Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kawencjuszka

Usuwanie znajomych na nk-pytanie

Polecane posty

Gość kawencjuszka

Witam ,mam pytanko-czy jeśli usunę znajomego na Nk ,to on będzie w jakiś sposób powiadomiony ,że go usunęłam ,czy po prostu zniknie z mojego profilu a ja z jego? Z góry dzięki za odp.

Gość kawencjuszka
up up

Gość zamiast robic sobie problem
kliknij "usun konto" i nie musisz sie nikomu z niczego tlumaczyc :D

Gość kawencjuszka
Dzięki. Chodziło mi o to ,że usuwam rodzinę byłego męża i nic do nic nie mam ale jednak nie chcę miec ich w znajomych ,kiedy rozpoczynam nowe życie i spotykam się juz z kimś innym.

Gość Takełe jednełe
Tak, dostanie powiadomienie Chyba ze mozna sobie to zablokowac, ale chyba nie Ja dostalam takie jak ktos mnie usunal

Usuniesz zle, nie usuniesz zle :D nasza klasa jest posrana :D Jak usuwasz konto to nikt nie dostaje powiadomienia :D znikasz jak widmo :P

Gość Takełe jednełe
Dziwna jest Twoja postawa;/ Nic do nich nie masz, ale jednak To czy masz ich w znajomych czy nie nie ma zadnego znaczenia od Twojego szczescia Jesli nowy facet zapyta kto to, to po prostu powiedz Chyba bedzie wiedzial, ze mialas juz meza? Nie pomyslalas ze moze komus sie zrobic przykro? Chyba, ze sie nie lubcie to juz inna rzecz...

Gość jest jedna opcja i nie beda
widzieli w Powiadomieniach. Ukryj sie, zeby Cie nie bylo widac, ze bylas na ich koncie, wejdz na dane konto, kliknij na Zablokuj i potwierdz. TY dostaniesz powiadomienie, ze XY usunal Cie z listy znajomych hehe. Ale to jedyne wyjscie, zeby oni nie widzieli, ze ich usunelas. Chyba, ze zaznaczysz chwilowo w Preferencjach, zeby NK nie powiadamialo nikogo o Twoich poczynaniach, ale pierwszy sposob pewniejszy.

Gość nie słuchaj głupot
możesz bez problemu usunąć,nikt nie będzie o tym wiedział,nie raz to robiłam

Gość ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
usun konto by zalozyc od nowa-czyste,bez plewu i ciesz sie ponownie zbieraniem tych zbajomych ktorych chcesz:)

Paradoks, masz nasza klase po to zeby cie widzieli, a teraz masz problem zeby nie widzieli :D hhehehheheheh

Gość kawencjuszka
Dzięki za odpowiedzi. Była rodzina męża jest ok,w odróznieniu od mego meża pijaka . Ale nie chcę ,żeby była teściowa czy teśc oglądali mnie np z nowym facetem w objęciach . Sorry ale jakieś to niesmaczne i krępujące -dla nich i dla mnie. Dlatego chcę ich usunąc ale wolalabym ,żeby nie wiedzieli ,że spacjalnie usuwam ,tylko po prostu ,żebym "zniknęła"

Gość to zrob tak jak napisalam
wyzej

Gość to zrob tak jak napisalam
albo zaznacz ta opcje Nie pokazuj mi powiadomień i nie powiadamiaj nikogo o moich akcjach.

Gość kawencjuszka
Kliknełam opcje ,zeby nie powiadamiano nikogo o moich akcjach . Dzięki bardzo za poradę :)

Gość Studentkaaaaaaaaaa
słuchaj wejdz na ten profil osoby ktora chcesz usunac i tam na profilu w prawym roku jest zablokuj jesli to uczynisz odrazu usuniesz osobe i ona nie dostanie powiadomienia.. pozniej mozesz "odblokowac " ja ale nie musisz:)

Gość gość
zaprosila mnie jedna osoba,ktorej nie znam,ja jestem u niego w znajomych,a ja u siebie go nie mam,jak siebie usunac u niego w znajomych?

Gość gość
5thjg