Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

a g n i e s z k a _

czy to jest dobry kolega?!

Polecane posty

witam was mam pewien problem a mianowicie dobry kolega poprosil mnie o pozyczenie pewnej kwoty nie ukrywam ze nie chodzi o 200zl a o wiele wiecej tyle ze kiedys mu pozyczylam taka kwote i czekalam poltora roku az mi odda, powaznie :( teraz mu odmowilam, to powiedzial ze skoro jestem taka i ze on ma problem i sie do mnie zwraca o pomoc a ja nei chce mu tej pomocy udzielic, to mam spadac i wczoraj byl ostatni dzien naszej znajomosci nienormalny jak zwykle probuje na mnie wywrzec poczucie winy czy powinnam pozyczyc mu te pieniadze? nie chce mu pozyczac, chociaz obiecuje ze odda za tydzien ;)

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa25
ja bym nie pozyczala, w dodatku zachowal sie okropnie

Gość nie, nie pozyczaj
nie odda

to jak sie teraz powinnam zachowac wobec niego? powiedzial mi ze nie chce mnie juz znac, bo mu nie pomoglam jak ma problem ale caly czas mu tlumacze ze mnie wtedy zawiodl, on mowi ze wie ale ma znowu problem nasze kontakty sie urwa za 2 miesiace, i jesli mi pieniedzy nie odda do tego czasu, a na pewno nie odda bo wiem z doswiadczenia, to rownie dobrze moglabym wyrzucic pieniadze przez okno

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa25
wg mnie to nie jest dobry kolega, pwinnaś dać sobie z nim spokój

Gość fdsfasaa
nie pożyczaj, to nie jest dobry kolega.Miałas juz z nim problem, a teraz próbuje soebie na topir pograć....

Gość fdsfasaa
nie tłumacz mu się, poprostu się nie odzywaj, jak mu zalezy na przyjaźni a nie na wykorzystywaniu cię to sam się odezwie