Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zlamanaparasolka

czy któraś zwas zapłodniła się spermą z prazerwatywy wstrzykniętą do pochwy

Polecane posty

Gość zlamanaparasolka
więc czym w twojim mniemaniu jest owa pochwica?????????? Bo ja czytam książki medyczne a nie fora w internecie i wiem doskonale co to pochwica!

Gość zlamanaparasolka
oj strzykawką wstrzyknąć aż do macicy!! chodzi o to że jak jest wejście do szyjki macicy to można dleikatnie wsunąć końcuwkę strzykawki tam, ale cieżko jest utrafić bo ten otwór u kobiety, która nie rodziła jeszcze jest bardzo wąski i można sobie poranić przy okazji błonę śluzową macicy

Gość krowe tak sie da
Ale po co ? Czym sie rozni strzykawka od penisa :P

Gość zlamanaparasolka
Eh strasznie to skomplikowane wszystko, nie byłam nigdy w ciąży więc nie wiem dokładnie jak te plemniki się przedostają przez ten wąski otwór w szyjce macicy......może któraś z was wie......

Gość krowe tak sie da
Jak to dla ciebie skomplikowane to lepiej nie probuj bo jeszcze sobie zaaplikujesz w cewke moczowa albo odbyt :o

Gość zlamanaparasolka
nobo strzykawą się da głębiej wstrzyknąć niż penisem :P jak ktoś maa dobrego cela to wyceluje w sam otwór w szyjce albo nawet jeszcze głębiej da się wstrzyknąć, a penisem to wiadomo, różnie bywa, może byc za szyjką, przed, obok i ogólnie mogą wogóle nie dotrzeć do otworu w szyjce. Jak wytrysk jest np w pozycji na stojąco to wówczas może być tak że plemniki spłyną i nie dotrą wogóle do tego otworka w szyjce.

Gość krowe tak sie da
Po to wymyslili pozycje z dupą do gory.

Gość zlamanaparasolka
heheh może i się kiedyś zainseminuje :) ale nie martw się trafię w odpowiednią dziurke :P:P XD

Gość
Do zapłodnienia dochodzi chyba w jajowodach więc czy plemniki są dostarczane do pochwy czy macicy, to tak czy inaczej muszą trochę podpłynąć. A odpowiadając na pytanie z tematu , to z technicznego punktu widzenia jest to możliwe.

Gość zlamanaparasolka
hehehe spoko jak się zapłodnię w ten sposób to wam się pochwalę :P Niedługo będę miała okazję :P

Gość zlamanaparasolka
Kalinka zgadzam się z tobą, ale wydaje mi się że im głębiej bedą wstrzyknięte to tym łatwiej się przedostaną dalej i więcej ich się przedostanie właśnie do jajowodu. Bo zanim się przebiją przez otówr w szyjce macicy to połowa już zdechnie, a te które przydostaną się to plyną dalej w śluzie.

Gość krucafuks
Ta sila z jaka wyrzucana jest sperma wcale nie jest taka duza, strzykawka dalej strzele, wystarczy energicznie uderzyc i poleci, ze ho ho.

Gość zlamanaparasolka
a skąd wiesz to kucafuks??????? robiłaś tak????????

Gość krucafuks
No strzykawki z woda w podstawowce to pyla podstawa w okolicach Dyngusa. Zakladam, ze gestosc spermy nie zaklocilaby znaczaco tajektorii lotu.

Gość zlamanaparasolka
ciekawa teoria. No cóż mam nadzieję że ta metoda będzie miałą swoje potwierdzenie naukowe..... interesuje mnie to bo prowadzę małe badanie na ten temat. Interesuje mnie wszystko co z tym związane, w jaki sposób sobie kobieta wstrzyknęła, w jakiej pozycji , którego dnia cyku, itp.

Gość dobry ten temat usmialam sie
po pachy :D:D:D:D

Gość kiedys bardzo chciałam
mieć dziecko a mąż nie, znajomy poradził mi żebym zrobniła tak jak w temacie, ja uznałam to za poniżające, żałuję mogłam spróbować, nie mam dzieci i 40 lat

Gość Burgerek
Nie wiem, ale też tak zrobiłam 2 tygodnie temu i czekam na okres:D Może będzie może nie...BYle nie!!:):)

przyznam szczerze tez taka strzykawkowa probe podjelismy troche z desperacji...oboje z mezem bardzo chcemy miec dzieci tylko czasem jest problem z kochaniem sie w wyznaczonym czasie (owulacja). maz duzo latwiej dochodzi podczas masturbacji wiec po kilku nieudanych probach postanowilismy przetestowac strzykawke.(nasienie pobrane strzykawka z ust i natychmiast wprowadzone do pochwy (w pozycji: świeca) Zastanawiam sie nad efektywnoscia takiej metody. Stwierdzilam ze lepiej tak sprobowac niz stracic kolejna szanse (probujemy juz od ponad 2 lat). Efekt poznam dopiero za 2 tyg. Z punktu widzenia technicznego ciąża jestjak najbardziej możliwa. Ciekawa jestem czy znajdzie się jakaś babeczka, która faktycznie w ten sposób w ciażę zaszła. ???

Burgerek- czekam na jakieś newsy od Ciebie - czy sie udało... Trzymam mocno kciuki :)

przyznam szczerze tez taka strzykawkowa probe podjelismy troche z desperacji...oboje z mezem bardzo chcemy miec dzieci tylko czasem jest problem z kochaniem sie w wyznaczonym czasie (owulacja). maz duzo latwiej dochodzi podczas masturbacji wiec po kilku nieudanych probach postanowilismy przetestowac strzykawke.(nasienie pobrane strzykawka z ust i natychmiast wprowadzone do pochwy (w pozycji: świeca) Zastanawiam sie nad efektywnoscia takiej metody. Stwierdzilam ze lepiej tak sprobowac niz stracic kolejna szanse (probujemy juz od ponad 2 lat). Efekt poznam dopiero za 2 tyg. Z punktu widzenia technicznego ciąża jestjak najbardziej możliwa. Ciekawa jestem czy znajdzie się jakaś babeczka, która faktycznie w ten sposób w ciażę zaszła. ???

Gość Pan strzykawka
Mail to zaplodnie@poczta.onet.pl pozdrawiam.

Gość italia1
kocham strasznie mojego misia ale on nie chce miec dzieci ale w tym samym czsie nie che sie rozstac, nie chce sie zenic i miec dzieci, tesciowie mnie uwielbiaja i chca abym byla w rodzinie , probowalam ze strzykawkom ale cos ciezko mi to idzie bo on jest bardzo spostrzegawczy . no nie wiem co robic...ps. sorki za moja pisownie ale od 5 lat jestam we wloszech on jest wlochem. poradzcie jak zajsc w ciaze. wiem to glupie ale bardzo tego pragne co robic ? nie chce krytyk ..

Gość italia1
no doradzcie!!

hej dziewczyny jestem tu pierwszy raz na forum,mam do was pytanie martwie sie troche o moja mlodsza siostre poniewaz ma starszego facia od siebie o 12 lat i posowa sie do czynu takiego jak zaplodnic sie ze strzykawki tzn.gdy on dostaje wytrysk w jej ustach ona biegnie do lazienki i nasienie umieszcza w strzykawce,chce dla siebie wiedziec czy jest mozliwosc zajscia tak w ciaze???powiem wam ze mnie to zaciekawilo,ja nawet nie wiedzialam ze takie sposoby sa ja naturalnie zaszlam.odpiszcie czekam na odpowiedzi.

halo dziewczyny jestescie???czy jest tu dziewczyna ktorej tak sie udalo zajsc potrzebuje konkretnych odpowiedzi

Z tego co wiem to wiele ciaz jest z tzw wpadki gdy np doszlo do wytrysku na lono kobiety i plemniki sie zmieszaly ze sluzem plodnym..Znam sama takie przypadek i to w mojej rodzinie :D