Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CamileCandie

Przespałam się z ojce mojego chłopaka!!!

Polecane posty

Regres nie wiem za co tyle tych punktów :P Brakuje tu nagłego zwrotu akcji, a historia nie trzyma czytelnika w napięciu. Nie wspomnę już o braku finezji tej opowieści... 💤

Gość o kurde filmik ogladam
i powiem ci ze mnie podnicilas,tez bym chciala takiego tatuska sobie dosiasc;)

Gość gość
co za debil chodzi po forum i takie sraki wykopuje

Gość gość
Nie obchodzi mnie to apropo powyrzeszego postu...ale wierze teraz tylko w to ze baby beda na smierc kochac innego a i tak oddadza sie innemu...bo to sa suki...sorry...ale taka jest prawda...bo to potwierdza ich atrakcyjność...czyli podbudowuja sobie ego...a mowia ze to tylko meska domena :))) hahaha...wszystkie pojdawystarczy troche erotyzmu zmieszanego ze zbeczeniem i sa twoje...ehh baby...

Gość gość
To co ja mam powoedziec? Przespalem sie z chlopakiem mojego ojca!

Gość gośćTOFIK
Ja miałem lepszą przygodę. Pojechałem z dziewczyną w kieleckie i z jej rodziną zaczołem pić . Film mi się urwał , mieli tylko 3 pokoje w 1 spali rodzice i dwie małe córki, w 2 syn z żoną i dwojgiem dzieci a w trzecim babcia i tam miełiśmy spać z Anią jak się okazało to Ania pośła spać do rodziców a ja wylądowałem w łóżku babci i uprawiałem seks z kobietą 67 l a ja 21

Gość gość
czy przespanie się z ojczymem to tragedia ? ja tak nie uważam , przecież dla tej dziewczyny ojczym to obcy facet , niema żadnych przeciwwskazań, jedynie matka może mieć do córki pretensję . Moja pani też ma córkę rozwódkę , gdy byłem w łazience ona weszła niby przypadkiem i uprawialiśmy sex , oj działo się ja mam 65 ona 36 lecz sex był niesamowity. I nikomu się nie stała krzywda tylko jej córka dostała takiego wigoru że matka się zainteresowała co się stało z nią że na wszystko ma chęć i nie kłoci się z mamą . Ona mieszka na piętrze z synkiem ma swoje mieszkanie , my swoje .

Gość gość
Temat stary, ciekawe co u Pani Autorki w międzyczasie się wydarzyło? Minęło prawie 7 lat...

Gość gość
mnie bardziej bawi fakt,ze wszyscy nazywają ja szmata/d***** i takie tam,a nikt nie popatrzy jakiego jej chłopak ma ojca. Laskę można zmienić,ale ojca już nie i to powinien być największy cios od najbliższej osoby....

Gość terramadre
niestety zachowalas sie jak szmata i jesli wiazesz z tym chlopakiem jakies nadzieje to jego ojciec zawsze bedzie mial na ciebie tego haka i bedzie cie traktowal jak szmate.

Gość gość
Przecież to się stało tuż po bitwie pod Grunwaldem, a wy odgrzewacie i drążycie!