Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CamileCandie

Przespałam się z ojce mojego chłopaka!!!

Polecane posty

Gość CamileCandie

Czesc, nie wiem co mam robic.. jestem kompletnie rozbita, to co się wydarzyło we wtorkowy wieczór jest nienormalne!!! Mam chłopaka, z którym spotykam się już prawie rok, jest nam ze sobą dobrze pod kązdym wzgledem, pociąga mnie fizycznie i psychicznie-ja jego też. Jest dosyć zarobionym chłopakiem, tzn. jego ojciec jest szychą.. z tego co wiem jest prezesem jakiejś firmy, ma 45 lat, dobrze zbudowany, na twarzy taki bardzo męski i charakterny facet. Ja z moim chłopakiem mamy po 23 lat . Wtorek wieczór spędzałam u niego w willi (bo inaczej nie da sie nazwac tej chatki) wspólnie z nim.. koło 21:00 wszedł do pokoju jego ojciec i poprosił go by podjechał do firmy po jakieś papiery. Chciałam się z nim zabrać ale odpowiedział, ze lepiej bym tam nie wchodziła-on szybk obróci i za 15 min będzie spowrotem. Ok.. zostałam, jego ojciec mnie zaprosił na herbatkę do salonu bo powiedział, że co ja tak sama będe siedziała. Nim się obejrzałam zaczęlismy się ostro całowąć.. do tej pory nie mam pojęcia jak doszło do kontaktu fizycznego, strasznie mnie to zaczeło podniecac, zdarł ze mnie majteczki i zwyczajnie wsadził swojego dużego penisa w moją cipeczkę (przepraszam za takie słownictwo.. ale do tej sytuacji tylko takie pasuje) pieprzył mnie około 20 minut, pare pozycji-było cudownie, nigdy nie przeżyłam takiego orgazmu z zadnym ze swoich dotychczasowych chłopaków. Po wszystkim ubrał się, usiadł na fotelu, nalał sobię whisky i jakby nigdy nic zaczął sobie oglądać TV. Ja mocno podniecona, ale wręcz przerażona po prostu wyszłam z domu i poszłam do siebie.... nie wiem co mam dalej robic!?!?! rzucic mojego chłopaka, czy spotykać się z nim ale wtedy wiem, że 'romans' z jego ojcem będzie trwał!

Gość ej powiedz
coz za historia :D:D:D

Gość TH is IT PR
Powinnaś pójść zywcem do piachu

Gość CamileCandie
chciała bym by to była prowokacja !:( wiem doskonale, ze to wszystko brzmi jak nie z tej ziemi ale to jest realne, ja jestem w szoku, caly czas o tym mysle, nie moge sie skupic na niczym, nie bylam na uczelni wczoraj i dzisiaj, jutro tez nie pojde.. chłopak do mnie wydzwania i sie pyta czy sie sotkamy a ja ciagle mu cos wkrecam, ze nie moge...

to chyba jakas sciema!!ale jesli to prawda to takie dziewczyny powinno sie trzymac w piwnicach!!!!!!!!!!

Gość ej powiedz
jesli to nie sciema to musisz kochaniutka spojrzec prawdzie w oczy-jestes szmata :O

CamileCandie chciała bym by to była prowokacja !" daje 3 /10 za upór maniaka :P i ciągnięcie dalej tematu :)

ahahha dokaldnie i napewno nikt cie nie pocieszy ze jest inaczej!

Gość CamileCandie
Ale sęk w tym, ze ja nie czuje sie jak szmata! nigdy nie zdradzilam zadnego chlopaka, nigdy nie robilam nikomu rogów.. zawsze trzymałam do innych chłopców dystans kiedy byłam z kimś a teraz.. nie wiem, to samo jakoś wyszło-kompletnie nie potrafiłam sie opamietac, bum i poszło.. szczerze mowiac, to nawet sie bałam odmówić

Gość chyba ci sie nudzi kobieto

Gość A n o n i m
To scenariusz kolejnego odcinka tasiemca 'Mody na sukces'? Marnie, oj marnie! Topik do usunięcia!

Kochana to jeszcze nic! Ja przespałam się z babcią mojego chłopaka biedna zmarła na zawał po tym seksie!

Gość CamileCandie
Najgorsze jest to, że ja zdaje sobie sprawe, ze nie potrafiła bym sie oprzeć jemu (czyli ojcowi) czuje w srodku, ze mogla bym być jego dziwką, by mnie całe dnie pieprzył CO JA W OGOLE WYPISUJE!! wybaczcie, ale musze sie wygadac, bo w srodku mam teraz tyle sprzecznych emocji, ze szok!

... mowisz,ze nie jestes szmata,bo wczesniej nie zdradzilas zadnego ze swoich chlopakow... owszem-jestes,poniewaz zdradzilas obecnego i do tego jeszcze z jego ojcem.. zal pe el

Gość guomi
za to "ojcowi" to rozumiem już czemu cie zerżnął :D:D:D jestes tępa i łatwa :classic_cool:

Gość ej powiedz
ojcowi :D chociaz sie posmialam...

Gość CamileCandie
Zapomniałam dodać jeszcze o jednym fakcie, który mnie troche poniżą, ale wtedy bardzo podniecił kiedy ojciec dochodził to oczywisie wyszedł ze mnie i spuścił mi się do buzi.. ja to wszystko łyknęłam czuje sie teraz jak taka prywatna dziwka jego... i mam ochote to kontynuować ale nie moge tego robic mojemu chłopakowi, ktorego kocham :(

Gość CamileCandie
chyba nadal bede sie spotykala ze swoim chlopakiem i w miedzy czasie bede kochanka tatusia. mam ochote by wszedł we mnie analnie.. on jest taki doswiadczony, wie czego pragna kobiety, cudowne orgazmy mnie czekaja

Gość podpuszczaj dalej
inni niech komentują

Gość CandieCamille
Wczoraj 20 minut siedziałam na portalu coś a'la redtube by znaleźć filmik, który by pokazał mój stosunek z ojcem! i hurra udało się, podobny facet.. wieokowo i fizycznie, a ja jestem bardzo podobna do tej kobiety - jak widzicie, bardzo atrakcyjna jestem http://video.xnxx.com/video393487/nikki_anderson_have_been_fucked_by_old_fucker_in_all_holes_as_stupid_a_bitch nie powstrzymałam się by zrobic sobie dobrze na tym filmie, caly czas o nim mysle

Gość CamileCandie
Ale najgorsze jest to,że w seksie z tatuśkiem najbardziej podniecił mnie fakt,że jego owczarek nalał mi na twarz...mhmmm jeszcze mam kisiel w majtach jak sobie przypomnę

Gość frewf
ale pierdoły..stuknij sie w łeb sciemniaro