Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mialam podbniee

help moj facet i jego kumpele powoli swiruje

Polecane posty

Gość mialam podbniee

hej jestesmy 6 lat w zwiazku on szuka sobie kolezanek przez internet zeby sobie z nimi pogadac, twierdzi tylko zeby pogadac nic wiecej czasem spotkac na piwku razem ze mna no i czysta znajomosc bo kocha tylko mnie i ze mna chce spedzic reszte zycia ble ble ble to pytam po co mu to?? powiedzcie mi czy to normalne dzisiaj o malo co nie zerwalismy wkurzyl sie na mnie ze jestem zazdrosna e wiecznie sie czepiam mimo ze on nie ma przede mna tajemnic i chce sobie czasem z kims pogadac ;/ niw eim co myslec zwalil na mnie wina ze jestem nienormalna bo sie czepiam i urzadzam sceny zazdrosci:(

trzeba było powiedziec że nie jestes zazdrosna tylko że nie chcesz juz przy nim sobie życia marnować i podejsc do sprawy obojętnie bo gdy by Cie kochał to by sobie nie szukał koleżaneczek :p A to z Tobą nie może sobie pogadać?

A to z Tobą nie może sobie pogadać? pewnie może , ale chłopak chce definitywnie odskoczni wiec jakiś bajer musi pocisnąć :) aga552 ładne z ciebie dziewcze ;)

Gość mialam podbniee
no tak ja niby jestem jego przyjaciolka ale on potrzebuje czasem wygadac sie komus obcemu

Gość mialam podbniee
planujemy dziecko on kupil dla nas samochod ciagle mi powtarza ze ja jestem kobieta jego zycia to po co takie rzeczy

Gość jbtfrde
to niech idzie sie wygadac koledze!!! znajdzo sobie przjaciela :classic_cool:

no tak ja niby jestem jego przyjaciolka ale on potrzebuje czasem wygadac sie komus obcemu" no i najlepszym słuchaczem bedzie ta niebieskooka zgrabna blondyneczka z biustem wielkości dorodnych greiphrutów która własnie poznaje na portalu .... www.laskanapogaduchy.com.pl pelikanoniada trwa :D

ciagle mi powtarza ze ja jestem kobieta jego zycia to po co takie rzeczy" jak to po co? to normalne :) Jestes juz dobrze uformowana :) może śmiało zaczynać poszukiwania pocieszycielki :)

nie musi tak być jak pisze regres:P moze chce się tylko dowartościować ,poflirtować powymądrzać się. Trudno przewidziec czego szuka,ty go znasz lepiej nie my;)

sami chciała byś byc z facetem 6 lat i by ten po 6 latach oznajmił ci nagle ze szuka jakiejs fajnej w necie do pogadania , poflirtowania, do rozmów o wszystkim i o niczym ? :P

ale tak mają faceci w tych czasach:P nie znam faceta który nie ma kolezanek w necie

ale tak mają faceci w tych czasach" a kobiety mają tendencje do akceptacji owego procederu?

Gość mialam podbniee
no tak ona niekoniecznie musi byc ladna

niektóre to akceptują inne nie zresztą zawsze można poszukać sobie kolegów w necie,wtedy netowe koleżanki naszego faceta nie przeszkadzają ;)

no tak ona niekoniecznie musi byc ladna" pierwsze co zrobi to poprosi nowa koleżankę o FOTO :) ty nadal możesz mysleć ze pewnie jest nieładna :P

Gość mialam podbniee
przeciez widze z kim pisze

ty rozumiem ze akceptujesz;) zresztą zawsze można poszukać sobie kolegów w necie,wtedy netowe koleżanki naszego faceta nie przeszkadzają " czyli oko za oko ząb za ząb do tego pewnie pełna konspirka jednego przed drugim :D

nie wiem czy mój ma netowe koleżanki,nie pytam bo nie chce wyjść na zazdrosną sukę :P no ale na logikę skoro to nic złego facet ma koleżaneczki kobieta też moze. proste.jest zaufanie jest luuuuuz

mialam podbniee przeciez widze z kim pisze" rozumiem że znasz tą dziewczyny , widziłas ją i poznałas ją ? tak ?

nie wiem czy mój ma netowe koleżanki,nie pytam bo nie chce wyjść na zazdrosną sukę" sami czyli ty masz kogoś ? :D

Gość mialam podbniee
no tak widze z kim pisze o czym pisze i jak laska wyglada z ktora pisze ehhh

hahahaha to juz rozumiem twoje postawy ;) zaczekajmy jeszcze jakiś czas a zobaczymy co bedziesz mówiła na temat jego kolezanek z neta ;) Zycze udanego zwiazku :) fajny jakiś ten twój Bradd Pitt ?

mialam podbniee no tak widze z kim pisze o czym pisze i jak laska wyglada z ktora pisze ehhh" no to w porzadku myslałem że robi ci to za plecami ... moze nie doczytałęm , moze o tym nie pisałas ... skoro ja znasz , i akceptujesz tto co robi twój facet wiec czym sie tu stresować ? TYLKO SIE CIESZYć :D

Czemu kumpele, a nie kumple? Nie sądzisz, że to podejrzane? Mi sie wydaje, że po kilku latach miłość może trafić na taki etap gdzie się nudzi, wypala, związek się burzy a ludzie szukają sobie nowych osób ,żeby znowu było burzliwie, romantycznie, wspaniale... taki nowy rodzaj endorfiny... Uważaj na to.

no do Pita mu brakuje ale jest dość przystojny jestem przeciwna kolezankom z neta,ale nie chce go wystraszyć ,bo jak zacznę swoje pogadanki to ucieknie. a druga rzecz nie chce o wszystkim wiedziec ,by sie nienakrecać niepotrzebnie:P jak na razie jest ok

Gość jbtfrde
jak szuka wygadania sie to niech sobie idzie do KOLEGI, takie szukanie 'kolzanek' po necie moze latwo wymsknac mu sie z pod kontroli, dziwne ze przez 6lat nie potrzebowal takich kolezanek

jestem przeciwna kolezankom z neta,ale nie chce go wystraszyć ,bo jak zacznę swoje pogadanki to ucieknie.' kobieta zmienna jest :P czyli jednak nie akceptujesz ? szybko ci sie zmieniło ;) myslałem ze to nastapi jak wpadneicie juz w jakas rutynę :P ok , to pozdrów przystojniachę od twojego kumpla netowego regresa ;) czym sie , spadam z roboty 🖐️