Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naiwniaczkado potegi

facet na utrzymaniu

Polecane posty

moj facet stracil prace i teraz jest juz przez 7 miesiecy na moim utrzymaniu,kase ktora wpadnie mu z treningow raz czy dwa w miesiacu zatrzymuje cala dla siebie,nie sa to duze kwoty ale ja mam oprocz niego jeszcze troje dzieci na utrzymaniu, ja za wszystko place,wszystko bylo by ok gdyby nie to ze on po zwolnieniu z pracy otrzymal kase i ma przy sobie okolo 13 tys. zlotych,oczywiscie on nie chce ich ruszac bo to niby ze na czarna godzine, tak sie dzisiaj zastanawialam ze jak bysmy sie rozstali, to on bedzie mial cala kase to ktora teraz chowa a ja nic nie bede miec,nie jestesmy malzenstwem zeby wrazie czego ta kasa sie podzielic,zawsze slysze to samo ze jak bedzie mial wiecej treningow to wtedy bedzie mi dawal kase,na poczatkem schowalam papierosy niech sobie kupi sam jak chce palic, teraz sie zastanawiam czy nie zawolac od niego zeby rusyl ta kase i do zycia sie dolozyl,ze tez trafiam zawsze na takich samych kurwa nierobow

Gość oj glupia bylaamamma
ja mialam podobna sytuacje.Ja mam dziecko z poprzedniego zwiazku.Jak corka miala 4 miesiace poznalam jego.Niby wszystko ok.Ale do czasu.Po pol roku zamieszkalismy razem.Wczesniej pozyczal odemnie kase ale oddawal ( ale nigdy w terminie , bo zawsze mial inne wzniejsze wydatki.Zamieszkalismy razem i odrazu powiedzialam ze ma sie dokladac do oplat.Lacznie ok.800zł miesiecznie musialby dac.Zgodzil sie.Ale zawsze dawal mi po 300-400zł.W domu jadl, palil moje papierosy zdarzylo sie pozyczyl kase na dojazdy do pracy.To trwalo ok. 5 miesiecy.Ja stracilam wszystka kase. Rozstalismy sie a ja zostalam z niczym.I nie ma zamiaru oddac mi zadnych pieniedzy.Mam swoja kase nieduzo bo 800zł na miesiac ale jakos daje rade. Nie warto trzeba odrazu w tej kwestii sprawdzic faceta.

nie badz glupia i nie utrzymuj nieroba!!!! jest facetem to niech bedzie odpowiedzilany i poszuka pracy a nie siedzi a Ty masz go utrzymaywac. ta kase na dzieci przeznacz a nie na niego. kiedys bylam z facetem ktory tez nie mial pracy, bo stracil. i ciagle chcil pozyczac a to na fajki , a to na cos... i to byl moj wielki zyciowy blad!!! nie dosc ze pozniej milam przez niego problemy nie tylko finansowe to jeszcze gdy powiedzialam zeby mi oddal to mnie zaczal wyzywac i dowiedzilam sie ze tez zdradzil. takie nieroby sa najgorsze, przyszlosci z nim zadnej nie bedziesz miala. sa leniwi i bezczelni, uwazaja ze im sie nalezy. wiem otworz oczy i nie daj sie tak wykorzystywac!!!!!! dasz palca to wezmie cala reke... uwierz mi nie warto... lepeij go zostawic bo nawet w przyszlosci nie bedziesz miala z niego pozytku.

Gość prostodikatrium
tym tematem pokazujecie, ze jestescie pieprzonymi materialistkami, ktore patrza tylko na kase!!! facetowi sie chwilowo nie powodzi w pracy i juz idzie w odstawke!! no jasne, bo po co facet, ktory nie ma pieniedzy !! ehhh tanie szmaty z was i tyle

a i jeszcze z tego co piszesz to widac jak Cie perfidnie wykorzystuje!!! ma kase to nawet sobie fajek nie kupi??!! bez przesady. niech Ci zacznie pomagac w oplatach itp a nie zeruje. masz troje dzieci. mysl o nich. bo jak mu sie znudzi to zostawi Cie na lodzie bez srodkow do zycia!!! to taki typ.

prostodikatrium co ty pier**sz zadne materialistki!!! dziwne zeby facet przez 7 miesiecy sobie pracy nie znalazl!!!! nawet nie przeczytalas dobrze tych postow!!! wiec nie wypowiadaj sie tak. mozna pomagac facetowi jesli ma problemy ale jesli juz wykorzystuje kobiete to przesada!! sa tez faceci materialisci jakbys nie wiedzil/a....

Gość prostodikatrium
zamknij morde, jestes zwykla szmata, ktora leci na kase!! a jak facetowi sie chwilowo nie powodzi (co to jest 7 miesiecy... ) to juz w odstawke tak?? ehh zal mi was pierdolone materialistki :O

jak napisalam wyzej on ma kase ktorej nie chce wydac, ja tez bym chciala cos odlozyc ale nie moge bo musze teraz wiecej wydac,nie jestem zadna materialistka bo jak bym nia byla to by musial sam siebie utrzymywac i ta kase ruszyc,ja rozumie ze pracy nie ma ,ale jestem zla, ze jak cos pomiedzy nami nie wyjdzie, to bedzie tak ze on odejdzie sobie ze spora kasa a ja zostane z niczym,to sa jego pieniadze nie moje ,tez bym tak chciala zeby ktos mi za wszystko placil a ja bym sobie tylko odkladala lub nie ruszala tej odlozonej kasy,

Gość TH is IT PR
Nie masz serca

mylisz sie, serce mam tylko rozumu mi brak

Gość oj glupia bylaamamma
Moj facet mnie perfidnie wykorzystywal.Moj przez caly okres naszego zwiazku pracowal.Ma 1 zobowiaznie placi alimenty na dziecko 400zł.Reszta jest jego.A mi dawal ok 300-400zl. Dobrze tylko ze udalo mi sie i nie przewalilam calej kasy.Czesc pieniedzy poszlo na wyremonotowanie mieszkania.Bo 2 miesiace temu przeprowadzilam sie ze stancji na swoje.I tu tez torszke kasy poszlo. Jego rodzine chcieli nam pomoc.Wzieli nam 5000zł pozyczki na zrobienie do konca remontu mieszkania.Bo mysleli ze bedziemy razem.A on nic mi z tego nie dal.Dowiedzialam sie o tym od jego ojca.A moj ciagle klamal ze ojcu nie dali pozyczki.Klamal w zywe oczy.Dostal 1500zł zwrotu podatku nie dal nic. Ciesze sie ze sie rozstalismy i mam tego pasozyta z glowy.Teraz sie jego rodzice z nim mecza.

Gość guomi
prostodikatrium zamknij morde, jestes zwykla szmata, ktora leci na kase!! a jak facetowi sie chwilowo nie powodzi (co to jest 7 miesiecy... ) to juz w odstawke tak?? ehh zal mi was pie**olone materialistki takim tekstem to strzel swojej matce prostaku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość guomi
oj głupia.. czy ty przypadkiem o nim juz nie pisałaś kiedys na forum? bo cos mi świta taka historia :)

Gość hekssa
Nie trzymaj go pod swoim dachem, wywal go na zbity pysk ! Żeruje na Tobie i Twoich dzieciach. Nie czekaj aż zostaniesz z długami. Albo dołoży swoją kase do życia i znajdzie prace albo won !!!

Gość hehhhh25
wiecie co ja kiedyś też przez jakiś czas nie miałam pracy-tylko dorywczą i mój facet większość opłacał ale jak już dorobiłam i dostałam te 500 zł to wydawałam je na nasze życie- jedzenie, srodki czystosci itd, a nie chowałam na konto na czarną godzinę a brałam od faceta ja mysle,ze jakby Twój facet chociaż starał się dołożyć po troszku, a nie swoje chował sobie i szparował a Twoje wydawał to by było normalne ale on normalnie bogaci się wykorzystując Cię

Gość czarodziej00289
a mój pracuje, pieniądze, jakie przeznacza na dom to ok. 600 - 800 zł, w zależności od miesiąca, a w tym miesiącu mam dostać 400 zł, ma mi to starczyć na rachunki, żywność, potrzeby dla naszej rocznej córeczki. Dobrze, ze sama mam jakiej dochody (aż 700 zł), bo byśmy z głodu umarły. Ciekawe, co on robi z resztą kasy? Po to człowiek się z kimś wiąże, zeby było mu lepiej, a nie gorzej. Mi odkąd jestem z nim sytuacja finansowa bardzo się pogorszyła, rachunki za mieszkanie większe, a on ma to gdzieś. Prąd nie zapłacony, czekam tylko kiedy zapukają do drzwi, żeby odciąć,a on telefon leci zapłacić, bo mu zablokują. A jak był bezrobotny to KAZAŁ mi wziąć pieniądze od mojej mamy właśnie na ten pieprzony telefon. Także naiwniaczka nie jesteś sama, więcej takich facetów po ziemi chodzi.

Gość czarodziej00289
łudzę się, że on się zmieni, ale kurwa łudzę się już ponad rok!!!! Bo jak pracowałam i miałam swoje dochody to przymykałam oko, ale teraz jak mamy dziecko to uważam, ze on ma obowiązek zapewnić nam bezpieczeństwo finansowe.

Co za tępe hipokrytki :-o Jakby to był topik odwrotny to od razu byłoby gadanie, że facet jest chamem bo jak może nazwać niepracującą kobietę nierobem :-o Jesteście zakłamane suczyska :-o Żal mi was miedziane dziewczyny:-o To co wy możecie to facet już nie może. Mam wyciągnąć topiki odwrotne do tych gdzie baba nie pracuje i facet mówi o niej nierób ??? :-o Tępe suczyska :-o MĘSKI NARZĄD PŁCIOWY WAM W DOLNY A MOŻE I GÓRNY OTWÓR GASTRALNY :classic_cool:

Gość jestemsobie dzisiajtaka
hszonszcz a teraz pozbieraj swoje zabawki i wypierdalaj do innej piaskownicy :classic_cool:

bo ? boli cie ze widze suczą hipokryzję ??? Więc trzym pysk jak do mnie mowisz :-o jestem sobie hszonszcz i dobrze mi z tym :classic_cool:

Gość jestemsobie dzisiajtaka
boleć to mnie moze ząb a nie twoje plumkanie żałosne :D chyba cie na śniegu rodzice robili bo straszny bałwan im wyszedł :classic_cool: :D

Gość jak stachura powiem
TEN TEMAT DOSKONALE POKAUJE JAKIE KOBIETY TO SZMATY I MATERIALISTKI!!!!! no pewnie!!!! facet chwilowo nie ma pracy, OD RAZU DO PIACHU Z FRAJEREM!! tepe glupie kurwy!!! JAK JA WAMI KURWY GARDZE

Gość roxana446
to się w głowie nie mieści!!!! Jak możesz tak dawać sie wykorzystywać. Rozumiem miesiąc ale 7 !!!!! I to jeszcze mówisz że ma on kasę tylko chowa na czarna godzinę - no chyba to jest właśnie ta czarma godzina. Kobiety obudźcie się ! Tacy faceci to nieroby żerujace na kobiecej naiwności.

Gość jak stachura powiem
kobiety to kurwy i tanie szmaty, materialistki pierdolone!!!!!!! GARDZE WAMI

Gość guomi
jak stachura powiem kobiety to k**wy i tanie szmaty, materialistki pie**olone!!!!!!! GARDZE WAMI powiedz to mamie :D:D:D najlepiej 26 maja, tak w prezencie ;) niech wie, jaki gówno na świat wydała :O

Gość chinota
mój facet też czeka aż ja będę płacić, sam nigdy się nie wyrywa, i ja do tej pory płaciłam. on sobie nie potrafi znaleźć pracy (ma mało pracy) ja mu szukam pracy a nie on. wszystko bez sensu...

Gość hekssa
Nie utrzymujcie tych leserów. Wykopcie takich typków ze swojego życia, może wtedy wezmą sie za uczciwą robote.