Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hotel wynajmij i tyle

gdzie są normalne dziewczny??

Polecane posty

Różowa Dupa Pawiana => Alkoholizm dzieli się na młodzieńczy i dożywotni ;)

Gość tu hotel znowu nic nie wchodzi
Ostanio podwalają się do mnie jakieś 30 stki jak wchodzę na czaty. Chyba szukają niespełnionej miłosci w młodość - połowa żonate. Tak czy siak, mnie się nie chce już szukac.

Gość silicagel
im bardziej kogos chcesz znalesc tym mniej osob znajdujesz^^ przestan szukac myslec o tym to sama sie jakas nawinie:) wiem z doswiadczenia tylko ja na odwrot, bo jestem dziewczyną^^

Gość a gdzie normalni faceci
Nie czulam,bo nie pil.:)te kilka miesiecy...a potem pil przez tydzien.

Swiat jest juz malo normalny chyba.

Gość adsgag
Tu hotel Nie wiem coś nick nie wchodzi kolejny i następny..... Taa nie szukać, nie szukam już od pół roku. Normalnie mi się już nie chce i tyle :D Z tym że to jest tak że jestem facet wiec musze wyjśc sam z inicjatywą zawsze.

Gość normalnadziewczyna22
Tu raczej nie znajdziesz, jak już widzę, że panie piszą wiec zamiast wiedz to marnie rokuje, choć życzę szczęścia. Ja sama również go nie mam :) Szukam mężczyzny na poziomie a tu zazwyczaj sami kłamcy albo tacy jeszcze pod skrzydełkiem mamusi :/

Nie wiem juz co gorsze.Jedni pija,drudzy zdradzaja.

Gość gyethndnh
Ten czarnuch to podszyw. Spadam spać, gówniarstwa nie znosze, przypominają mi się tatme wszystkie dziewczyny które znałem. Pokolenie MTV czy czegoś podobnego. Pa normalne ;)

ide tez spac.normalne dziewczyny powinni juz spac.....:):):)

I tydzień cięgiem to dużo? Kobieta potrafi przez miesiąc dzień w dzień kupować duperela. Co o takiej powiedzieć?

Gość zuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
kaliban jestes sam alkoholikiem ?

zuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu => Jeśli tak twierdzisz... Byłaś kiedyś na weselu na Ukrainie, bądź Syberii? :P Kwestia definicji. Kobieta, która ma drugiego faceta, a jest nazywana kurwą - pluje się. Czemu więc, nazywać faceta alkoholikiem tylko dlatego, że pije 50tkę do każdego obiadu celem ułatwienia trawienia. Albo raz na dwa tygodnie upija się jak szpadel raz w zegarku. Rozumiem, rozumiem, można zarzucić facetowi co chleje cięgiem 2 tygodnie, raz na rok alkoholizm, ale co powiedzieć o kobiecie, która co miesiąc przez tydzień na wszystkich wrzeszczy? Czy przykładając surowe szablony do faceta potrafisz pozwolić przyłożyć równie surowe do siebie? Pewnie nie. ;)

Gość Zuzkaaaaa
ach te dylematy! gdzie sa normalni faceci a gdzie sa normalne dzieczyny?? i tak w kolko i bez konca. a są!! ja znam wiele normalnych kobiet i normalnych facetow tez troche znam nawet;) , tak, tak dziewczyny! tylko nie zawsze ich dostrzegamy bo nie zawsze jest to "cos". I to samo mozna powiedziec do facetow. Problem jest w znalezieniu sie we wlasciwym miejscu i o wlasciwym czasie i miec oczy szeroko otwarte, ale lepiej serce, oczy czasem musza byc przymkniete;)

Gość Zuzkaaaaa
Nie zgadzam sie!! Na kafe tez zajda sie i normalni. Chyba sadzisz wedlug siebie, to w takim razie rozumiem Twoje zdanie

Gość wyszło na jaw analfabetko
i co od tych feromonów :P ty koorwwa sie nudzisz

Ja jestem względnie normalna, ale nie chcę mieć nikogo przez najbliższe x lat.