Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fghjkl

Imię dla dziewczynki - Selena. Co myślicie?

Polecane posty

Gość fghjkl

Gość a masz zagraniczne
nazwisko? jesli nie to wiocha!

Gość Mattiocha
Ja w dzieciństwie znałam dziewczynę o imieniu Selina. Ale jej pasowało, bo całkiem nie była Polką i mieszkała za granicą :)

Gość takie tam pomysly mam
OHYDNE imie

Gość skad ja to znam...
to juz Elena ladniejsze.

Gość to zalezy
nie jest takie zle, lepsze od julii i zuzi :O

Gość myślę że mama
naoglądała się za dużo Disney Channel i jest fanką Seleny Gomez :P

http://www.gazetaprawna.pl/wiadomosci/artykuly/406165,100_najpopularniejszych_imion_dla_dzieci_w_2009_roku.html Ciekawe *************************************************************************** 🌻BABYHOPES / PO TRZYDZIESTCE / USA / 2010 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4442771 😘TESTY OWULACYJNE - ktos stosuje? stosowal? http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4454939 ❤️IMIONA DLA DZIECI URODZONYCH ZA GRANICA: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=848368 ...i ja :) http://www.thegratefulgoddess.com/images/Stone_Sodalite_m.jpg

Gość jolkajolka12
mi sie to imie wogóle nie podoba juz samo w sobie....a poza tym kojarzy mi sie i to naprawde z koniem a dokladniej z klacza na której jeździlam w jednej stadninie...do niej to imie pasowalo ale dla dziewczynki ja bym nie dała

Gość Selena.!
Myślę, że można wypowiadać się czy komuś się to imię podoba czy innym nie. Ale proszę nie piszcie, że rodzice krzywdzą dzieci jesli dają im takie imiona. Bo każdemu dziecku może nie podobać się swoje imię. Tak samo Selenie jak i Kasii, czy Julii. Mam na imię Selena i jeszcze nigdy nie spotkałam się z jakimiś przykrymi sytuacjami z powodu mojego imienia. Jestem z niego dumna..

Gość luska.s
Ogólnie ok, zależy jak wygląda z nazwiskiem, bo niestety zagraniczne imię + polskie nazwisko czasami wygląda śmiesznie

Gość kjhkhkjkj
dla mnie sie kojarzy z filmem i J. Lopez tylkiem, ja uwielbiam imie Eleni..niestety juz zajete w mojej rodzinie:(

Gość klokkkk
SYRENA???

Gość llhbcbv
właśnie dałam dziecku na imię selena i...był problem w urzędzie :( nie chcieli zarejestrować,ale się udało :)

Gość hghghg
Jest ok. Co sie pytasz debili na forum, przeciez wiadomo, ze sie zjada. Moja corka sie nazywa Luna, wiec pokrewnie ;) Tez niektorzy uwazaja , ze to imie dla psa czy kota. I kij im w nery, mnie sie podoba

Gość daj jej ENEA
Bedzie energetyczne imie , jeden chuj wszystkie tak samo brzydkie , moze też być selen, albo seler

Gość tylko recznie i bez wirowania
Selena... czy ma jakieś zdrobnienia, skróty - bo jeżeli Lena, Lenka to nawet przyjemnie... czy myślałaś jak będą do niej wołać rówieśnicy (nie przypominając niedawnego tematu o imionach ;) Alan - Anal)... mnie, osobiście, się nie podoba, wolę bardziej tradycyjne imiona

Gość kamelon
A co Ty się tu ludzi pytasz? Ja swoim dzieciom wybrałam imiona, nikogo się o zdanie nie pytałam. Jednym się podoba, innym nie. Trudno

Gość ____Delicja____
Tylko wez pod uwage jak dziecko moze byc odbierane przez rowiesnikow. Dając imie dziecku nie kieruj sie tylko swoim widzi mi się a tym jak pozniej dziecko bedzie sobie radzic w przyszlosci. Jesli Twoje dziecko okaze sie typem wrazliwca, i dzieci będa mu dokuczac - to mozesz miec powazne problemy. Zastanow sie na czym ci bardziej zalezy ... mnie tez podobaja sie dziwaczne imiona ale nie za cenę zlego samopoczucia dziecka ...

Gość moja mała selenka
Hej Bella TY HIPOKRYTKO JEDNA, Twoja lala ma imię bez pierwszego członu Se-Lenka hehehehehehhee wstydź się swojej wypowiedzi. Selena, Helena, Milena, Lena, czy to imiona dla psów???? Nie wiem w jakim celu uruchamiane są takie fora. Oby takich oryginalnych imion było jak najwięcej, mój synek uczęszcza do żłobka i na ok 25 dzieciaczków jest 6 DŻulii (to moja nazwa), Alicji, Michałków, Oskarków, Marcinków ach i jeszcze Zuzanek sory to wszystko nie w moim typie, jest i Helenka, Jonaszek, Aronek, Gabi i Jerzyk te dzieci są wyjątkowymi indywidualistami, trzymają razem i wiedzą przynajmniej kiedy Pani się do nich-niej-niego-zwraca. Warto czasami poddać się fantazji, tak jak moi rodzice 35 lat temu, mam na imię Adriana i po 20 latach od nadania mi imienia zaczęłam być z niego bardzo dumna!!!Kierujcie się mamy sercem, nie opinią innych.

ja sie zastanawialam nad tym imieniem ale wkoncu zdecydowalam sie na inne. Rzeczywiscie dziwnie brzmi i ludzie myla-pytajac jak??!_Helena, Jelena...

Gość Karolinia
Z nadaniem nei powinno być problemu, jest przypisane jednej płci, nie jest obraźliwe, ani nie kojarzy się z niczym szczególnym. Piękne imię.

Gość czy piekne to...
rzecz gustu...mi sie nie podoba-ale z pisownia nie ma problemu...

Gość oryginalnaaaa
a ja moją córkę tak nazwałam, z rejestrowaniem nie było najmniejszego problemu... a śmieszą mnie ludzie którzy mówią, że to takie dziwne imię...jak już słusznie tu jedna osoba zauważyła... różnica miedzy Helena, a np. Selena to tylko jedna literka.. a ludzie zawsze takie oczy szerokie ze zdziwienia robia jak im mówię jak się córka nazywa... no comments..:):)

Gość gość
Boze jakich czlowiek czasow doczekal zeby kazdy poslugiwal sie obcymi imioonami dzisiaj byla gloria terAZ selena... a na nazwisko pewnie łodyga.... wyobrazacie sobie babcie selene , bo ja nawet dzieczyny mojego chlopaka nie wyobrazam sobie a zdrobnienie jakie ? sali ?

Gość cleo5
Mi się podoba :) myślę aby tak drugą córkę nazwać jak,oczywiście będzie mi dane ją mieć:) Selenka, Selcia :)

Gość gość
kup jej też dwa koty i diadem na głowę, skrzydla rózowe i różdżkę.będzie wyglądała jak czarodziejka z księzyca:(