Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ,...i juz

szczatki 25 ofiar katastrofy dotarły do Polski po pogrzebach

Polecane posty

Gość ,...i juz

Ja sie pytam ---CZY w tym kraju ktoś rzadzi???? czy ci co zostali w rzadzie robia cos oprócz gadania i picia kawy ,udzielania wywwiadów z których nic nie wynika TUSK tylko macha raczkami na konferencjach prasowych Minał prawie miesiac i nic nie wiadomo !to jakis koszmar!! Panstwo bezprawia Rosja nami rzadzi a Politycy im tyłki liżą OJ zdziwi sie PO po wyborach a jesli wygra KOMOROWSKI to znak ze koniec POLSKI juz blisko

Gość .6.0.6.
:(:(:(Wlasnie:(:(:(

Tusk pojedzie do rosji ,zrobi loda Putinowi to moze zechcą nam cos powiedziec moze cos zrobia ale teraz nie ma czasu sa wybory i Tusk z Komorowskim maja wazniejsze sprawy

Gość .6.0.6.
Wlasnie:(:(:( bo nie dokończyłem, ale siur swędzi Ala podrap mnie:)

oprócz siedzenia przed kompem, posłuchajcie, niektórych programów poza wiadomościami.

Gość sa inee ciekawsze sprawy
skończcie juz pierdolić o tej głupiej katastrofie bo srać sie chce, brakuje wam jakoś tych ludzi? bo mi nie !! osobiście ich nie znałem wiec mam to w dupie

Gość TAK SĄ INNE CIEKAWSZE
sprawy niż pierdolenie PISowców i prawicowych lodorobiaczy medialnych. Nie ma niezależnych stracji to i nie bedzie obiektywnych informacji. Psioczycie na PO że olewa wszystko a tym czasem PIS robi wszystko żeby skorzystać na Smoleńsku. Niedługo zaczniecie sprzedawać medaliki z fragmentami czaszek znalezionych.

na kogo zamierzacie głosować? Bo ja na Jarosława Kaczyńskiego::))

Gość ha ha ha ha ha haaa
a kaczor ma takie szanse na wygrana jak świnia na spojrzenie na gwiazdy buhahahahahahahaha

Gość no tak to świetny pomysł
Jarek nie przejął sie za bardzo śmiercią brata,nie przeszkodziło mu to kandydować,wręcz przeciwnie,to wami sie będzie przejmoał :O

Gość no tak to świetny pomysł
Jarek nie przejął sie za bardzo śmiercią brata,nie przeszkodziło mu to kandydować,wręcz przeciwnie,to wami sie będzie przejmował :O

Gość ha ha ha ha ha haaa
sfałszujom wybory i nawet jak jarek dostanie 20 milionów glosow to wygra Bronek :)

Gość nie kraczcie z tym Bronkiem
:o

sfałszują wybory jezu kto wam takich głupot do głowy nakładł ? przecież śp L Kaczyński już raz wygrał wybory ! > to co wtedy nikt nie fałszował ? no przecież wtedy rządziło SLD czyli tym bardziej powinni zafałszować ! a tu nic ! puknijcie się w głowę

Gość natka*
Ja na Bronka, bo chce, żeby wygrało PO. Wtedy okaże się jak będzie, bo widzę, że tutaj same wyrocznie są :/

Gość Ludzie co wy gadacie, wystarcz
y spojrzec na tego czlowieka zeby zobaczyc tragedie tego czlowieka na twarzy. To jest nierealne zeby ten czlowiek nie przejal sie smiercia brata i bratowej, wielu przyjaciol i wspolpracownikow. Z racji tego ze Lech byl jego blizniaczym bratem jednojajowym za zazylosc i wiez miedzy bracmi byla nieporownywalnie wieksza niz u normalnego rodzenstwa. Ci ludzie cale zycie spedzili we dwoch, wszystko robili razem, kazdy dzien spedzali razem. Widac na jego twarzy straszny bol ale widzi to tylko ten kto umie wspolczuc. Ale Pan Jaroslaw jest tez politykiem, cale zycie udzielali sie w polityce i tak naprawde podejrzewam ze angazowanie sie w prace i cigniecie dalej misji brata jest dla Pana Jaroslaw w pewnym sensie ukojenie, zajecie mysli czyms innym, wyrwanie sie z letrgu rozmyslan. Nie potepiajcie go za to tylko nalezy sie cieszyc ze jest czlowiek ktory jednak bedzie czuwal nad nami i nie pozwali Tuskowi na jego plany. Jak dzis pamietam jak Pan komorowski po tragedi powiedzial ze on ne podpisze zadnej ustawy, abo pociagnie wole zmarlego prezydenta albo poczeka na swojego nastepce hmmm i co? Szybciutko podpisal beszczelna swinia. Idealna sytuacja dla Tuskow na wprowadzenie swojej cenzury:D

Gość natka*
Ja pierdziele, jaka misja brata? :/ Polityka, to polityka, każdy ma inne zdanie.

Do ,,Ludzie co wy gadacie, wystarcz" zgadzam się całkowicie z Tobą:)