Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mol odziezowy

Mam straszny problem z ciuchami, pomocy! Doradzcie cos

Polecane posty

Gość Mol odziezowy

Hej. Mam straszny problem z ciuchami. Mam ich za duzo... Po prostu nie wiem dlaczego kiedy kupowalam to, co mi w oko wpadlo, w miedzyczasie przytylam i mam po kilkanascie, kilkadziesiat par spodni, swetrow i innych pierdol, prawie nowych, a niektorych nawet nie nosilam. Na dodatek stracilam prace i teraz licze sie z kazdym groszem. Zaplacilam juz rachunki i mam 350 zl do konca maja, na jedzenie i sieciowke, potem nie wiem co dalej :( Tak wiec nie moge ich oddac za darmo. Czy mozecie mi pomoc i doradzic, gdzie i jak mozna by to sprzedac? Pojedynczo czy razem? (Rozmiary sa tak od 38-42, bo jak wspomnialam utylam, poza tym czasem kupilam cos wiekszego). Na Allegro widze ze ciuchy raczej nie schodza, jesli nie sa markowe, a tu "marka - krzak", ale czyste, w dobrym stanie albo nowe. Niektore naprawde fajne, bo upolowane na koncowkach i wyprzedazach zagranicznych.

Gość Mol odziezowy
Ej no... nie badzcie tacy... jak nie o sexie, to juz nikt nie doradzi...? No dobra... mam straszny problem z sexem, bo mi te ciuch spedzaja sen z oczu... lepiej...?

wrzuć linki zdjęcia moze cos kupie od ciebie

Gość Mol odziezowy
a co Cie interesuje? Bo mam tego troche, hm, duzo :)

tuniki sukienki bluzeczki, spodnie raczej nie mam 180 cm nie wiem jak ty moga nie pasowac a reszte co mozna dobrac interesuje

Gość Maliwna83a
no mni interesują bluzki wiosenne - taki z rękawkiem 3/4 ewentualnie z krótkim:)

Gość hpypypypypypypy
dawaj fotki

Gość europe11
ja też! ja też chce!:) Jakies kiecuchy, bluzki.... spodniczki:) dawaj fotki.

pokaz fotki,moze cos kupię:)interesują mnie spodnie w rozmiarze 38:)a takze bluzki,tuniki.

Gość ja tez bym cos kupila
tylko raczej cos nowszego-modnego a nie stare szmaty z przed paru lat

Gość Mol odziezowy
ej, laski. to nie tak prosto cyknac fotki setki rzeczy, wiec na pewno tego nie zrobie od reki. Poza tym jest troche ciemno, a moj aparat po ciemku przeklamuje kolory. Bluzek mam doslownie kilka, takich przejrzystych, pare kurtek, mnostwo mnostwo mnostwo spodni, pare spodniczek. Troche swetrow, ale te na razie poszly do prania, bo szafa byla nieszczelna i sie troche przykurzyly. "tylko raczej cos nowszego-modnego a nie stare szmaty z przed paru lat" - niestety, to sa rzeczy raczej z zeszlego roku, sprzed 2 lat i watpie by byly modne. Nie mam pojecia zreszta, nigdy sie nie interesowalam moda. Niektore sa oryginalne, inne po prostu zwykle, ale nowe. Sprobuje je jutro po czesci powrzucac, dobrze? Tylko czy mozecie mi powiedziec, jak zrobic fotki zeby bylo widac co trzeba i gdzie umiescic te zdjecia? Mialam kiedys konto na Fotosiku, ale mimo ze nie mialam zadnego zdjecia nie moglam nbic wgrac, sie wkurzylam i usunelam :(

Gość europe11
nie musisz mieć konta;) mozna wrzucic tak o.