Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yjytjuy

czy zwiazałbys sie z niepełnosprawna ale ładna dziewczyna?

Polecane posty

Gość yjytjuy

Ta niepelnosprawnosc nie jest widoczna dopiero przy chodzeniu utykam i szybko sie mecze

Gość abbcc
Dla mnie na przykład nie ma problemu, uważam, że w dzisiejszym swiecie kondycja fizyczna nie powinna miećma wielkeigo znaczenia, ale dla wielu perfekcjonistów z pewnoscią mozę byc to cecha dyskwalifikująca.

Gość chyba nie wiesz co piszesz

Gość yjytjuy
czyli co dyskwalfikacja na starcie:/?

milosc nie wybiera, przychodzi sama :) znam przypadek - malzenstwo, ona zdrowa, on znacznie uposledzony fizycznie pan magister, dwojka dzieci i niecale 30 lat na karku. powodzenia ! :)

Gość moonka2
Nie ma co sie oszukiwac, na pewno taka dziewczyna ma mniejsze szanse na zwiazek, szczegolnie taki dlugotrwaly. Czytalam kiedys artykul i z badan wynikalo, ze wiekszosc facetow odchodzi od zon/partnerek, ktore powaznie zachorowaly/ulegly wypadkowi,ktory uczynil je niepelnosprawnymi. Skoro wlasny maz odchodzi od zony tylko dlatego, ze nie jest juz zdrowa i w pelni sprawna, to jak obcy facet ma dobrowolnie zwiazac sie z kims takims. Sa faceci co prawda, ktorych kreci fakt, ze kobieta jest od nich zalezna, czuja sie wtedy dowartosciowani, ale to nie jest zdrowy uklad.

Gość abbcc
Czumu tak uważasz? (przynajmniej dla mnie) najważniejsze jest co kto ma w głowie, a lekkie ułomności ciała są rzeczą, na którą można przymknąć oko. Zresztą nikt nie jest przecież idealny :)

Gość przystojniaczek23
wstaw zdjęcie to ocenimy :), a chodzisz z kulami czy bez ?

Gość yjytjuy
bez kul utykam i szybko sie męcze

Gość hehehehahaha
Nosiłbym ją na rękach:) Po co ma się przemęczać!^^

Gość przystojniaczek23
a czemu utykasz da sie to naprawić ?

Gość yjytjuy
zapalenie stawow nie da sie naprawic mozna wstawic endoprotezy bioder, kolan ale to za kilka lat bo kolejniki sa w szpitalach i trzeba byc juz wrakiem zebym dostac endo poza tym jest to choroba przewlekła

znam dziewczyne ktora ma 120 cm, utyka, ogolnie jej nie cierpie bo jest wredna :P ale faceta ma od dwoch lat

Gość Piekna ateistka
to zalezy jak podchodzisz do swojej niepelnosprawnosci :) ja znam np. laske, ktora ma znamie na piersi (3 czerwone plamy) i nigdy nie miala faceta, bo uwaza, ze te plamy ja blokuja (chociaz je widac dopiero gdy zdejmie stanik.. czego okazji nigdy nie miala zrobic w obecnosci mezczyzny). jezeli jestes pozytywnie nastawiona do zycia, masz szanse, ze znajdziesz swoja druga polowke i nie sluchaj wypowiedzi na nie :)

Gość przystojniaczek23
oj to bidulka jesteś :(, a prywatnie sie nie da zrobić ?, ale mysle, że masz sporą szanse jak masz dobry charakter :)

Gość yjytjuy
wydaje mi sie ze moge byc niedostepna ta choroba powoduje duzy bol ciezko mi sie usmiechac kiedy boli tak ze ide z zacisnietymi zębami;/ miałam chłopaka ktory wiedział o chorobie i chciał ze mna byc ale zerwalam bo duzo pił i ogolnie był toksycznym typem

Gość yjytjuy
prywatnie oczywoscie ze sie da jedna endoproteza kosztuje około 15 tysiecy ja potrzebuje 2-ch;/ studiuje dziennie i nie moge przez chorobe pracowac pochodze ze rodziny w ktorej sie nie przelewa wiec prywatnie niestety nie stac mnie

Gość przystojniaczek23
naprawde smutne jest to co piszesz :( nie poddawaj sie skończ studia zacznij prace i napewno bedzie lepiej tylko nie szukaj sobie na siłe dupka, który cie wykorzysta...

Gość yjytjuy
jestem osoba niepełnosprawna i mam całkowita niezdolnosc do pracy

Gość yjytjuy
mi tym bardziej jest smutno jestem mloda a powiedzmy sobie szczerze mam przejebane na całe zycie;/ brak mi słow zal do losu i Boga ech

Gość kei
niezdolność do pracy to tylko prawo pobierania renty. od Ciebie zależy czy zechcesz z niego korzystać czy też żyć samodzielnie. w wielu zawodach, szczególnie tych lepiej płatnych, umysłowych Twoja przypadłość nie ma znaczenia jak też w prowadzeniu firmy. powodzenia

Gość abbcc
Inwalidzi, zwłaszcza tacy jak Ty to wbrew pozorom chodliwy rodzaj pracobiorcy, podatków nie Trzeba od Ciebie płacić :)

Gość yjytjuy
taaa super;/

Gość abbcc
Nie załamuj się, nie masz co prawda malinowej sytuacji, ale tragedii też nie ma co z tego robić, zwłaszcza że jak piszesz jesteś ładną, i z tego co widzę sympatyczna dziewczyną. Co studiujesz?

Gość fgggggggggggggggggggggggggggg
Kochana Autorko:) Na Twoje pytanie odpowiadam-TAK-oczywiście, że masz szansę na miłość:) Na super faceta, który będzie Cię kochał i szanował:) Nie daj się ponieść tym głupotom, które wypisują tu desperaci:) Po prostu wiecej pewności siebie i wiary. To jest jedyne co przyciąga(jak magnes!!!) sprawdziłam na sobie:) Pozdrawiam i dużo dużo uśmiechu przesyłam:)

yjytjuy => Taka wada to nie wada. Kurewstwo jest dużo gorszą.

Gość Alojzy Bonbel
Witaj nieznajoma nie przejmuj sie znam chlopaka ktory tez jest osoba niepelnosprawna mily wesoly nie jest toksyczny tej niepelnosprawnosci tez nie widac mial podobny problem bo Ci co wiedzieli o jego schorzeniu nasmiewali sie z niego itd czul sie odtracony ale przeciez to nie jego wina ze taki sie urodzil on sobie choroby nie wybral tez jest czlowiekiem ma uczucia jak kazdy z nas to ludzie sa źli bo niepelnosprawnych traktuja jak tredowatych bo co jak jest niepelnosprawny to juz nie jest czlowiekiem?Naprawde jest miły nie brzydki miał dziewczyne ale jak ona sie dowiedziała o jego schorzeniu to z nim zerwała a to schorzenie nie jest genetyczne i nie mozna sie zarazic poprostu ona chciała miec zdrowego a on rece ma sprawne nogi tez jeździ biega chodzi normalny chlopak więc proszę Cię nie załamuj się bo napewno znajdziesz fajnego chłopaka który będzie Kochał Cię taką jaką jesteś a Twoje schorzenie nie będzie żadna przeszkodą.Albo ON znajdzie Ciebie i zobaczysz ze niepotrzebnie się zamartwiałas.Pozdrawiam.

Gość Amamamamakg
Up

Gość Alojzy Bonbel
a jesli chodzi czy bym sie zwiazal to tak

Gość effy.
ja też mam zapalenie stawów, nie probowałas naturalnych sposobow leczenia ??