Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coonipieradola

PRZYCZYNY KATASTROFY-FAKTY A NIE HIPOTEZY...PRZECZYTAJ UWAŻNIE

Polecane posty

Gość coonipieradola

Witam,od dłuższego czasu zastanawie mnie pytanie co sie dzieje w tym kraju? Dlaczego wszystko jest tak fałszywe? Wielkie konspiracje, posiedzenia itd.... Dodam że niejestem zwolennikiem PO, ani PIS... jednak śmieszą mnie wypowiedzi jednych i drugich.... jesteście żałośni... Dla kraju napewno bardziej szkodliwy jest Tusk niż Kaczyński, bo ŚP prezydent przynajmniej niechciał sprzedać kraju... Ale przejdzmy do kilku irytujących mnie faktów.... poprostu jak czytam w mediach te całe podejrzenia to aż żal du*e ściska.. widać ewidentnie że to byl zamach ale każdy boji się powiedzieć tego na głos... 1. Niebawimy się w przepowiednie Nostradamusa bo ta o ptakach to tyczyła się WTC z 2001 roku.... ale polski jasnowidz Pan JAckowski miał wizję że był to zamach. Przypomne że to on przewidział zawalenie się hali na śląsku w której zgineło 128 osób... oraz przewidział w tamtym roku trzęsienia ziemi we włoszech... 2. Rosjanie chcieli ośmieszyć Polski naród przed całym światem i dlatego kazali lądować w Mińsku albo Moskwie... by spóźnili się na tak ważną uroczystość... 3. Niewiem kto wywołał mgłe ale ja na miejscu katastrofy nic niewidziałem... PIERWSZE NAGRANIE PO KATASTROFIE W SMOLEŃSKU- polecam ten film 4. Apropo filmika- czemu słychać strzały, śmiechy, polskie głosy- tak tak, polskie, znam dobrze rosyjski i polski i mój słuch równiez niejest najgorszy i wiem co mówie. 5. Niewiem czy to plota czy prawda ale autor filmiku został zamordowany.... 6. Dlaczego rosjanie wymieniali cały oświetlenie na lotnisku- czyżby mieli coś na sumieniu? 7. Co miały znaczyć włamania do mieszkań zmarłych?! 8. Dlaczego zaraz po katastrofie, problem z dotarciem na miejsce tragedi miał Pan JArosław KAczyński a Tusk bez problemu dotarł na miejsce tragedi przed nim.... jakoś rosjanie nierobili mu kłopotów z dostaniem się do smoleńska.. 9. dlaczego żadne fakty się niezgadzają ?! nawet dokladny czas wypadku... 10. Pierwszy raz odkąd znam historie spotkałem się z taką życzliwością rosjan i takimi wyrazami współczucia... 11. 5 głos z czarnej skrzynki wyklcza że był to Pan PRezydent.. więc nikt nienaciskał na pilotów by lądowali w Smoleńsku... 12. CZemu sprawa badana jest w Rosji? wiadomo że tam mogą wszystko pozminiać a i tak podejrzewam że mają ważniejsze sprawy... dlatego uważam że Polską tragedia powinni zajmować się Polscy badacze. Niedajcie sobie oczu mydlić !! to co napisalem to niesą moje przypuszczenia, TYLKO FAKTY KTÓRE WYCZYTAŁEM W INTERNECIE I POPROSTU JE PRZEPISAŁEM jeżeli macie jakieś inne uwagi albo sprostowania to proszę pisac śmiało

Gość taka jedna co sie nudzi
ale co my mamy ci odpowiedziec?

popieram autora w 200% to byl zamach i kazdy z nas o tym wie ,tylko boi sie glosno mowic a dlaczego? ano dlatego ze boja sie ruskich i tyle bo wiedza co ich czeka ...odstrzal i rosyjska trumna!!!!

Gość jak sie z Toba skontaktowac?
No zgadza sie, wszyscy o tym wiedza ale nikt nic z tym nie robi.Takiej rangi sledztwa rowniez w Polsce jeszcze nie bylo, ale wszystko jest jakos zamacone i chaos w informacjach.

Gość chochelka5874i
jedno jest pewne: NIGDY NIE DOWIEMY SIĘ JAK BYŁO NAPRAWDĘ i to jest najgorsze......

ludzie ktozy nadal w upartego ze strachu twierdza ze to tylko wypadek sa moim zdaniem nie spelna rozumu.normalka ze media nie podadza info o zamachu choc padaly juz takie slowa .bede sie zataczac ze smiechu z tych wszystkich niedowiarkow jak zobacza co bedzie dalej a wystarczy ze zrozumieniem przeczytac ksiazke pola laska

Gość coonipieradola
podaj maila, widze że więcej osób myśli podobnie... poprostu taka prawda.. ja te informacje niewyssałem z palca tylko szukałem na internecie... na filmiku PIERWSZE NAGRANIE PO KATASTROFIE W SMOLENSKU wyraźnie słychac polskie głosy, śmiechy, głosy ruskich i strzaly? co może tam był festyn właśnie i petardami się strzeleli? albo ktoś mi wmówi że te śmiechy to też z festynu byly? dlaczego odrazu wykluczono zamach?

Tylko dlaczego jakos nikt wczesniej nie slyszal o tej ksiazce,dopiero teraz?

Gość chochelka5874i
możesz podać tytuł książki i autora?

szczerze mowiac tez mnie to dziwi ale jesli miala by byc wydana tuz po katastrofie to niezle autor musial sie sprezyc zeby ja napisac potem dac do druku itd ksiazka opisuje zdazenia ktote mialy np. miejsce wczoraj tz ze ludzie zbieraja szczatki odziezy samolotu i bizuteri jak i rowniez wybory i nasza nie daleka przyszlosc zwiazana z katastrofa

w mediach jest jeden wielki zamet, zamulenie.Odnosze wrazenie ze na poczatku bylo wiecej konkretow i dociekan niz teraz, chya ze o to chodzi: nic tak naprawde nie wiadomo i spoleczenstwo sie zmeczy. I to dziala- jestem juz tym wszystki zmeczona.

Gość gdfdsgdsgd
strzały mozna szybko wytłumaczyc i to dosc rozsadnie, rozbił sie samolot prezydencki z masa innych waznych ludzi i pewnie sie zbiegło pełno "dziennikarzy" amatorow z telefonami itd, tak jak ten c o ten PIERSZY filmik krecil, i pewnie pojawila sie masa prawdziwych dziennikarzy i ludzi gapiow , a w takim miejscu gdzie nie wiadomo czy jest jeszcze jakies zagrozenie, czy nie ma , nie powinno byc tylu cywili , dlatego sadze ze to mogly byc zwykle strzaly w powietrze dla odstraszenia natarczywych gapiow, tam slychac w tym filmiku jak wyganiaja ludzi, tylko ze ci co znaja tylko polski zrozumieja to co chca, a nie t o co padalo tam na prawde , no a ze zaloze sie ze nie mogli sobie z nimi poradzic to strzelil pare razy w niebo i tyle

no i wlasnie do tego daza media do ciszy bo corraz to miej mowia o faktach . oni razem z polityka powiazani takrze co sie dziwic ze milcza albo mowia co im kaza i mysla ze ludzie to tumoki i we wszystko uwierza. ojciec krzysztofa olewnika przez 9 lat dociekal prawdy a sprawa rownie skomplikowana byla. nikt mu nie pomagal zbytni a nam oczy i tak beda mydlic

Gość wiecie co ja
cały czas myślę, że to był tragiczny wypadek do którego przyczynił się ten ruski ,który tak się głupio tłumaczył, a momentami był wręcz chamski! Myślę, że może się nachlał tego ruskiego paliwa i sam teraz nic nie pamięta z tej rozmowy z naszymi śp. pilotami i dlatego kręci. Natomiast mam rodzinę we Włoszech i muszę Wam powiedzieć, że Włosi są przekonani, a właściwie wręcz pewni, że to był zamach ruskich!!!

dlaczego tylu waznych prezydentow kroli itd co mieli przyleciec na pogrzeb zrezygnowalo z lotu mimo ze p gruzji dolecial z ameryki ? bo nie chodzi tu tylko o pyl wulkaniczny ale bali sie kolejnego zamachu rosjan !!!!!!!!!przeciez mialo byc okolo 94 przedstawicieli innych panstw a bylo zaledwie 20 paru

Gość gjmgjmgmjgmgm
5. Niewiem czy to plota czy prawda ale autor filmiku został zamordowany.... Fakty a nie hipotezy :D :D :D

Gość coonipieradola
bo 5 pkt niejestem na 100% pewien, ludzi pisali o tym wielokrotnie.. mogla to być plota... pozostałych pkt jestem pewien :)

Gość gbfbbbf
pkt. 7 już też jest zdementowany, czytaj portale :-O

Gość gbfbbbf
poproszę o dowody w punktach że Tusk sprzedaje nas :-O

Gość coonipieradola
W wiekszości krajów europy pisali że to był zamach: włochy, gruzja(chociaż to niepowinno zaliczac sie do europy), rumunia, większośc krajów bałkańskich.... tylko oczywiście w Polsce napisano "katastrofa ! kto zawinił?"... ale najlepiej jest osądzić a później zbierać materiały.... Platfusy były przekonane że to Prezydent kazał lądować... teraz już wiemy że prezydent nierozmawiał z pilotami...

Gość coonipieradola
dowody: 1. stocznia 2. prywatyzacje 3. huta

Gość gbfbbbf
piszesz że nie popierasz ani PO a ni PIS ale z twoich wypoeidzi wynika że wcale nie jestes neutrealny i popierasz PIS. W dodatku teorie spiskowe rodem z brukowców zalepiły ci mózg

Gość gbfbbbf
te twoje dowody to pisowska propaganda :-O

Gość gbfbbbf
to ja,samanta lisiczka:(

Gość coonipieradola
kiedyś byłem za PO...miała być druga irlandia... byłem do tego stopnia za nimi że musiałem wyjechać do irlandi bo straciłem prace jak doszli do wladzy... a za pisem nigdy niebylem... jednak piszę to co widze...ale gwarantuje Tobie kolego że na wybory niepójde :)

Gość ej ej offerma offerma
miała być odnowa moralna za rządów PIS a wicepremierem został Lepper

Gość ghftrsjtrsjyrs
taa, najlepsze jest to ''czytaj portale, oglądaj telewizje'' taa na pewno się więcej dowiecie /może kłamstw i fałszywej manipulacji a nie prawdziwych przypuszczeń i prawdy/

Gość chochelka5874i
a nie przyszło wam do głowy że ten filmik z intrtnetu o katastrofie mógł zostać zmontowany?jaosobiście nie słyszałam w nim żadnych polskich słosów. ale moge sie mylić

ludziska zdejmijcie w koncu klapki z oczu i myslcie racjonalnie!!! ja sie nie boje ruskich bo i tak nas nie bawem wszystkich wykoncza ,ale uwierzcie w prawde to zamach!!!! dlaczego dziennikarzom nic nie stalo na przeszkodzie zeby ladowac w smolensku a pol godz pozniej nasz tu sie rozpierdala w drobny mak !!!! a byl ponoc i sprawny bo na ogledzinach oczywiscie gdzie w rosji bo to ruski model....a nie ma sensu juz pisac kto chce to wie i tyle