Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość depresja3421

facet mnie poniżył

Polecane posty

Gość depresja3421

rozstałam się z nim niecały miesiąc temu , mimo to utrzymywaaliśmy kontakt telefniczny . ( on odszedł - ja go wciąż kocham ) , zaczął przebąkiwać mi coś o tym że tęskni i o spotkaniu . Ja oczywiście na spotkanie poleciałam jak na skrzydłach wiatru . Na spotkaniu otworzyłam się przed nim powiedziałam, że kocham , że zrobie dla niego wszystko tylko żeby dał mi szanse, nam szanse. PO czym usłyszałam od niego że ma już kogoś i musi jechać . wyszłam z auta wyszedł za mną widząc moje łzy przytulił mnie bardzo mocno, a nastepnie powiedział ; jesteś silna ja z tobą nie będę już szczęśliwy, musze już jechać bateria mi padła a Ona pewnie się martwi o mnie . dodam jeszcze że nasz zwiążek trwał 1,5roku.. jak wielką świnią może być facet ?! co mu to dało, takie upokorzenie mnie . ;(

Ale kretyn nademną , pewnie jakiś niedorozwój :o A facet zachował się bardzo źle w stosunku do Ciebie ,mógł sobie już zaoszczędzić, niedojrzały jest :o Znajdziesz kogoś kto będzie Ciebie wart .

Gość depresja3421
nie potrzebuje opinii przesiąkniętych wulgaryzmami

Gość depresja3421
prosze o jakieś opinie na ten temat

Gość kotka990
facet zmienia się nie przejmuj się nie doróśł do stałego związku albo po prostu czuł się z Tobą źle czasem tak jest w życiu ja też miałam mnóstwo związków nie udanych w końcu znalazłam męża jestem w ciąży a jego niema

Gość kotka990
a tymi prostackimi komentarzami się nie przejmuj nawet poprawnej polszczyzny nie zna a moja rada to obłorzyć serce lodem czekać na kogoś kto jest nam przeznaczony i nie wychylać się z uczuciami tak już jest tyle miłości a teraz całe życie by zapomnieć

a tymi prostackimi komentarzami się nie przejmuj nawet poprawnej polszczyzny nie zna a moja rada to obłorzyć serce lodem hahahahahahahahha oblorzyc :-)

Gość kotka990
chyba pisze jaki temat jest na tapecie

Gość chyba jest napisane

oj kurcze, powiem Ci, że mógł Ci tego zaoszczędzić ale z drugiej strony myśle, że on chciał być ok, chciał byś od niego się dowiedziała a nie od kogoś innego... Nic Ci nie pozostaje jak wypłakać się i zacząć zapominać... a on pożałuje, zatęskni za Tobą. zobaczysz:)

Szczerze, jasno i na temat. Tia, babę można chyba li tylko prawdą poniżyć. :P

Jak gość ma patologie w domu to jak ma coś zakończyć z klasą ? Podobnie jak ten frajer co klnie wulgaryzmami ;] Ciekawe czy do matki też tak sypie...

Gość ebjfibiw
Poznaj kogos ,bedzie Ci łatwiej.Facet zle zrobił.Nie odrzuca sie miłości! Zobaczysz -jeszcze bedzie chciał wrócic-i wtedy Ty mu tak powiesz.Powodzenia Ci zycze-a moje zyczenia zawsze sie spełniają!

Gość djew d cn,w
Skąd ja to znam. Mój najpierw powiedział, że chce się spotykac, ale nie jak w związku, bo nie jest na "związek gotowy"/ Ja powiedziałam, ż3 nie chcę tak. Potem jednak (z własnej głupoty) chciałam dac mu szansę. On stwierdził, że się zastanowi, bo wtedy by chciał, ale to ja zakończyłam, a teraz potrzebuję troche czasu. Czas dostał...a potem olał, sama zadwoniłam do niego z pytaniem o decyzje (bo ilez mozna czekac), a on stwierdził, że jednak nie chce...bo i tak nic z tego nie wyjdzie...no i oczywiście mnie nie skrzywdził i nie zranił...

Gość faceci kochaja zolzy
Depresja straaaszny z niego dupek, gdyby mial chodz odrobine klasy nie postapilby tak nigdy, klasy i ludzkich uczuc, bo zachowal sie jak bydlak..dwa, ze wyznalas mu milosc on sie wystraszyl i zwyczajnie zwial, to ze ma kogos nowego watpie..a jesli nawet to tylko dlatego, ze "nowa" oznacza gonienie nowego kroliczka, jak sie zakocha to taki niedojrzaly palant wlasnie ucieka, a za to scene powinnas nim gardzic i zadnych wiecej wspomnien i uczuc w jego kierunku!! pomysl co moglby Ci "zaprezentowac" po paru latach!! na pochybel dubkom!!!

Gość eee co by tu ...
wszystkich do jednego wora i do rzeki....... i fakt faceci kochają zołzy nawet dostałam z dedykacja żebym już nie była dobrą dziewczynką

Gość eee co by tu ...
książkę :D

Poniżył.. A co uśmiechał sie jak mówił ci to czy jak? Moze naprawde sam wolał ci to powiedziec ze kogos ma? Ale mysle nie powinien ci nadziei robic ale ze poniżył przesada..

Wytłumacz sobie tym ze na Ciebie ten facet nie zasługiwał , i nie możesz przez takiego bez uczuć prostaka płakać , rozumiem że bardzo boli ale z drugiej strony podziękuj losowi że się rozstaliście sama widzisz co mogło cie czekać w przyszłości i jakim jest człowiekiem, prędzej czy później na pewno spotkała by cię przykrość z jego strony, głowa do góry świat na szczęście nie nosi o sobie jednego faceta , tylko szkoda że na 10 tylko 2 jest normalnych, czas na łowy i nie oglądaj się za siebie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!