Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość limkamimimka

solarium a zajscie w ciaze

Polecane posty

Gość limkamimimka

witam przyszle i obecne mamusie. na pewno wiecie wiecej w tym temacie niz ja, otoz chodzi o to ze staram sie o dzidziusia ale zbliza sie wesele i chcialabym troszke zarumienic moje bladosci:) czy to nie bedzie mialo wplywu na zajscie w ciaze? jestem w 10dc. i jeszcze jakie jest ryzyko poronienia w pierwszych tc jezeli poszlabym na kilka minutek na solarium? prosze o odpowiedz

podobno mozna korzystac z solarium do konca 2 miesiaca ciazy bez zadnych przeszkod....pamietaj tylko o tym,ze jednak solarium wygrzewa cialo i w pierwszych tygoniach moze byc Ci slabo w kabinie...i mozesz miec dusznosci.....ja korzystalam do poczatku 3 miesiaca w obydwu ciazach....nie slyszalam o ryzyku poronienia przez chwilowe wygrzanie ciala

podobno mozna korzystac z solarium do konca 2 miesiaca ciazy bez zadnych przeszkod....pamietaj tylko o tym,ze jednak solarium wygrzewa cialo i w pierwszych tygoniach moze byc Ci slabo w kabinie...i mozesz miec dusznosci.....ja korzystalam do poczatku 3 miesiaca w obydwu ciazach....nie slyszalam o ryzyku poronienia przez chwilowe wygrzanie ciala

glupia cipa. w ciazy jest a solarka sie marzy. dziecko najwazniejsze

Przecież nawet nie jesteś w ciąży więc o co chodzi?

Gość kiciiaa26
to sobie kup balsam brazujacy

Gość to zalezy
no wlasnie, przeciez nie jestes w ciazy to mozesz isc, ale jak juz bedziesz to lepiej unikaj :) taka moja rada :)