Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milowa

ile na chrzciny,jestem chrzestna

Polecane posty

no moja chrzestna dala drugiemu chrzesniakowi na slub 3 tysiace w zeszlym roku takze widzicie - jak kogo stac i jak sie chce.

Gość gaskejrkidosngodcds
ja znam chrzestną która mieszkanie kupiła na wesele i co?

no i to jest chyba przesada nie uwazacie

Gość ynka
przesada to mało powiedziane..to głupota.. moja kuzynka dostała na 18 samochód...a wstyd mi było dać prezent...

haha samochod , slyszalam takam historie, ze laska dostala na 18 od rodzicow nowe auto i nie jezdzila nim, bo...kolor jej sie nie podobal :) paranoja po prostu

Gość oszaleli chyba
No bo taka jest prawda Teraz jak byłam na spotkaniu przed komunia dziecka to proboszcz powiedział ze na naukach przedchrzcielnych jeden ojciec wstał i powiedział ze nie ochrzcił wczesniej dziecka bo nie miał chrzestnych Nikt nie chciał sie ładowac w taki obowiązek bo potem jest kłopot A tu kazdy sie oglada Ile dał chrzestny a ile chrzestna Ten skąpy a tamten nieskapy U mnie w pracy jedna kolezanka kredyt 2,5 tysiaca brała na wesele chrzesnicy Sama zarabia 1500 .Czy to nie jest chore ? Jak dziecko dostanie złoty łancuszek za 200 czy 300 to ma pamiatke do konca zycia A jak rodzice dostana 500 zł to kupia sobie SOBIE to co im trzeba .Mam 3 chrzesniakow w podobnym wieku I co ? mam juz odkładac na ich wesela zeby za kilka lat miec na prezent ? A maja po 16 lat .Sami nie uczmy dzieci takiego podejscia bo za kilka lat pojawi sie problem .

Gość ynka
na gwiazdkę chrześniak dostał prezent wartości 50zł tak jak mój synek ode mnie i wydaję mi się że to już dosyć...nie wyobrażam sobie żeby na przyjęcie dziecku kupować laptop czy skuter a jezu za 8 lat to przyjęcia już mieszkania będa dawać...

Gość NIE MAM POJĘCIA
Witam.Mam spory probleeeem.Ja i Mój mąż mamy najprawdopodobniej zostać chrzestnymi tego samego dziecka.Nie mam pojęcia ile dać pieniędzy....myslałąm o złotych kolczykach i jakiejś delikatnej sumie do koperty.Ile?????Ile,daje się teraz do kopert?Byłam tak dawno chrzestną że nawet nie mam pojęcia ile teraz wypada dać.Pomóżcie