Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

greendoggie

Zapytanie do prawdziwych kobiet

Polecane posty

nats..... Aga... Wisienkooooo ? ;) :classic_cool: 🖐️ przecież przed chwilą sama chciałaś cosik za darmo 😴

srodkowe najbardziej kobiece i-moim zdaniem-beda sie najladniej prezentowac na malej dloni.Sama mam male dlonie i wiem,ze takie rekawiczki wygladaja na nich bardzo ladnie;) Jak nie chcesz pokazac "normalnego" zdjecia swojej dziewczyny (czyli od przodu),to moze napisz,do jakiej aktorki jest podobna:)

Rzeczywiście niezły wynik dla rękawiczek z prawej strony. I tu muszę się z Tobą zgodzić, że każda rzecz na każdej kobiecie będzie wyglądać znacznie inaczej. Wszystko zależy od osobowości, stylu ubierania i chyba temperamentu.

Moim osobistym zdaniem pierwsza nie za bardzo, a w drugiej coś jest ciekawego, co może przyciągać. Hmm..chyba oczy.

nats - fajna kiecka - to zdjęcie aż się prosi o taki retusz w stylu glamour - taki z okłądek - tylko musiałabyś prosto stanąć :P 🖐️

Gość Lewe
Zdecydowanie Autorze :) Prawe są lekko przesłodzone, środkowe nijakie a takie rękawiczki mają mieć pazura.

Do kota płci żeńskiej 🖐️ te środkowe są najbadziej błyszczące - tak leciuteńko się błyszczą - faktycznie wyglądają kobieco - ale one wszystkie tak wyglądają - te wydają się najmniej smukłe- przynajmniej tak mi się wydaje ;) poza tym małych zgrabnych dłoni kobiecych to nie ma co wyszczyplać - tak czy siak będą wyglądać :classic_cool: Ostatnio tylko takie zdarza mi się całować 😴 innych mi się nie chce :D 🖐️ Vote updated: 1/2/8 🖐️

to drugie zdjęcie już gdzieś widziałem. na 100% . ale trzecie podoba mi się najbardziej - taki typ urody lubię - innymi słowy nie lubię ciepłych kluchów 🖐️

nk ;) raczej nigdzie indziej konta nie mam, z tego co mi wiadomo

Gość Lewe
Halo ! na lewe już dwa głosy :D One są jak sportowy wóz, w którym kobieta prezentuje się sexy :P

nie nie - nie nk - nie chce mi się oglądać tych zdjęć.... dlatego są dwie opcje... albo ściemniasz - bardzo prawdopodobne:) -albo ktoś inny wkleił to zdjęcie w gdzieś indziej w innym celu ;) :classic_cool: 🖐️

KURCZEEEE lewe już takie kupiłem - tyle że czerwone - już je jej dałem - zaraz wrzucę wam foto - zobaczycie jak wygląda 🖐️ właśnie się na nie natknąłem - nie widziałem że je mam :D 🖐️

Gość granatooow
Też od razu zwróciłam uwagę na LEWE ;)

hahaha powodow do sciemniania raczej nie mam , tym bardziej przez dowartosciowywanie sie czyimis zdjeciami ;]

Gość Lewe
Granatooow -> :) Skoro już Jej takie dałeś to znaczy że masz dobry gust ;)

nats ---> to gratuluję - fajna dziewczyna jesteś - na zdjęciach wyżej są takie same jak lewe tylko czerwone - także drogie panie - proszę oceniać :classic_cool: 🖐️

Gość Kathhhhsssssxxxxxx
po cholere zrobiles fpte na laptopie? ;O nie widac dokladnie, wydaja sie takie same

hmm...po zobaczeniu,jak te "lewe" wygladaja na zdjeciu zmieniam zdanie-sa najladniejsze:P Fajne ma wlosy ta Twoja panna.