Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coonipieradola

PRZYCZYNY KATASTROFY-FAKTY A NIE HIPOTEZY...PRZECZYTAJ UWAŻNIE

Polecane posty

Gość bladolica panna
ciekawym jest też fakt że podobno do tej pory na miejscu katastrofy można znaleźć szczątki ludzkie i rzeczy osobiste tych co zginęli. Sprawa czarnych skrzynek była do przewidzenia- jak rosjanie położyli na nich łapę to pewnie ciężka praca była przed nimi żeby je sprefabrykować.Tak samo dziwi ludzi fakt że samolot spadł z niedużej wysokości a rozsypał się w drobny mak.Nadzieja tkwi jeszcze w tym iż NATO może przeprowadzić własne śledztwo no bo przecież na pokładzie samolotu byli dowódcy NATO.Więc sprawa może się rypnąć.A Komorowski ma wszystko" poukładane" śmieszy mnie ta jego wypowiedź że pokazywanie uczuć przed kamerą nie uchodzi że nie należy się z tym obnosić bo to jest na pokaz.Taa...córka prezydenta płakała na pokaz? Jemu się coś chyba pomkręciło w tym pustym łbie :*(

dowody wyczyscili ale zostawili mnostwo rzeczy osobistych zmarlych ludzi a dlaczego? bo po jaki huj im portwel lub but ofiary zebrali to co naj wazniejsze laptopy telefony dokumenty i reszte zaorali ale nie dokladnie bo ziemia ruska wypycha polskie szczatki nadal i widza to ludzie i maja dowody a nie urzedasy

Gość hola hopla
ania moze i masz racje, a ja nie twierdze ze to nie byl zamach w 100% bo ja juz sama nie wiem! Probuje to jakos racjonalnie wytlumaczyc, choc moj maz od razu po tej wiesci powiedzial ze to ruskich sprawka, oni sie nie czaja z wrogami. Z tym polakiem to mowie co widzialam, bo wypowiadal sie po polsku, moze on tam pobiegl...stad te glosy polskie. Mowil ze slyszal straszny halas... Co do tych zmian zarowek to hmmm przeciez zawsze tak jest ze jezeli wydarzy sie jakas tragedia to wtedy sie biora do dzialania...Tak jak sie ten dach na slasku zawalil, dopiero wtedy kazali odsniezac dachy. Czy wczesniej sie ktos tym przejmowal???? Wiec nie staje po zadnej ze stron bo nie mnie oceniac. Sa od tego specjalisci, ktorzy sie tym zajmuja... Acha i ruscy czekali az polscy specjalisci przyjada aby razem otworzyc skrzynki wiec.....

wkurzają mnie te teorie spiskowe kurwa chcemy FAKTÓW a nie jakis zwymyślanych internetowych bzdur. Skoro to zamach to co? Wie o tym PO a reszta????? są jeszcze inni politycy prawda? Ludzie dajcie już spokój bo czytać się nie chce:o

a dodatkowo przerazajace jest zachowanie dziennikarzy .. zarzucaj nas duperelami w stylu czy Marta Kaczyńska bedzie brala udzial w kampanii albo czy jej facet chce sie zapisac do PISu a fakty o NAJWIEKSZEJ TRAGEDII W HISTORII POLSKI sa przemilczane codziennie powinno byc walkowane dlaczego wkrecali te cholerne zarowki czemu nie bylo systemu TAWS skoro 3 dni wczesniej był , pokazywac tez powinni ten barak co robi za wieze na lotnisku ....to sa niealezne Media??

bladolica panna nie ma znaczenia wysokość!!!!! Kurwa tu chodzi o prękość ludzie co wy piszecie???????? Samolot leci z ogromną prędkością jest cieżki wazy tony a wy piszecie o wysokości??? Ja pierdole :o Szkoda słów na takie gadanie

Gość kuku-ulkaaaaa
Zaskakuje mnie reakcja niektórych ludzi: ruscy plują nam w twarz a my mówimy ,że to deszcz pada.Masakra . w dzisiejszych czasach Putin pogrywa całym światem jak marionetkami....

Gość bladolica panna
ale już w tv zaczynają pękać co wnioskuję z wczorajszego programu na dwójce boodajże, gdzie poruszano wątpliwości w kwestii katastrofy.Ponadto jednego z naszych ludzi którzy prowadzili śledztwo zwolniono z posady choć oficjalnie powiedziano że on zwolnił się na własne życzenie

do deklamencja nie czytaj skoro cie wkurzaja te tematy ps ja nie moge sie pozbierac od miesiaca czuje jakbym brala udzial w jakims cholernym Matriksie

Sami się nakręcacie nie macie co robić tylko wymyślacie bzdury. Tak jest zawsze:o Tak tak ruskie chcą nas wykończyć, tylko po co? Jesteśmy za słabi, za mali, za głupi. Gdyby chcieli to by już nas dawno nie było. historia nie kłamie!

Gość kuku-ulkaaaaa
Deklamencja Trzeba o tym mówić.Wszyscy liczą,że temat się wyczerpie i znudzi. Trzeba głośno mówić i pamiętać o tym co się stało.Moga uciszyć media ale ludzi nie uciszą .

ruska ziemia juz nie chce polakow zagrzebanych ,zaoranych,wiec wypycha na wierzch reszte szczatkow zeby ludzie zobaczyli ...komorowski szybko uciekl w dwuch zdaniach o przywiezionych rzeczach z katastrofy . dla mnie to jest szok oby huj falszywy razem z tuskiem zostal rozstrzelany przez ruskich za sprzedaz POLSKI

Gość bladolica panna
Deklamecja...ale nie tak dawno temu był podobny wypadek też zresztą z udziałem Tupolewa i samolot nie był nawet w połowie tak uszkodzony jak ten ostatni. Poza tym wielu ludzi PRZEZYŁO.

na razie tematy smolenska ciagnie włąsnie MISJA SPECJALNA i troche wysmiany Pospieszalski - ps to on na cmentarzu w Katyniu oglosil ze samolot Prezydencki spadl , byl na miejscu i rozmawial z ludzmi wiec chyba wie wiecej niz M. Olejnik ! ciekawostka Putin nie patrzy w oczy kiedy z kims rozmawia to samo pan Tusk

Gość przeczytalam tylko pierwszy
post. FAKTY? pan Jackowski... Autor PODOBNO zamordowany... To sa fakty na poziomie baby z magla, co potwierdza ortografia autora/ki. Takich FAKTOW na KAZDY temat moge przytoczyc, ile tylko kto chce. Ludzie, nie kompromitujecie sie!

Gość bladolica panna
Deklamencja....wmówiono nam że Rosji trzeba się bać a tak naprawdę jakby doszło do wojny to Rosja przestałaby istnieć.Jakby nie było Polska należy do NATO.

deklamencja oczytaj sobie troche o tym w jak dziwnych okolicznosciach gineli przeciwnicy Kremla na caly swiecie a potem zabierz glos ...

Gość kuku-ulkaaaaa
Bladolica wiem o czym mówisz,był podobny wypadek , samolocie o podobnej masie spadł z podobnej wysokości i zginęło kilka osób a samolot był w trzech kawałkach a nie rozpieprzony w pył.

nie znam sie na silach zbrojnych ale z tego co wiem jestesmy obecnie cieniutcy - rowniez dzieki p.o. Komorowskiemu i jego ustawianym przetargom na uzbrojenie naszej armii to jest rosyjska szkola ...on tylko realizuje plan

Gość filmik z internetu
ogładałm kilka razy. Pierwszy raz - słychać było bardzo wyraźnie przeklństwo w jezyku rosyjskim ( ni hu***ja) dwa razy i coś, co przypominało strzały. Później słyszałam wyraźnie wyrazy w języku polskim, myślę, że to przeróbka - niestety. Jeśli chodzi o książkę - autor widział katastrofę lotniczą w lesie kabackim. Było tak samo jak w Smoleńsku. Też ciała popalone, zbierano resztki ubrań

SAMOLOT BYL ROZPIERDOLONY W DROBNY MAK zostaly wieksze czesci przodu i tylu oraz skrzydla A CO ZE SRODKIEM GDZIE BYLA ELITA? mak nic wiecej ....dziwne to czyz nie ?

nalzealoby posciagac z netu podobne przypadki katastrof taka sama wyskosc i predkosc samolotu i porownac nawet jesli samolot spadal na dziób to powinien chyba byc zgnieciony a nie rozpieprzony w drobny mak ?

i tu wlasnie jest ole do popisu dla dziennikrzy sledczych ...czy nie powinni robic takich porownac .. ich zadaniem jest dochodzenie prawdy a nie lykanie tego co im poda rosyjska prokuratura

putin to drugi hitler i chcecie czy nie bajka o wojnie sie powtarza

Gość spiskowa teoria dziejów123
czytam i oczom nie wierze! Fakty znalezione w internecie? jeszcze z "pewnych" źródeł? hehe sami sie nakręcacie. Nie przyszło Wam do głowy że my jako naród sami siebie elegacko niszczymy? Ruscy zamach na nas wymyślili? hahahahaah za ciency w uszach jesteśmy żeby im się chciało.

KOlejne bulwersujace sa proby obciazenia katastrofa Biura Prezydenta to co Sasin mial jechac i ogladac lotnisko ? albo chronic samolot podczas ladowania ! Kancelaria zaprosila a Premier dal samolot - w liczbie JEDEN wiec niech nie kiwaja ludzi i nie wmawiaja glupot

ania swiete slowa piszesz to zamach i mowmy o tym glosno nie podkulajmy ogona jak nasz rzad !!! a RZADZI KTO TERAZ I WLADZE NAD NAMI SPRAWUJE PO PO PO PO PO

Gość spiskowa teoria dziejów123
jasne i to premier osobiście ich wszystkich w ten samolot wsadzil? zaproszenia pewno po nocy podrabiał :P

Gość bladolica panna
Ja podejrzewam że to było raczej zaplanowane przez naszą elitę z rządu co i tak nie zmienia faktu że rosjanie musieli mieć w tym udział.

do spiskowa teoria dziejow a po co Putin wykanczal niezaleznych dziennikarzy co ? tez byli za ciency ale przeszkadzali bo mowili prawde o KGB i jej mechanizmach ... bzdury w necie sa madrzejsze niz szklo kontaktowe w tvn