Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Michał19931993

Angielski, może ktoś to sprawdzić?

Polecane posty

Gość Michał19931993

Musze napsać odpowieć na list o wymianie. Otto co napisałem: Hey, Thank you for you lettet. I cannot wait until the arrivol ot you. I am relible around of you well I will be feeling. My aeroplane is arriving to the Gotwick arport at hour 7:00. I will take a train to Brighton. Yes, I have the mobile phone, that is my numbers: 123321224. I will coll you when I get off a trein and weill meet you at the station. I'm sixteen yers old. I have short hair and blu eyes. I wear glasses. I'm very high and slim. I'm frendly and nice. I'm studying at high vocotionel school. This school is situeted in, Bydgoszcz. I"m good student, don't like lerning but like going to school. I'will eat everything what will be to the food I am not smoking carettes. I would like to share a room with other students. I think that I will wont at you to stay langer. Im the station he will try to recognize you from the photograph which you sent to me and sending my photograph. A tu napisze co chciałem napisać: Dziekuje za twój list. Nie mogę się doczekać przyjazdu do was. Jestem pewien że będe się u was dobrze czuł. Mój samolot przylatuje na lotnisko Gatwick o godzinie 7:00. Pojadę pociągiem do Brighton. Tak, mam telefon komórkowy, to mój numer :123321224. Zadzwonie do ciebie kiedy wysiądę z pociagu i spotkamy się na stacij. Mam 16 lat. Mam krótkie włosy i niebieskie oczy. Nosze okólary. Jestem bardzo wysoki i chudy. Jestem przyjacielski i miły. Ucze się w technikum. tA szkoła znajduje sie w Bydgoszczy. Ja się dobrze ucze, nie lubie się uczyć ale lubie chodzić do szkoły. Zjem wszystko co będzie do zjedzenia. Ja nie pale papierosów. Chciałbym dzielić pokój z innymi studentami. Myslę że będę chciał z wami zostać dłużej. Na stacji spróbuje was rozpoznać ze djęcia które mi wysłałaś i wysyłam swoje zdjęcie.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować