Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajeslitakoaa

czy możliwe że po 2 miesiacach przyjdzie mi coś z allegro na co czekam??

Polecane posty

Gość ajeslitakoaa

laska dostała teraz koment że SZYBKA PRZESYŁKA a osoba zamówiła w marcu :o czy mi też przyjdzie np. w czerwcu? czyzgłosić sprawe na policje?? sprzedawca ma zawieszone konto

Gość cool cool
"laska dostała teraz koment że SZYBKA PRZESYŁKA a osoba zamówiła w marcu" a co ma komentarz do przesyłki? równie dobrze mogła czekać kilka miesięcy z komentarzem, mnie się jeszcze nie zdarzyło dodawać komenta zaraz po dostaniu przedmiotu, bo mi się po prostu nie chce. także się nie sugeruj tym co ludzie piszą :P

Gość ajeslitakoaa
o dostała własnie kolejnego negatywa, czy mozna pisac do osob ktore zapłaciły a nie dostaly towaru tak jak ja , chce im napisać żeby zgłosiły sprawe na policje, ja też tak zrobię, ale czym nas więcej tym lepiej, bo wtedy idzie gra nie o jakies 30 zł ale o 300-500 ... można pisac do allegrowiczów czy to nielegalne??

Gość a mnie się ta piosenka podoba
po pierwsze skontaktuj sie ze sprzedawcą i poinformuj o problemie. - Zrobiłeś to?

Gość za taką marną prowokacje
a twoim zdaniem sprzedawca jest cudotwórcą i wie że twoja przesyłka nie dotarła do ciebie tak? Zadzwon i zapytaj co jest grane, ile juz czekasz na paczke?