Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ARCHITECZKAAAA

KTO Z WAS PRACUJE W DOMU ALBO CHCIALBY PRACOWAC W DOMU? PYT. DO WOLNYCH ZAWODÓW

Polecane posty

Gość ARCHITECZKAAAA

Hej. mam pytanie o organizacje pracy. W jakich godzinach pracujecie? Czym się zajmujecie? Szczególnie pytam osoby pracujące zdalnie za pomocą kompa?

Gość ARCHITECZKAAAA
? Wszyscy jesli pracują, to gdzieś poza domkiem?

Gość to zalezy od firmy
albo masz konkretne zadanie do wykonania w okreslonym temrinie i wtedy pracujesz jak chcesz, albo siedzisz przy kompie w godzinach pracy firmy, która Cie zatrudnia na etacie

Gość ja pracuuje
ale tylko dorywczo

Gość iwonkka22
a co robisz?

Gość ten model dzisala bdb póki
sie nie ma dzieci i innych obowiazkow domowych. Facet potrafi sie zamknac w pokoju i nic go nie rusza. Kobieta zawsze mysli o dzieciach, poza tym rodzina blizsza i dalsza przyzwyczaja sie,ze skoro jest w domu i moze sobie dysponowac czasem, nawala jej wszystko na głowę. O mnie mówia znajomi : bo ty nie opracujesz , jakos nikt nie uwaza , ze robie na okraglo cos w domu , zawodowo tez. Ludzie nie rozumieja,ze praca to niekoniecznie wychodzenie z domu od-do. Tylko mój maz widzi co robie i to docenia, zawsze to pociecha.

dokładnie. u mnie jest - bo mieszkam aktualnie z rodzicami - a obierz ziemniaki, odkurz dziś mieszkanie... nie mam pracy od do. ale do zrobienia częto dużo więcej niz w takiej pracy.