Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mrrrrirrrrr

Czy fajna jestem dupa z nóg i brzucha. ZDJĘCIA ! ! !

Polecane posty

Gość 01236
ale tylko od twojego pojmowania siebie zależy to czy czujesz sie przecietna czy wyjątkowa, prawda? a co z buzią ? przeciez twarzy nie wycwiczysz - zoperujesz się?

Gość mrrrirrr
gdybym miała kasę - natychmiast tak w duzej mierze moja wyjątkowość zależny ode mnie , a co jesli tego nie czuje ? zmiany zmiany zmiany

Gość 01234
wiecie co sie czesto widzi? np. jade metrem - wsiada całkiem niezła laska, fajnie ubrana, ładna twarz i figura, na następnej stacji wsiada druga - też niezła, ale inny typ no i ta pierwsza mierzy tą drugą ukradkiem, lustruje włosy, twarz, paznokcie, buty - takim wygłodniałym wzrokiem.. ocenia co ma lepsze a co nie ciekawe zjawisko mozna kobiety podzielić na te, które się porównują do innych i na te które się nie porównują - te drugie częściej mają to "coś"

Gość mrrrirrr
swojej natury nie zmienię i tego ,ze sie nie akceptuje. do zobaczenie później !

Gość 01234
a co sądzisz o amandzie lepore?

Gość ko ko ko
mysle ze jestes ok waska w pasie dobrze pcha sie

mysle, ze pewnosc siebie dziala cuda, ludzie cie inaczej postrzegaja, no i charakter liczy sie bardziej od wygladu. ile to takich pustych lasek nie moze znalezc swojego szczescia bo sa glupie i tyle, facei chca je na noc i potem nawet numeru telefon nie biora. a ile dziewczyn bardzo przecietnych jest kochanych przez przystojnaikow ktore nawet za miss swiata by sie nie ogladneli. seksapil ma sie w glowie a nie w dupie.

Gość 01234
"seksapil ma sie w glowie a nie w dupie." no jak ładnie powiedziane hehe :)) pozdrawiam, tez spadam

mrrr dalabys jedna a konkretna fote :D Zdesperowa skoro nie masz meza to tak na przyszlosc :D

sama dla siebie ??:> narcyzem mi to zalatuje nie chcesz tego zmienic ?? ja tak swiatlo gasze jak mi sie nie chce wstawac :D na pilota mam :D

czego nie chce zmieniac? nie rozumiem, skad ci sie wzielo, ze jestem narcyzem?? no pisze, ze jestem przede wszystkim sama dla siebie, znam swoja wartosc, o, a potem ladna moge byc dla faceta, ale to na drugim miejscu :P

zmienic swoj stan cywilny :D wiesz z tym narcyzem to nie chodzilo mi o te kwiatki tylko o tego pana, na ktorego grobie one wyrosly :D huehue zreszta nieistotne ;)

huehue ja nic nie cpam, to chyba raczej to pierwsze :D hueheu nie gniewaj sie ale ja mam specyficzne poczucie humoru ;)

ok to ciesze sie :D ja znikam chyba na troche pozniej tu wlece :D

Gość keeep@wp.pl
pokaż coś więcej!

Gość Kapitandobrarada
Jesteś za chuda. Ale jak chcesz, to wpadnij w bulimie i wyrzygaj własne jelita, worek żółciowy i te wszystkie fekalia z własnych flaków, co pod tym za małym workiem się mieszczom. Droga wolna. Kurwa, pytasz się głupkowato, czy fajna z ciebie dupa z brzucha. Albo z kurwa nogi. O co Ci chodzi? Nie! Nie fajna. Nogi przez to, że takie chude, to krzywe szczudła, a nie nogi. I bynajmniej nie masz brzucha w ogóle. Tylko skure naciągniętą na żebra. Jeśli odpowiedź na to puste pytanie cie zadowoli, to mogę powiedzieć, że: NIE! Nie fajna dupa z ciebie, patrząc na quasibrzuch i szczudła.