Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

córka wulkanizatora

odnośnie zapraszania chłopaków do sobie...

Polecane posty

nie no... krecimy ze soba...znamy sie pare miesiecy i chciałabym zeby ta znajomosc sie rozwineła bardziej. nie widujemy sie w szkole ani poza nia...tylko jak sie umówimy, co jest bardzo rzadkie...

Gość ludu moj ludu,
to jakk widujecie sie w szkole to zwyczajnie go zapros na popoludnie na kawe, herbate, sok...cokolwiek, przeciez nie bedzie sie facet wpraszał do Ciebie ;)

daj mu dupci, a nie na rozmowe

upiecz murzynka, sernik lub jablecznik, zrob dobra kawe lub herbatke z cytrynka, wlacz mila muzyke w radiu w kuchni i gadajcie:)

ale właśnie ja sie z nim nie widuje w szkole... rzadziutko się z nim nie widuje.. on jeszcze nigdy u mnie nie był... i ja nawet 20 lat nie mam... kurna ;( moze powinnam poczekac az on to zaproponuje :(

no to mowie, zapros go na wlasnej roboty ciasto i herbatke i pogadajcie:) mila atmosfera i tyle

ile masz lat i on? a czemu nie? tylko pogadacie jak na spotkaniu, wiec czemu nie? zawsze na poczatek mozecie isc do kawiarni a pod koniec spotkania powiesz ze upieczesz ciasto i spytasz czy by nie wpadl jak bedzie:) takie skryte zaproszenie na herbatke lub kawke

no własnie my jestesmy młodzi.. on ma 18 lat a ja jestem rok młodsza.. z tym ciastem wyjdzie jakbyśmy mieli po 50 lat :D jeszcze nikogo nie gościłam... a o jaki wianek konkretnie chodzi ?

czemu 50 lat? nie bedziecie rozmawiac o chorobach :) na poczatek tak dobrze bedzie, bo rodzice pomysla ze porzadny chlopak i w ogole :) nie beda sie martwic ze coreczka na jakiegos dupka trafila:)

Gość Wete 1228
Normalny ja mam ;-) :-D

Gość Wete 1228
Orginała N1979 Witaj już nie spisz ? Znów skasowali nam topik ... Ksero , jaka córka ?

Gość Wete 1228
Ok ksero juz doczytałam z ta córką nie było do mnie ... A dlaczego niby nie wierzysz...?

Ja uważam że trzeba sobie pomagać tak chociaż w ramach możliwości ,to nic nie kosztuje a tak może zadowolić człowieka. Już nie śpię topik był już nie ma czekam na serial....

Gość Wete 1228
No tak 1 miłość ... to miłego oglądania ... ja już się obijam w domu...ale nie chce mi się oglądać

Gość Wete 1228
I jak to się ma do mnie ?

Gość Wete 1228
No do raju to daaaalllleeekkkooo i fakt zimno i pada.Wiesz nie zawsze mam taki luksus byc o tej porze już w domku , tak więc nawet jak to obijanie grozi jakimi siniakami to trudno ... ;-)