Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

m_madziaaa

PRZYSTĄP DO ORIFLAME

Polecane posty

W chwili kiedy zostajesz Konsultantką Oriflame zaczynasz nową przygodę, która może zmienić Twoje życie. Przedstaw katalog swoim znajomym, sąsiadom lub współpracownikom, i zbierz od nich zamówienia żeby zarobić pieniądze. Zacznij budować swoją grupę Konsultantów. Zaproś osoby, które znasz i namów je, aby tak jak Ty zostały Konsultantami. Dzięki temu zdobędziesz nieograniczone źródło dochodów. Jako Konsultantka Oriflame możesz dowolnie wybrać swoją ścieżkę kariery: zdobyć dodatkowe źródło dochodów lub stworzyć swój własny biznes. Bez ograniczeń, bez ryzyka, wybór należy do Ciebie! Jako konsultantka Oriflame zarabiasz na trzy sposoby: 1. Oszczędzając na zakupach produktów Oriflame do własnego użytku. 2. Sprzedając kosmetyki i zarabiając na różnicy pomiędzy cenami katalogowymi a cenami handlowymi. 3. Budując swój biznes i zapraszając innych do współpracy. Twoje zyski wynikają z obrotów całej Twojej grupy. ZAPISZ SIĘ, SPRÓBUJ SWOICH SIŁ. NAPRAWDĘ WARTO !!!! SAMA SIĘ O TYM PRZEKONAŁAM. MÓJ NR TELEFONU: 697-360-287 E-MAIL: malenaiwicka@wp.pl

Gość to zalezy
nigdy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to zwykle barachło i nie mam zamiaru miec z tym nic wspólnego :O