Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasjdhajaja

cytat pomocy

Polecane posty

Gość kasjdhajaja

Moze mi ktos to przetlumaczycna angielski zeby ladnie sie ukladalo na tatuaz bo ja mam pewnien pomysl ale pewnosci niemam czy poprawnie mysle:p Nic sie nie spelni jesli nie jest wpierw marzeniem

Gość bosanoga
wpierw... :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość kasjdhajaja
najpierw niech bedzie:P rzeczywiscie dowalilam buraka:P

Gość kasjdhajaja
Pomozecie?:)

Gość bojabojaboja
"Wishes cost nothing unless you want them to come true." (Henry David Thoreau ) Pewnie o to chodzi? Też lubię ten cytat:)

Gość kasjdhajaja
Bardzo dziekuje nie slyszalam w oryginale tego, ten moj brzmi nieco inaczej i wlasciwie mam go w glowie od dawna a niewiem z kad. Ten tez jest fajny. Dzieki Ci wielki A wie ktos jak doslownie prztulmaczyc Ni csie nie spelni jesli nie jest najpierw marzeniem?

Gość kasjdhajaja
Ogolnie mam w planie zrobic tatauaz z tym cytatem alboi do wyboru mam jeszce dwa inne ktore mi sie podobaja i niewiem na ktory sie zdecydowac jak myslicie? Amicium proba, probatum ama - przyjaciol sprawdzaj, sprawdzonych kochaj. Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere trzeba zyc dla innych jesli chcesz zyc dla siebie Lub ten ktory napisalam wzyej tylko w angielskim

Gość kasjdhajaja
? mOGE NA KOGOS LICZYC

Gość tak tak tak tak pani tik tak
moim zdaniem jak nie jesteś na milion procent pewna czego chcesz to lepiej nie rób sobie tatuażu. Z doświadczenia wiem że teksty które kiedyś mi się podobały i odzwierciedlały moje myśli, nastroje teraz uważam za infantylne banały;)