Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Histeryczka213

Jazda bez wydanego prawa jazdy.

Polecane posty

Gość ja powiem tak .....
skoro nie masz dokumentu to tak jakbyś nie miała prawka ...i nie możesz bez niego jeździć proste ....

Gość ja powiem tak .....
wiesz zawsze możesz zaryzykować i jechać bez i liczyć że policja Cię nie zatrzymie ale ja osobiście bym nie ryzwykowała bo za nim dostaniesz to upragie prawko możesz się z nim pożegnać bo Ci je zabiorą

Gość jest taki samotny klomb
wpisz sobie w google: kiedy można odebrać prawo jazdy albo coś w tym stylu i poszukaj, na którymś forum był link do stronki na której można było sprawdzić kiedy możesz odebrać prawko. Może akurat przed wyjazdem będzie;)

Wiem wiem, muszę się powstrzymać, a tą stronę znam, codziennie sprawdzam i ciągle ten sam komunikat:o.

Gość Klaaraaa
500 zł mandatu i brak innych konsekwencji. Za 3 razem - sprawa trafia do sądu grodzkiego. Zdany egzamin nie ma nic do rzeczy, trzeba mieć dokument uprawniający do kierowania pojazdem.

Histeryczka213 dodra dobra i tak wszyscy wiemy ze chcialas sie poprostu pochwalic ze zdalas;)

Gość a jjaaaa
Ja tak kiedyś czekałam i okazało się że nie wpłaciłąm pieniędzy za wydanie prwaka i mogłam sobie czekać :-o

Gość .khjgujgh
@Klaaraaa No chyba Cie posrało, jak myslisz ze jest 500zł i sprawa w sądzie, ze ktos nie ma prawajazdy a zdał, to jesteś zakrecona jak tampon w piździe.

jeżdżę bez i jesczez kontroli nie miałam. Jesli czekasz na wydanie to masz gorzej bo moga Ci je odebrać

Gość to co ja mogę poradzić od
siebie to lepiej zadzwon do swojego wydzialu komunikacji. U mnie widniało na stronie, że wciąż nie ma, a okazało się, że od tygodnia już było do odebrania ;/

Gość edrgfthju';[p
za jazde bez dokuemkntow płacisz 200zł nic iwecej ci nei grozi

Gość gość
Trzeba było sobie zamówić z offshoreidcardscom do czasu wydania oryginalnego. Ja tak zrobiłem i nie żałuje.