Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

córka wulkanizatora

odnośnie zapraszania chłopaków do sobie...

Polecane posty

Fajniutko tak wcześniej w domku , zawsze można coś zrobić, zająć się sobą itp. Też tak lubię choć rzadko mam więcej wolnego i takie jest życie wciąż czasu brakuje a tyle człowiek rzeczy by zrobił.....

Gość Wete 1228
No właśnie zająć się sobą ... jak jestem w pracy to myśle ,że szkoda ,ze nie mam czasu na to czy na tamto ,ale jak już mam troszke tego czasu to zwyczajnie mi się niechce ... i wtedy pokazuje się moja druga twarz ..leniuch :-P

Gość Wete 1228
A to niby dlaczego tak Ci podpowiada męska intuicja ? Ona też czasami zawodzi ;-)

Każdy ma w sobie takiego małego leniuszka , staram się z nim walczyć czasem wychodzi czasem nie.

Gość Wete 1228
Mi rzadko udaje się wygrać tą walke :-0 najczęściej tak jak teraz przesiaduje przy kompie albo w wannie... a prasowanie , papiery i inne czekają w kolejce...no czasami zdarza mi się iść do lasu z psem .

Gość kotka990
Dziewczynko o życiu to ty bladego pojęcia nie masz gdyby człowiek miał takie problemy jak ty to świat byłby cudowny skoro w wieku 17 lat nie wiesz jak się obchodzic z facetami to śmieszne dla mnie jest to proste w obsłudze zajmij się nauką albo kolekcjonowaniem znaczków bebe.

nie wierze, ze to powiem, ale powiem :D Mam 17 i nie wiem co jest dziwnego w tym, że podobają mi sie chłopaki i ja im też się podobam :O A że to jest pierwszy taki poważny to chciałam go zaprosić do siebie.. uznałam, że na kafe zapytam.... kurde, nie mogę tego pojąć, że kogoś to dziwi :O