Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Charlotte300392

Możliwa ciąża?

Polecane posty

Dziś kochałam się z moim chłopakiem bez zabezpieczenia. Jutro powinnam dostać okres. Cykle mam 31 dniowe. On NIE skończył we mnie. Czy mimo tego wszystkiego możliwe jest zajście w ciąże?

Gość kjhjhjh
wszystko jest mozliwe. w twoim przypadku bardzo malo prawdopodobne. znajdz sobie jakis kalkulator dni plodnych. kilka dni przed okresem to najmniej prawdopodobny okres do zajscia w ciaze

nie no ja wiem kiedy mam dni płodne i nie wypadają one teraz :) ale nie wiem czy w dni NIEpłodne jest brak całkowitej możliwości zajścia w ciąże czy jednak w te dni zajść można.

Gość kjhjhjh
w naturze chyba wszystko jest mozliwe. moja znajoma wpadla stosujac tabletki. brala je regularnie o tej samej porze, po prostu ksiazkowo. a jednak stalo siem. byla tym 0,1 %. podobnie jest w twoim przypadku. mysle ze w twojej sytuacji masz 99,9 ze nie zajdziesz w ciaze. jednak jak juz pisalam wszystko jest mozliwe.

Gość melani12512
pisze tutaj bo może ktoś odpowie wiatm ja też mam pytanie . otóż brałam tabletki antykoncepcyjne od luetgo przez 2 miesiące i odstawiłam. okres pojwił się 27 marca z odstawienia a poźniej normalny okres już 29 kwietnia , współżyłam 17 kwietnia ale nie było do środka ale poźniej było jeszcze raz partner wytarł penisa ale za drugim razem nie było wytrsku. jest teraz 5 maj a ja mam bóle jak na okres i bolą mnie jajniki i do tego mnie kłuje w brzuchu i bardzo mnie bolą plecy, czy to może być z odstawienie tych tabletek ?

załóż sobie może oddzielny topik bo na ten nikt chyba nie zagląda skoro nikt nic nie pisze więc i na swoje pytanie nie dostaniesz odpowiedzi:)

Gość melani12512
nie mogę znaleźć konkretnego topika

Trudno coś powiedzieć, bo Twój organizm dopiero wraca do siebie po tabletkach i cykle mogą świrować. Jeśli partner tylko wytarł penisa (nie umył, nie skorzystał z WC), to mogły w nim zostać jakieś plemniki, które przy drugim stosunku mogły się wydostać wraz z prejakulatem. ten artykuł jest dla Ciebie: http://npr.pl//index.php/content/view/72/43/