani spodobają- to proszę o maila z podziękowaniem. :))

Gość nats
greendoggie poka foto tej swojej laski, bo zastanawia mnie niesamowicie jak wyglada :D

mogę pokazać ale tylko takie od tyłu - kiedyś sama to wrzuciła także nie będzie mieć mi tego za złe 🖐️

o twarz mi bardziej chodzi.. ;)

no sorrry ale to nie jest koncert życzeń... a z jakiegóż to powodu chciałbyś tak bardzo zobaczyć? ;)

bo te rekawiczki takie intrygujace sa .. [; i chce sprawdzic czy moje wyobrazenie o niej pokrywa sie z tym jak wyglada :D wiec nie jest to chyba problem? ; >

miło że CIę intrygowały - ale wybacz- nie mogę rozsyłać swoich zdjęć obcym osobom. niemniej jednak zapewniam Cię, że 80% kobiet gapi się na nią w tym 50% dyskretnie a 30% nachalnie aż do obrzydzenia. 🖐️ możesz natomiast sama wysłać swoje - powiem czy jesteś ładniejsza czy nie ? ;) :classic_cool: 🖐️

A Tobie drogi autorze, które z rękawiczek najbardziej przypadły do gustu??

moja droga kinkietkoooo..... jak już mówiłem ciężko wyczuć - damskie ciuchy mają to do siebie że fajnie wygladają ale tylko na właściwej kobiecie ;) 🖐️ wybrałem te 3 z wielu modeli - przejdź się kiedyś sama do salonu - na pewno jakiś w okolicy się tam znajduje i popróbuj.... mnie się wydaje że te z lewej - całe zdziurkowane - strasznie wysmuklają dłoń... założyła mi ta w sklepie - i jej ręka zrobiła się prawie jak ręka dziecka - czyli very :classic_cool: ale jak mówię - dla mnie te trzy są fajne.. ale szanowne damskie gremium wybrało już chyba opcję prawą - i to z przygniatającą większością głosów 🖐️ także tego poddawać w wątpliwość na koniec było chyba 1/1/8 - niezły wynik -