Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mrrrrirrrrr

Czy fajna jestem dupa z nóg i brzucha. ZDJĘCIA ! ! !

Polecane posty

Gość mrrrirrr
raczej słowa "pulchna" "ogromna jak piłka" do najmilszych nie należą :0 Faktycznie na kafie wszyscy zazwyczaj plują sobie jadem po oczach :)

Gość kornelia makuszynska
a wlasnie ze ja sie nie zgodze bo w odniesieniu do twarzy to wcale nie musi oznaczac obelgi,widzialam wiele twarzy o okraglym ksztalcie ktore byly piekne i wiele o ksztalcie owalnym(jak moja np)ktorym do pieknosci daleko...:P

Gość mrrrirrr
no właśnie ten topik jest o tym czy fajna jestem dupa z nóg i brzucha wiec zostawcie fejsa zdesperowanej :D

mrrrr daj jakas inna fotke ;) a co do zdesperowanej to ladna ma buzie wazne zeby sie jej mezowi podobala :) 58 kg to szczupla jest, bo chudy to moze byc ser w sklepie :D

Gość kornelia makuszynska
no wiec autorko jestes bardo fajna dupa z nog hehe:)zazdroszcze:P

Gość kjjkhjh
bylabys fajna , ale miedzy twoimi nogami cos jest , to chyba wiszą całkiem pokazne jaja . NA 100 % jestes facetem

Gość mrrrirrr
no cóz chyba nie zostaje mi nic innego jak jakieś ćwiczenia na nogi :)

Gość mrrrirrr
ale ja sie boje kafeterian. a po za tym w internecie mogę być anonimowa i to mi sie podoba :)

Gość markusss
liczymy na twą naga fotke

Gość 02134
cwiczenia na nogi, bo ktos powiedzial ze masz nieproporcjonalne? a jak ci ktos powie ze masz za gruby brzuch to tez zaczniesz sie odchudzac? masz cos z glowa dziewczyno?

Gość mrrrirrr
przeliczysz sie nagiej nigdy nie wstawię :)

Gość dfgfdhfghg
UBRAŁAŚ SZPILKI, ZASŁONIŁAŚ SPÓDNICĄ UDA, WCIĄGNĘŁAŚ BRZUCH. bez tych ulepszeń różnie mogłoby być..

Gość 02134
twoje nogi są ok. nie muszą byc idealne żeby się podobać popracuj nad swoim poczuciem wartości, to napewno będziesz 100% atrakcyjniejsza niż po 2 latach mozolnych cwiczeń na te Twoje nogi :) ps. zdesperowana - ładna buźka, figlarna :)

Gość mrrrirrr
Sorry za taki wyraz mojej twarzy ale fotka była robiona jak muj facet rżnął mnie w moją chudziutką pupcię.

Gość sjerj
łatwo powiedzieć trudniej zrobić. Jak inaczej można podnieść swoja samoocenę jak nie przez zmiany ?

Gość mrrrirrr
znów podszywacz. no właśnie łatwo mówić jak wyciecze sobie ładne nogi to samoocena sie podniesie automatycznie :)

Gość 02136
"piękno jest w oczach patrzącego" zmiany to pułapka jeśli nie jesteś okaleczona przez los jakąś wyjątkowo szkaradną cechą np. typu zdeformowany nos - bo to da się zoperować i przywrócić normalny wygląd a jesteś po prostu przeciętnej urody kimś, kto dąży do doskonałości w wyglądzie, wertuje tysiące zdjęc wyfotoszopowanych modelek marząc o takim wyglądzie - to żadna zmiana mu nie pomoże podnieść samoocenę - tylko na króciutką chwilę poprawi samopoczucie mu fakt, że zmieni swój nieidealny wygląd a potem będzie dążył do dalszych zmian.. błędne koło

Gość 01235
mrrir - tylko nie pomyśl ze ja Cię namawiam zebyś nie cwiczyła dbać o swoje ciało trzeba - to jest jasne, fajnie jest się wycwiczyc, zmeczyc, zauważyć efekt w lustrze - to jest to, ale ja o czym innym mowie - no i mam nadzieje, ze to jednak Ciebie nie doytyczy

Gość mrrirr
ale ja nie chce byc przeciętna. a błędne koło wcale nie brzmi tak źle