Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fghjkl

Imię dla dziewczynki - Selena. Co myślicie?

Polecane posty

Gość gość
mi sie nie podoba, a jak do nazwiska Grzyb albo inny Nowak to już całkiem kicha.

Gość gość
jest tandetne :(

Gość gość
jak na Polskę to masakra

Gość gość
A Helena Grzyb to już przykladowo jest fajnie? Albo Milena Nowak tez? A Selena to już strasznie nie bo się jedna literka rozni... Hahaha :) polskie zacofance z was! Wstyddddd! :D ale mam z was beke, a niektore nazwiska sa beznadziejne jakiekolwiek imię brzmi z nimi smiesznie haha

Gość echeheheh
Faaajniste, Oryginalne:) nazywaj :) Na pochybel zacofancom! :D one niech se nazywaja dzieci np Dobroslawa, albo Msciwoj :) to takie cholernie polskie ! 100% polskich imion... Hahahaha

Gość gość
fajne imię tylko nie wiem czy na Polskie standardy he he :D pamiętacie film "Selena"? polecam tak przy okazji

Gość gość
wybór imienia to twoja sprawa....po co te konsultacje...?

Gość gość
Moja córeczka ma na imie Selena :) Wszystkim imie sie podoba , w urzedzie tez niebylo najmniejszego problemu. Piekne imie dla dziewczynki !

Gość SelenaK
Ja mam na imię Selena i czuję sie z tego powodu wyjątkowa !

Gość gość
Mam na imię Selena. W dzieciństwie dokuczano mi z tego powodu,ale teraz jestem zadowolona i denerwuje mnie jak ktoś je przekręca i mówi Helena. Uważam, że jest piękne i jedyne w swoim rodzaju. Nie chciałabym mieć inaczej na imię. Pozdrawiam wszystkie osoby p tym imieniu.

Gość Fela 23
Bardzo oryginalne imię. Jestem w 4 miesiącu ciąży i właśnie to imię wybrałam dla mojej córeczki. Jest to imię które się nie kojarzy z niczym i glupawo nie zdrabnia np (Antoś- Tosiek) . W Polsce jest nieznane ale w Anglii,Hiszpania czy w Stanach nie będzie przekręcane, bo jest tam nadawane dzieciom od dawna. Dla mało ambitnych rodziców polecam top 10 modnych imion które noszą wszystkie dzieci w piaskownicy.

Gość gość
Daj jej SRELENA na imie zdrabnia sie Srusia.