Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Małoszka

Ślub we wrześniu

Polecane posty

Gość Małoszka

Która z Was jeszcze ma ślub we wrześniu?:) Co już macie, co właśnie robicie/kupujecie?:D

Gość piękność
ja mam slub we wrzesniu. mamy salę zespół, kamerzystę, fotografa, suknia się szyje:) a ty co masz juz przygotowane

Gość Małoszka
Mam mszę w kościele, salę, zespół, fotografa, kamerzystę, alkohol, część zaproszeń rozdaną, suknia zamówiona, od lipca będzie się szyć, wstępnie mam zaklepaną kwiaciarnię do dekoracji kościoła

Gość caSfcaSCFAZCAC
masz alkohol?? po co tak wczesnie alkoholu teraz nie brakuje w sklepach

Gość Maliwna83a
Ja tez we wrześniu.. Mam juz kośiół i salę zarezerwowaną..suknie i garnitur tez juzż mamy...upatrzyłam już sobie bukiet, dodatki i fryzurę...zaproszenia dzisiaj będziemy zamawiali..oczywiście kosmetyczka i fryzjerka tez już jest...fotograf, zespół... Pod koniec maja pojadę do księdza zapytać ile par tez bierze slub 4 września, żeby sie dogadać co do ustrojenia kościoła... Powoli wybieram jaki wystrój samochodu byśmy chcieli... Tylko tej kwiaciarni nie zarezerwowałam jeszcze boję się czy nie będzie za późno:(

Gość maja0167
cześć dziewczyny :-) a jakie macie zespoły weselne? jestem na etapie poszukiwań i mam parę fajnych typów...a zastanawiam się, jakie zespoły Wy wybrałyście?

Gość piekność
małoszka już zapraszaliście gości??? nie za wczesnie??? hmm co do mojej reszty to bukiet już wiem jaki, zrobi mi go znajoma wiec nie ma problemu. wizyty u fryzjera czy kosmetyczki jeszcze nie mam uwówionej, pazurki zrobię sobie sama. buty ogólnie już troche obejrzalam. wystrój sali raczej tez juz wiemy jaki. zostało nam jeszcze z tych wiekszych rzeczy to rezerwacja samochodu. chemy taki zabytkowy. na poczatku czerwca kupujemy zaproszenia pod koniec czerwca i na poczatku lipca bedziemy jej roznosic. wtedy tez zamierzami kupic obraczki, wódkę............ denerwujecie się juz powoli? jakie bedziecie maily fryzury bo ja ciagle nie moge się zdecydować

ja też we wrześniu:) dokładnie 4.09. Mamy salę, zespół, godzinę w kościele, alkohol (kupiliśmy pod koniec roku, bo akcyza miała pójść do góry), fryzjera zaklepałam, suknię wybrałam, na początku lipca będzie goowa do przymiarki, moj luby;) tez ma juz stroj, bedzie w surducie angielskim, teraz chcemy zamówić zaproszenia, muszę zaklepać kosmetyczkę, poszukuję w internecie biżuterii, butów, fryzury i bukietu na wzór. i zaczęłam chodzić na basen, żeby jakoś wyglądać w tym dniu;) jeśli brałyście wzory z internetu np kwiatów, butów itp to wklejajcie linki:) może jedna od drugiej coś podpatrzy:)

Gość Małoszka
My byliśmy trochę zmuszeni tak wcześnie rozdawać zaproszenia, choć potwierdzenie mamy do 20.08 więc to jest 3mce, nie jest źle. Studiujemy daleko od domu rodzinnego, jestesmy raz na miesiąc, dwa, więc trzeba było zacząć już od początku maja. Ostatnie zaproszenia w rodzinie będą wręczane na początku czerwca... Bo rodzina duża i nie załatwilibyśmy tego w jeden weekend, a potem sesja, ja mam obronę. A rodzinka i tak wie, że się pobieramy więc nie ma problemu, żeby dać wczesniej

Gość piękność
też racja:)

Małoszka widzę, że jesteśmy w podobnym wieku, ja też się bronię, wybraliśmy termin wrześniowy, żeby na spokojnie wszystko dograć po obronie...:) Teraz siedzę na forum, szukam różnych drobnostek do ślubu, aby tylko nie pisać pracy;)

Gość piękność
zeby było ciekaweij to ja tez mam obrone w tym roku a tak dokladniej to na pooczatku czerwca wiec to mi w niczym nie bedzie przeszkadzalo. zaraz po obronie mojego P. bierzemy sie za organizację wesela już taką doglębną:)

Gość Małoszka
Ja własnie wrzesnia nie chcialam... Ustalilismy z Narzeczonym, że sierpien bylby idealny. Juz po sesji letniej, peirwszych terminach, ale jak cos, to jeszcze sporo przed poprawkami wrzesniowymi... Obydwoje mamy dosc ciezki rok na uczelni teraz i bierzemy pod uwage egzaminy wrzesniowe... A niech wypadnie poprawka/obrona 17go... I bedzie klops. Ale wyszlo jak wyszlo, jest wieksza motywacja do nauki i pozamykania spraw uczelnianych w lipcu:)

Gość angela_k30
cześć dziewczyny nasze wesele jest 18go września mamy już załatwione: salę,zespół na wesele, DJ-a na poprawiny, wstępne menu, alkohol, kościół, organistę i Panią,która zaśpiewa w kościele,wysłana i rozdana większość zaproszeń, moja suknia i garnitur narzeczonego czekają w salonie na przymiarkę we wrześniu, nocleg mamy u siebie, zamówiliśmy obrączki,mamy fotografa, zamówioną florystkę do wiązanek, dekoracji samochodu i kościoła, sala ma podstawowe dekoracje i domówiliśmy kwiaty na stoły,zamówiony barman na pokaz barmański, pokaz fajerwerków, zamówiona kosmetyczka i jesteśmy w trakcie nauk. to chyba wszystko :)

Gość angela_k30
coś tu cicho...

Gość piękność
zawsze tak jest. a utorka zaklada wątek na poł dnia bo akurat się nudzi, a pożniej znika:( a ja myslalam ze sobie popiszemy chociaż do slubu

Piękność to zapraszamy do nas:) Ślub we wrześniu/październiku 2010:) będzie nam bardzo miło:)

Gość angela_k
tak, zapraszamy :) bo wrześniowe PM coś zamilkły